• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Zaten diğer kullandığım vitaminleri bıraktım sadece d vitamini , omega 3 alıyorum . Ben 10 seneye yakındır kullanıyorum d vitamini artık benim için vitamin bile degil . Çünkü bu şekilde ancak 50 seviyesinde tutuyorum kullanmazsam düşer evden çıktığımız yok ki güneşi öğlen saatinde yazın göremezsek vücut sentezleyemiyor . Omega 3 te hamilelikte alınmaya başlanması şart . Bebek senin omega 3 ünle besleniyormus
Hatta doğumdan sonra lohusalik depresyonu görülmesinin en büyük nedeni annede omega 3 eksikligiymis. Yani bunlar çeşitli doktorlardan duyduğum şeyler . Tamam tüp bebek ilaclari konusunda tüp bebek doktoruma güveniyorum ama diğer konularda kendi bildigimi yapmaya devam ediyorum 😂
benim d vitaminim de transfer öncesi düşük çıktı, endokrin doktorum haftada 1 şişe(günde 40 damla) olacak şekilde 8 haftalık yükleme reçete etti. Ama tüp bebek doktorum transfere kadar kullan sonra bırak dedi.. Özellikle ilk haftalarda istemiyorlar bunları kullanmayı.. sonra takviye veriyorlar zaten mutlaka. 8. Haftadan itibaren kullanmak için multivitamin verdi bana

Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum

Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Sanırım sadece d vitamini ve folbiol yazdırabilirsin canım aile hekiminden. Protestan prolutex bunlari kadın doğumcu yazması gerekiyor demişti bana eczacı . Oksaparı bilemiyorum hiç kullanmadım

Sanırım sadece d vitamini ve folbiol yazdırabilirsin canım aile hekiminden. Protestan prolutex bunlari kadın doğumcu yazması gerekiyor demişti bana eczacı . Oksaparı bilemiyorum hiç kullanmadım
Yaşadığım yerde bi devlet hastanesi var onda da randevu yok personel olmama rağmen bakmıyorlar🤯 her ilaç yazdırmaya da özele gidip 200-300 lira vermek istemiyorum sinir oldum iyice. Sağol canım♥️

İnşallah pıt pıt atar duyarsın Allah gönlüne göre versin canım
Teşekkür ederim canım. Canlı olmasaydı gelişmezdi diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma günü gitmiştik o yün keseyi gördük ama embriyo görünmüyordu. Aradan 5 gün geçti bu gün embriyomuzu gördük. Kalp atışını da göreceğim hayırlısıyla inşallah inanıyorum🙏🏻🙏🏻 Geriden geliyor ama gelişimi devan ediyor. 5 gün geriden geldiği için bu gün kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum.

Progestanı sağlık ocağı yazıyor. Oksapar da raporun varsa yazıyor. Proluton bilmiyorum hiç orda yazılmadı ama sanmıyorum onun yazildiginu

Teşekkür ederim canım. Canlı olmasaydı gelişmezdi diye düşünüyorum. Geçen hafta cuma günü gitmiştik o yün keseyi gördük ama embriyo görünmüyordu. Aradan 5 gün geçti bu gün embriyomuzu gördük. Kalp atışını da göreceğim hayırlısıyla inşallah inanıyorum🙏🏻🙏🏻 Geriden geliyor ama gelişimi devan ediyor. 5 gün geriden geldiği için bu gün kalp atışı için erken olduğunu düşünüyorum.
Ben ilk bebeğimi kaybettim canım 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kaldı ve kalbi hiç atmadı. Yani gelişiyor bir türlü ama bir yere kadar. Tek doktorla kalma başka birkaç dra daha git. İnşallah toparlar ve düzelir çünkü kendimden biliyorum sonrası facia oluyor psikolojik olarak duzelmeyince.

Aynen canım olabilir. Benim bebişlerden biri de geriden geliyor kesesi bile görülmemişti minnoşun sonradan gösterdi kendini inşallah senin de öyle olur🤲🏼

cnm ben ilk 6. gün 50 yle ögrendim iki gün sonra 170 di 4 gün sonra 1557 ydi sonradan hızlı yükseldi beta bu degerden 5 gün sonrada gördük
Benimde 9. 10. Ve 11. Günlerde çubuk pozitifti☺️ 12. Gün kan 443 tü. 14. Gün kan 1657 ydi. 2 embriyo transfer edilmişti ikiside tuttumu acaba diye çok merak ediyorum da 🙈

2 defa prolutex i reçetesiz aldım 2 kutu proluton depot u da reçetesiz aldım ama prolutonu reçetesiz vurmuyolar

Back
X