- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.321
Muş.. Bizim aslında doğu görevi değil de zorunlu görev yanlış yazdım. Eşimin çakılı kadroydu belli bi süre bebekler az büyüsün sahillere ineceğizHangi ildesin? Biz de antepte doğu görevindeyiz
en iyisi gidip sağlık ocağındaki doktorla görüş bence.birde ilaçları yazdırırken hangi nedenle yazıldığıda önemli.bir eczacıya sormuştum örnek vermişti estrofermi bazne 1 kutu bazen 2 kutu devlet karşılayabilir ama düşük tehlikesi varsa 2 kutusunu karşılıyor mesela.yani doktorun ilacı ne amaçla yazdığıda önemli devletin kaç tane karşılayacığı konusunda..Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
İşte tüp bebek dr ile aynı ilde olsam rapor da çıkarırdı teşhise düşük şüphesi de derdi. Burdaki drlara açıklamak da mesele ama halledeceğiz bu hafta inşallah sağol canımen iyisi gidip sağlık ocağındaki doktorla görüş bence.birde ilaçları yazdırırken hangi nedenle yazıldığıda önemli.bir eczacıya sormuştum örnek vermişti estrofermi bazne 1 kutu bazen 2 kutu devlet karşılayabilir ama düşük tehlikesi varsa 2 kutusunu karşılıyor mesela.yani doktorun ilacı ne amaçla yazdığıda önemli devletin kaç tane karşılayacığı konusunda..
Neden böyle yapıyor acaba? Çok ilginç gerçektenSorma canım ya bu gün bir kez daha sinir olduk. Dün lekelenmem devam etmedi bu gün gittik ultrasondan baktı embriyoyu ve yolk saç kesesini gördü. Kesenin etrafında herhangi bir kanama yok. Şeklinde bir sorun yok. Benim anormal bir ağrım sızım yok. Kese 5 gün geriden geliyor sadece. Doktor Yine moralimizi bozdu Pazartesi tekrar gelin kalp atışını görmem lazım görmezsem kürtaj olursun vs dedi. Sinir oldumBebek ve yolk saç normal görünüyor 6. Haftamız henüz dolmadı bu tarihte kalp atışı için erken diye biliyorum ama bizim doktor bir türlü inanmıyor ya da çok garantici. Pazartesi günü başka doktora da görüneceğiz.
Oksapar için raporum yok ama aile hekimim yazdı. Bir tane yazabiliyor, on gün sonra bitince bir daha yazacak.Progestanı sağlık ocağı yazıyor. Oksapar da raporun varsa yazıyor. Proluton bilmiyorum hiç orda yazılmadı ama sanmıyorum onun yazildiginu
Benim de rapor yok iyi o zaman ya sevindim sağol canımOksapar için raporum yok ama aile hekimim yazdı. Bir tane yazabiliyor, on gün sonra bitince bir daha yazacak.merakliblog
Maşallah canım darısı kucağına almaya inşallahSonucum geldi1141 çıktı değerim. 12.gün bugün. Doktorum çok çok iyi dedi. 10 gün sonra kontrol için çağırdı inşallah her şey güzel gelişir güzel devam eder. Hepimiz güzel sonuçlar alalım.
Bişey değil canım, benim doktorum 3 tane yazdı ama sistem vermedi, sadece bir tane verdi. 10 gün sonra bir daha yazdiracagim.Benim de rapor yok iyi o zaman ya sevindim sağol canım
Amin canımMaşallah canım darısı kucağına almaya inşallah
Anladım canım sen progestan proluton falan kullanmıyo musunBişey değil canım, benim doktorum 3 tane yazdı ama sistem vermedi, sadece bir tane verdi. 10 gün sonra bir daha yazdiracagim.
Şimdi sadece 4 progestan kullanıyorum sonra o kesilecek proluton baslanacakO da ne değişikmiş normalde vücut 12. haftadan itibaren progestan ve östrojeni çok salgılamaya başlıyor bebek düşmesin diye o yüzden ilk 12 hafta düşük riski daha yüksektir. Her dr yoğurt yiyişi farklı
Yok gülüm sana şifre ve TC verecekler sen gidip alacaksınBen muştayım annem adanada kaynanam bingölde getirmek götürmek de meselebu ilden halledicez bi şekilde
Biz kadroluyuz ama ona rağmen çakılı sayılırız. Normalde mersinliyiz ama mümkün değil gidemiyoruzMuş.. Bizim aslında doğu görevi değil de zorunlu görev yanlış yazdım. Eşimin çakılı kadroydu belli bi süre bebekler az büyüsün sahillere ineceğiz
Ama para ödüyorsun dimi?Oksapar için raporum yok ama aile hekimim yazdı. Bir tane yazabiliyor, on gün sonra bitince bir daha yazacak.merakliblog
O daha uzun iş sağol canımYok gülüm sana şifre ve TC verecekler sen gidip alacaksın
Bende bir teşhis olmadığından raporum yok canım ödeme vardır illaki ama bilmiyorum eşim hallediyor diyeAma para ödüyorsun dimi?merakliblog benim raporum var 10 kutu ücretsiz alıyorum.
Biz inşallah bebişler 6 aylık olduktan sonra tayin isteyeceğiz artık ne zaman çıkarsa yerimiz de MersinBiz kadroluyuz ama ona rağmen çakılı sayılırız. Normalde mersinliyiz ama mümkün değil gidemiyoruz
yazdırıp alınca 50 küsür lira falan ödüyorsun eczacı öyle söylemişti.rapor olursa tabi ücretsiz..Ama para ödüyorsun dimi?merakliblog benim raporum var 10 kutu ücretsiz alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?