• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
en iyisi gidip sağlık ocağındaki doktorla görüş bence.birde ilaçları yazdırırken hangi nedenle yazıldığıda önemli.bir eczacıya sormuştum örnek vermişti estrofermi bazne 1 kutu bazen 2 kutu devlet karşılayabilir ama düşük tehlikesi varsa 2 kutusunu karşılıyor mesela.yani doktorun ilacı ne amaçla yazdığıda önemli devletin kaç tane karşılayacığı konusunda..

en iyisi gidip sağlık ocağındaki doktorla görüş bence.birde ilaçları yazdırırken hangi nedenle yazıldığıda önemli.bir eczacıya sormuştum örnek vermişti estrofermi bazne 1 kutu bazen 2 kutu devlet karşılayabilir ama düşük tehlikesi varsa 2 kutusunu karşılıyor mesela.yani doktorun ilacı ne amaçla yazdığıda önemli devletin kaç tane karşılayacığı konusunda..
İşte tüp bebek dr ile aynı ilde olsam rapor da çıkarırdı teşhise düşük şüphesi de derdi. Burdaki drlara açıklamak da mesele ama halledeceğiz bu hafta inşallah sağol canım♥️

Sorma canım ya bu gün bir kez daha sinir olduk. Dün lekelenmem devam etmedi bu gün gittik ultrasondan baktı embriyoyu ve yolk saç kesesini gördü. Kesenin etrafında herhangi bir kanama yok. Şeklinde bir sorun yok. Benim anormal bir ağrım sızım yok. Kese 5 gün geriden geliyor sadece. Doktor Yine moralimizi bozdu Pazartesi tekrar gelin kalp atışını görmem lazım görmezsem kürtaj olursun vs dedi. Sinir oldum😡Bebek ve yolk saç normal görünüyor 6. Haftamız henüz dolmadı bu tarihte kalp atışı için erken diye biliyorum ama bizim doktor bir türlü inanmıyor ya da çok garantici. Pazartesi günü başka doktora da görüneceğiz.
Neden böyle yapıyor acaba? Çok ilginç gerçekten 😒

O da ne değişikmiş normalde vücut 12. haftadan itibaren progestan ve östrojeni çok salgılamaya başlıyor bebek düşmesin diye o yüzden ilk 12 hafta düşük riski daha yüksektir. Her dr yoğurt yiyişi farklı😂
Şimdi sadece 4 progestan kullanıyorum sonra o kesilecek proluton baslanacak

Back
X