• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Teşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.
İğne ile ilgili bir bilgim yok fakat dün doktorum şu anda ne ilaç kullanıyorsam, gebelik oluşması durumunda aynen 3 ay daha kullanacağımı söyledi

Opudan sonra kullanmaya başladım. Estrofem 3x1 progestan fitil 3x1 ve proluton(progestan) 3günde 1 kalçadan iğne
Bende günde 6tane progestan fitil. Bir doz da kalçadan progestan iğne vuruluyorum. Günde 3 adet de estrofem hap birde coraspirin birde cilimara bant kullanıyorum.Benim gibi kullanan var mi kizlarr

Teşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.
Benim yarın transferim olcak canım kalçadan olana geçen pazartesi başladım. 3 günde 1 vuruluyorum şu an için teste kadar devam dediler 🤷‍♀️

İğne ile ilgili bir bilgim yok fakat dün doktorum şu anda ne ilaç kullanıyorsam, gebelik oluşması durumunda aynen 3 ay daha kullanacağımı söyledi

Benim yarın transferim olcak canım kalçadan olana geçen pazartesi başladım. 3 günde 1 vuruluyorum şu an için teste kadar devam dediler 🤷‍♀️
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu kalçadan iğne olayı beni strese soktu. Sonucu güzel olsun tabiki katlanılır bir şekilde ama işte çok kasılıyorum. Sizlere de sormak istedim çok sağolun 🙏🙏

Back
X