• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayretler içerisindeyim. Gelişimi devam etmese yolk saç ve bebek nereden gelecekmiş acaba 🙄 acaba adet tarihine göre mi hesapladınız gebeliği? Orada mı bi yanlışlık var. Ayy nolursun farklı bi doktora daha git. Bu düşünceyle yaşamak işkence.
Ben söylediklerini önemsemiyorum artık Pazartesi başka bir doktora da görüneceğiz. Hesaplamayı kendisi yaptı transfer tarihinden 15 gün geriye gidip ilk günü öyle kabul edecekmişim. Ona göre gebelik 5+6 günlük ama 5+1 görünüyor ultrasonda. Bunun için bu kadar olumsuz konuşmaya gerek var mı gerçekten anlayamıyorum. Dediğin gibi gelişimi devam etmeseydi bebek nasıl görünür hale gelirdi yolk saç nasıl oluşurdu bunların hiç mi önemi yoktu anlamıyorum🤦🏻‍♀️

Lütfen böyle detaylı detaylı sor anlasın yaptığı denyoluğı inşallah kalp atışını da duyarsın da belki pişman olur söylediğine. Meslek etiği diye bişey var çat diye söyleyemezsin ihtimallerden biri de böyle herşeye kendinizi hazırlayın diye ılımlı konuşursun ama insanlıktan uzak bazıları işte. Allah gönlüne göre versin canım 🤲🏼
Teşekkür ederim canım🙏🏻 Acaba ticari amaç güdüp ilk transferde hamile kalmamı istemiyor muydu diye düşünüyorum artık. Henüz 6 haftası dolmayan bebeğin kürtaj ila alınmasından bahsetti şok olduk.

Kızlar merhaba 10 haziran da 6. Gün embriyo trabsferim oldu transferle beraber 8. Günümde Surelab gebelik testi yaptım hemen silik bir şekilde çıktı 10 dk sonra baya koyuydu sizce bu sefer oldu mu? 4. Denemem cok yoruldum artık 5 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum onun etkisi geçmiştir diye düşünüyorum
Bence bu sefer oldu canım 🤗, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Direkt düşük olacak demek yerine yüzdelik bir sayı ile ihtimal belirtse daha profesyonelce olurdu. Kese gelişimi geriden gelip bir kaç hafta sonra normale dönen bir sürü örnek var. Misal çoğu zaman çoğul gebeliklerde de bir tane kese digerinden 4-5 gün geriden gelebiliyor. İyi haberlerle gelirsiniz inşallah 🤲
Embriyo oluşmuş yolk saç oluşmuş gelişimi devam eden bir gebelik var ultrasonda gördüğü halde olumsuz konuştu. Bizim beklediğimiz bu tür durumlarla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar bilimsel çalışmalarla tespit edilen canlı doğum oranları vs bunları söylemesini beklerdik. Daha gerçekçi daha anlaşılır daha orantılı olurdu bunun yerine kürtajdan bahsetti🤦🏻‍♀️İnşallah kalp atışını görür güzel haberlerle gelirim canım🙏🏻

Ben söylediklerini önemsemiyorum artık Pazartesi başka bir doktora da görüneceğiz. Hesaplamayı kendisi yaptı transfer tarihinden 15 gün geriye gidip ilk günü öyle kabul edecekmişim. Ona göre gebelik 5+6 günlük ama 5+1 görünüyor ultrasonda. Bunun için bu kadar olumsuz konuşmaya gerek var mı gerçekten anlayamıyorum. Dediğin gibi gelişimi devam etmeseydi bebek nasıl görünür hale gelirdi yolk saç nasıl oluşurdu bunların hiç mi önemi yoktu anlamıyorum🤦🏻‍♀️
oğlumda da şimdi ki bebeğim de de 5+1 de keseyi ancak gördük. Sen birde bunun üzerine bebeği de görmüşsün. Nasıl 5+1 oluyor?
Teşekkür ederim canım🙏🏻 Acaba ticari amaç güdüp ilk transferde hamile kalmamı istemiyor muydu diye düşünüyorum artık. Henüz 6 haftası dolmayan bebeğin kürtaj ila alınmasından bahsetti şok olduk.
Kürtaj mi dedi bide🙄 ay pes..

oğlumda da şimdi ki bebeğim de de 5+1 de keseyi ancak gördük. Sen birde bunun üzerine bebeği de görmüşsün. Nasıl 5+1 oluyor?

Kürtaj mi dedi bide🙄 ay pes..
Söylediklerinden hiçbirşey anlamadım zaten canım. Ultrasondan bakarken herşey normal mi dedim normal görünüyor dedi. Sonra haftasını hesapladı 5 gün geriden geliyor bu gün kalp atışı görmeliydim dedi. Pazartesi günü gel kalp atışı yoksa kürtaj olursun dedi🤦🏻‍♀️ 8. Haftada kalp atışı gören var. Kese büyümüş bebeği yolk saç kesesini net bir şekilde gördüm. Hayırlısıyla kalp atışını görsem doktora söylemek istediğim çok şey var.

Kızlar iyi akşamlar. Hangi ilaçları kullanıyoruz bir konuşsak üstünde?
Ben:
*Günde 2 kez Lutinus Vajinal Tablet
*Enox 6000 1 kez(Rapor çıkardım artık yazdırmıyorum)
*Proluton Dex 25 mg 1 kez
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
*Decavit(Hamilelik kesinleşince verdi folik asiti kesti.)
Prolutex iğne 2 kez
Oksapar iğne 1 kez
Estrofem 2 kez
Corasprin 1 kez
Folidoce 1 kez
Progesteron fitil 1 kez

Kesin sonucu kan testiyle alırsın canım, ne zaman kan testi yaptiracaksin?
Doktorum 22 haziranda test yapmamı istedi ama dayanamam yarın yaparım herhalde 6. Gün embrıyosu varsa cıkar illakı kalitesi düşüktü 5bc o yuzden pek umudum yoktu yarın sabah tekrardan idrar testi yapmayı düşünüyorum

Embriyo oluşmuş yolk saç oluşmuş gelişimi devam eden bir gebelik var ultrasonda gördüğü halde olumsuz konuştu. Bizim beklediğimiz bu tür durumlarla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar bilimsel çalışmalarla tespit edilen canlı doğum oranları vs bunları söylemesini beklerdik. Daha gerçekçi daha anlaşılır daha orantılı olurdu bunun yerine kürtajdan bahsetti🤦🏻‍♀️İnşallah kalp atışını görür güzel haberlerle gelirim canım🙏🏻
Amin canım, güzel haberlerini bekliyoruz. 🤲💕

Kızlar iyi akşamlar. Hangi ilaçları kullanıyoruz bir konuşsak üstünde?
Ben:
*Günde 2 kez Lutinus Vajinal Tablet
*Enox 6000 1 kez(Rapor çıkardım artık yazdırmıyorum)
*Proluton Dex 25 mg 1 kez
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
*Decavit(Hamilelik kesinleşince verdi folik asiti kesti.)
Sanırım en az ilaç ben kullanıyorum 😅
Progestan 50 mg 1 kez
Estrofem 2*2 4 kez
Coraspin 1 kez
Enox 1 kez
Solgar Folik asit 1 kez

FlyingHummingbird FlyingHummingbird bişeyler hissediyor musun tatlış var mı belirtin?
Yok canım hissetmiyorum farklı bir şey sadece bu sabah biraz midem bulanır gibi uyandım ama hemen geçti 🤣 zaten arada bulanır benim midem 😅 sen de var mı bir şey ? Hemen gelsin sonraki hafta güzel haberlerle yansın buralar sonuçlardan istiyorum ❤️🧡💛💚💙💜🤎🤍🖤
Hesaplamalara göre bugün 3. Haftayı biletirmiş oluyoruz 🤗

Doktorum 22 haziranda test yapmamı istedi ama dayanamam yarın yaparım herhalde 6. Gün embrıyosu varsa cıkar illakı kalitesi düşüktü 5bc o yuzden pek umudum yoktu yarın sabah tekrardan idrar testi yapmayı düşünüyorum
5bc düşük değil gayet iyi kaliteli bir embriyo :) benim 6. Gün 4bb embriyom var ve ona iyi kalite diyorlar

Yok canım hissetmiyorum farklı bir şey sadece bu sabah biraz midem bulanır gibi uyandım ama hemen geçti 🤣 zaten arada bulanır benim midem 😅 sen de var mı bir şey ? Hemen gelsin sonraki hafta güzel haberlerle yansın buralar sonuçlardan istiyorum ❤️🧡💛💚💙💜🤎🤍🖤
Hesaplamalara göre bugün 3. Haftayı biletirmiş oluyoruz 🤗
Bende de hiç bişey yok tatlım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olabildiğince :))

Back
X