- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.421
Ben de fitil yok kuzumSen de fitil yok mu canım ben günde 4 tane kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de fitil yok kuzumSen de fitil yok mu canım ben günde 4 tane kullanıyorum
Ben de çalışmaya başladım bugün aklım hep orda olsa da başka şeylere bakmaya çalışıyorum . Yoksa geçmeyecek bir hafta . Dün akşamda yüzükoyun uyudum inşallah bir şey olmamıştır. İki gün geçtiği için daha rahat haraket etmeye başladım birkaç gün sonra yürüyüş falan da yapmaya başlarım açık havada . Yoksa evde yatarken oksijensiz kalicaz Allah korusunBende de hiç bişey yok tatlım kafamı dağıtmaya çalışıyorum olabildiğince :))
Bende de az ilaç var aslında günde 3 estrofem , 1 prolutex iğne ve 4 tane fitil . İnşallah yeterli olurBen de fitil yok kuzumOkudum herkesinkinde çokça iğne fitil var progestan için ama bana vermedi bilmiyorum
![]()
Çok haklısın bi de kafayı taktıkça psikolojimiz de etkileniyorBen de çalışmaya başladım bugün aklım hep orda olsa da başka şeylere bakmaya çalışıyorum . Yoksa geçmeyecek bir hafta . Dün akşamda yüzükoyun uyudum inşallah bir şey olmamıştır. İki gün geçtiği için daha rahat haraket etmeye başladım birkaç gün sonra yürüyüş falan da yapmaya başlarım açık havada . Yoksa evde yatarken oksijensiz kalicaz Allah korusun
Folik asit kullanmıyor musun canım?Bende de az ilaç var aslında günde 3 estrofem , 1 prolutex iğne ve 4 tane fitil . İnşallah yeterli olur![]()
Anladım ben de özelde yazdırdım ilaçlarımın hepsini karşıladı. Ondan şaşırdım pztsi de devlet hast. yazdırıcam. Tüp bebek dr da özeldi o yazmıştı ilk karşıladı, sonra başka bi özel hast. Gittim orda yazdırdım o da karşıladı. Sizinkinin karşılamaması farklı geldi banaEvet, öyle demek istedim. Peki siz özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsunuz? Belki özeldeki doktorların yazdıkları karşılanmiyordur bilemiyorum. Ben oksapar kullanıyorum, diğer dediginiz ilaçları kullanmadım ve oksaparı yazması için tanıdık aile hekiminden ricada bulunduk; çünkü ezcacı devletin o ilacı karşılamadığını ancak aile hekimine yazılması durumunda karşıladığını söyledi.
Evet canım pruloton da yazdirabiliyorumProluton yazdırabiliyor musun??
Kan sulandırıcı yok sende deBende de az ilaç var aslında günde 3 estrofem , 1 prolutex iğne ve 4 tane fitil . İnşallah yeterli olur![]()
Oo süper sağol canımEvet canım pruloton da yazdirabiliyorum
hayırlı olsun sağlıkla kavuşKızlaaaaar, bugün doktora gittim, benim bebisler de ikizmişikisi de tutmuş çok şükür .. Rabbim saglik ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin .. Ikisi de gayet güzel yerde ve güzel boyuttaymiş hiç bir sıkıntı görmedi doktorumu
Yok canım ilkinde tek kese görünmüştü, bugün ikinci de göründü 5+5 iz nasipse şu andahayırlı olsun sağlıkla kavuşilk kese kontrolünmüydü kaç haftasın
Ne bilim mayısta daha iyi kaliteli iki embrıyo transferım oldu tutmadı bu onlara göre düşük o yuzden hep olumsuz oldum ama inşallah bu sefer tutunmuştur bana5bc düşük değil gayet iyi kaliteli bir embriyo :) benim 6. Gün 4bb embriyom var ve ona iyi kalite diyorlar
benimde kn değerim çok yüksekti 2 sandık ama bir tane gözüktü 5+4de bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda fark etmezYok canım ilkinde tek kese görünmüştü, bugün ikinci de göründü 5+5 iz nasipse şu andaçok teşekkür ederim
Oldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kaliteNe bilim mayısta daha iyi kaliteli iki embrıyo transferım oldu tutmadı bu onlara göre düşük o yuzden hep olumsuz oldum ama inşallah bu sefer tutunmuştur banaSenin transfer oldu mu?
Yaaa hadi inşallah tutunmuştur annesineOldu canım 6. Gün dondurulmuş 2 embriyom var biri 4bb biri 2bb yani biri iyi kalite biri orta kalite ... şuan bana transfer edilen 5. Gün embriyosu 4ab kalite
Benim 4. Gün embriyosuydu, 12 Mayıs'ta transfer oldu, 21 Mayıs'ta kanda çıktı canım.Doktorum 22 haziranda test yapmamı istedi ama dayanamam yarın yaparım herhalde 6. Gün embrıyosu varsa cıkar illakı kalitesi düşüktü 5bc o yuzden pek umudum yoktu yarın sabah tekrardan idrar testi yapmayı düşünüyorum
Göreceksin cnm Allah'in izniyle. Ahh be kuzum çıktığın gibi başka bi doktora gitsen inan için rahat edecek buna o kadar inanıyorum ki..Söylediklerinden hiçbirşey anlamadım zaten canım. Ultrasondan bakarken herşey normal mi dedim normal görünüyor dedi. Sonra haftasını hesapladı 5 gün geriden geliyor bu gün kalp atışı görmeliydim dedi. Pazartesi günü gel kalp atışı yoksa kürtaj olursun dedi8. Haftada kalp atışı gören var. Kese büyümüş bebeği yolk saç kesesini net bir şekilde gördüm. Hayırlısıyla kalp atışını görsem doktora söylemek istediğim çok şey var.
Ahh tüylerim diken diken oldu okuyuncaaaKızlaaaaar, bugün doktora gittim, benim bebisler de ikizmişikisi de tutmuş çok şükür .. Rabbim saglik ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin .. Ikisi de gayet güzel yerde ve güzel boyuttaymiş hiç bir sıkıntı görmedi doktorumuz
Canım benKızlar iyi akşamlar. Hangi ilaçları kullanıyoruz bir konuşsak üstünde?
Ben:
*Günde 2 kez Lutinus Vajinal Tablet
*Enox 6000 1 kez(Rapor çıkardım artık yazdırmıyorum)
*Proluton Dex 25 mg 1 kez
*Coraspin 100 mg 1 kez
*Glifor 2 kez
*Eutroxhy 50 mg
*Decavit(Hamilelik kesinleşince verdi folik asiti kesti.)