- Konu Sahibi Sade frappe
- #3.921
Benim transferim Pazartesi günü olmuştu transferden önceki Perşembe bir kere kalçadan iğne olmuştum ve sonuç öğrenene kadar her hafta perşembe 1 taneydi ama kimininki 3 günde bir olabiliyor. Sonu güzel olsun da herşeye katlanılıyor. Kasılmayın bu yolda yaptıklarımıza bakınca bir çoğumuzun asla yapamam dediği şeyler ama bi şekilde gelip geçiyorAllah yardımcınız olsun
![]()
Çok teşekkürler. Alternatifi sorarım mutlaka. Hepimiz için hayırlısıMerhaba, benim transferim de yarın.. transfer sonrası kan sulandırıcı Oksapar ve progestan üretimini sağlayıp tutunmaya yardımcı Proluton iğnelere başlayacağım. Kan sulandırıcı iğneyi karın/kol/bacak istediğimiz yere yapıyoruz. Prolutonu 4 günde bir kalçadan vurduracağım. Proluton yerine progestan iğnesi kullanan da var, bu iğnelerin temeli aynı, vucudun üretmediği hormonu üretip embriyponun tutunmasını sağlıyormuş.. bazıları hergün oluyor, kanama bs oldumu arttırıyorlar.. transfer sonrası 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama çoğu doktor daha erken kesiyor.. göbekten vurulanı da var bildiğim, sizi çok zorlayacaksa doktorunuza mutlaka alternatif sorun