- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.881
Nasılsınız arkadaslarım nasıl gıdıyor kacıncı gununuzdesınız neler yapıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben transferi bekliyorum. Sizin kaçıncı gün?Nasılsınız arkadaslarım nasıl gıdıyor kacıncı gununuzdesınız neler yapıyorsunuz
Benım bugun 8.gun canım ne zaman transferın kac gun kaldıBen transferi bekliyorum. Sizin kaçıncı gün?
Pazartesi transferim. Erken test yapmıştınız. Bir daha yaptınız mı yakın zamanda?Benım bugun 8.gun canım ne zaman transferın kac gun kaldı
İğne ile ilgili bir bilgim yok fakat dün doktorum şu anda ne ilaç kullanıyorsam, gebelik oluşması durumunda aynen 3 ay daha kullanacağımı söylediTeşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.
Bende günde 6tane progestan fitil. Bir doz da kalçadan progestan iğne vuruluyorum. Günde 3 adet de estrofem hap birde coraspirin birde cilimara bant kullanıyorum.Benim gibi kullanan var mi kizlarrOpudan sonra kullanmaya başladım. Estrofem 3x1 progestan fitil 3x1 ve proluton(progestan) 3günde 1 kalçadan iğne
Ay hadı ıns cok heyecanlı bebısın sımsıkı tutunsun ıns dun aksam üzeri tekrarladım canımPazartesi transferim. Erken test yapmıştınız. Bir daha yaptınız mı yakın zamanda?
Progestan fıtıl kaclık canım 100luk 6tane benımdeBende günde 6tane progestan fitil. Bir doz da kalçadan progestan iğne vuruluyorum. Günde 3 adet de estrofem hap birde coraspirin birde cilimara bant kullanıyorum.Benim gibi kullanan var mi kizlarr
Çok şükür siz nasılsınız. Ben transfer sonrası 21. Günündeyim. Siz kaçıncı gündesinizNasılsınız arkadaslarım nasıl gıdıyor kacıncı gununuzdesınız neler yapıyorsunuz
Nasılsınız arkadaslarım nasıl gıdıyor kacıncı gununuzdesınız ne
Benim 200luk 6adetProgestan fıtıl kaclık canım 100luk 6tane benımde
Benim yarın transferim olcak canım kalçadan olana geçen pazartesi başladım. 3 günde 1 vuruluyorum şu an için teste kadar devam dedilerTeşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.
Sağ olun, inşallah hepimizin. Ne çıktı testte sonuç?Ay hadı ıns cok heyecanlı bebısın sımsıkı tutunsun ıns dun aksam üzeri tekrarladım canım
Günde 6 adet mi kullanıyorsunuz?Benim 200luk 6adet
İğne ile ilgili bir bilgim yok fakat dün doktorum şu anda ne ilaç kullanıyorsam, gebelik oluşması durumunda aynen 3 ay daha kullanacağımı söyledi
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Bu kalçadan iğne olayı beni strese soktu. Sonucu güzel olsun tabiki katlanılır bir şekilde ama işte çok kasılıyorum. Sizlere de sormak istedim çok sağolunBenim yarın transferim olcak canım kalçadan olana geçen pazartesi başladım. 3 günde 1 vuruluyorum şu an için teste kadar devam dediler![]()
Ben daha 8.gundeyım canım ıns darısı bana olsun pozıtıf kese kalp atısıÇok şükür siz nasılsınız. Ben transfer sonrası 21. Günündeyim. Siz kaçıncı gündesiniz
Benim 200luk 6adetne. NE GÜZEL BOL PROGESTAN COK IYITutunma ıcın
Cok sılik cızgı var ama ıms artar degerım pozıtıftır canımSağ olun, inşallah hepimizin. Ne çıktı testte sonuç?![]()
EvetGünde 6 adet mi kullanıyorsunuz?
İnsallahBen daha 8.gundeyım canım ıns darısı bana olsun pozıtıf kese kalp atısı![]()
Hala yatıyo musun canımİnsallah![]()