Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

ben de öyleyim 2.gündeyim sanki 20 gün olmuş gibi. Kv aradı yavrum ev işi yapma dedi herkes beklentide daha da üzülüyorum, yarın annem gelip yemek yapacak bolca. Bana kalsa ben yaparım ama gerçekten çok stresli bi süreç... Hala belirtim yok 2.günden selamlar

canım folidoce de en çok kullanılanlardan hem içinde b12 mi bişi vardı yine de sen bilirsin

Neden böyle yapıyor acaba? Çok ilginç gerçekten
Eşim de ben de sinir olduk. Daha önce gittiğimizde de kese gelişimi 5 gün geriden geliyor düşük olacak demişti. Bir önceki gidişimize göre kese büyümüş embriyo büyümüş kanama vs yok. Kesede şekil bozukluğu yok bunların hepsinde anormallik var mı diye özellikle sordum neden öyle dediğini anlamak için. 5 gün geriden geliyor kese dedi bunu daha önce de söylemişti ama bu gidişimizde gördük ki gelişimi devam etmiş ama doktor ısrarla olumlu bişey söylememek için direndi. Kalp atışını gördüğümde bu süreçte neden böyle yaptığını soracağım. Hayırlısıyla kalp atışını görmeyi bekliyorum şimdi.

Canım naçizane tavsiyem başka bir doktora bir görün. Biraz daha pozitif birine mümkünse

Direkt düşük olacak demek yerine yüzdelik bir sayı ile ihtimal belirtse daha profesyonelce olurdu. Kese gelişimi geriden gelip bir kaç hafta sonra normale dönen bir sürü örnek var. Misal çoğu zaman çoğul gebeliklerde de bir tane kese digerinden 4-5 gün geriden gelebiliyor. İyi haberlerle gelirsiniz inşallah

Hayretler içerisindeyim. Gelişimi devam etmese yolk saç ve bebek nereden gelecekmiş acaba acaba adet tarihine göre mi hesapladınız gebeliği? Orada mı bi yanlışlık var. Ayy nolursun farklı bi doktora daha git. Bu düşünceyle yaşamak işkence.

progestanı devlet ayda 3 kutusunu karşılıyor diye biliyorum cnm.birde oksaparı sürekli kullanacaksan doktorunla görüş rapor al belki gitmeden de raporunu çıkartır..
Ayda üç bana tam uygun tüp bebek de başka ilde pztsi burdaki dr ile görüşeceğim 4 hafta kaldı sonra kesecek oksaparı ondan gerek var mı rapora bilemedim. Teşekkürler canım

Kızlar iyi akşamlar. Hangi ilaçları kullanıyoruz bir konuşsak üstünde?
Ben:
*Günde 2 kez Lutinus Vajinal Tablet
*Enox 6000 1 kez(Rapor çıkardım artık yazdırmıyorum)
*Proluton Dex 25 mg 1 kez
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
*Decavit(Hamilelik kesinleşince verdi folik asiti kesti.)

Estrofem günde 1 keZ bu arada, düşürdü. 4 ile başlamıştım ama.

İyi akşamlar. .
3 adet progestan fitil (200 mg)
4 estrofem
1 oksapar
1 coraspin
1 folik asit
Haftada 1 progestan ampul
Haftada 1 proluton depot

Günde 3 kez progestan 200 mg vajinal fitil
Oksapar(enox muadili) 4000 1 kez
Proluton 500 mg 3günde 1 kez
Coraspin 100 mg 1 kez
Folbiol 1 kez
Desiferol 7 damla
Estrofemi 8. Haftada kesti yani bu pazartesi

Lütfen böyle detaylı detaylı sor anlasın yaptığı denyoluğı inşallah kalp atışını da duyarsın da belki pişman olur söylediğine. Meslek etiği diye bişey var çat diye söyleyemezsin ihtimallerden biri de böyle herşeye kendinizi hazırlayın diye ılımlı konuşursun ama insanlıktan uzak bazıları işte. Allah gönlüne göre versin canım

Vitaminleri kan değerlerine göre verdi heralde canım. Bir sonraki muayene ne zaman?
Aynen canım. Tüp bebek dr umla iletişim yok şuan artık aramak dahi istemiyorum çok yoğun vs. Pztsi bulunduğum ilde bi dr a gidicem ne zaman geleyim diye sorucam. Artık ne zaman derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…