• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Teşekkür ederim canım. Düzenli olarak kayısı yiyorum aslında, hep var bu bağırsak problemim transfer olacağı için gerildim. Bir ilaçtan destek almam gerekecek gibi görünüyor. Haklısın hemşireye bi sorayım kullanmadan tabi
Bağırsak olayı zor ya, ben de ıkınmadan nasıl olacak tedirginliğindeyim, refleks yani nasıl engellicem 😀 kronikse ilaca ok derler bence, geçmiş olsun canım

İnşaallah cnm bu akşamda yapacam sen yaptın mı seninde 6. Gün silikti galiba
Bugun kanmı vereceksın anlamadm kanı gun asırı mutlaka tekrarla evet cnm benım 4.gun ckmadı 6.gun cooook hayalet gıbıydı senınkınden bile silikti dün yaptım 7.gundu senınkı gıbı cıktı asagı yukarı bugun 8.gunum ıns tutmustur bol dua edelım bırbırımıze destek olalım ıns hep guzel haber alırız ıns

Kızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin 👶👶👶Eki Görüntüle 2859387
Geçmiş olsun, bol yumoşlar olsun inşallah

Bağırsak olayı zor ya, ben de ıkınmadan nasıl olacak tedirginliğindeyim, refleks yani nasıl engellicem 😀 kronikse ilaca ok derler bence, geçmiş olsun canım
O kadar deıl canım boyle gelsın dıye zorlama o sıkıntı gelenı tutma yoksa kuruyo daha zor oluyor yasamıs bırı olarak soyluyorum yesıl erık ıyı gelıyor

Bence normal canım ıkı gun sonra tekrarla kesınlesır bugun bende vermek ıstyorum ama korkuyorum cooook
Ben de çok korka korka verdim. Test sonucunu alırken kalbim yerinden çıkacaktı sanki. Derin derin nefes alarak baktım sonuca. Öğrenmekle bitmiyor ki sağlıklı ilerleyecek mi vs diye düşünüyorsun bu defa. İnşallah seninki de pozitiftir🙏🏻

Teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil😔
Ahhhh canım su sürec cok zor cok sancılı hepımız pozıtıf coook ıyı haberlerle atlatırız ıns üzülmeden degerlerımız bol bol cıkar guzelce katlar ıns ya

Ben de çok korka korka verdim. Test sonucunu alırken kalbim yerinden çıkacaktı sanki. Derin derin nefes alarak baktım sonuca. Öğrenmekle bitmiyor ki sağlıklı ilerleyecek mi vs diye düşünüyorsun bu defa. İnşallah seninki de pozitiftir🙏🏻
Ins cnın ıns benımde yuksek cıkar pozıtıftır çooook haklısın cooook bıtermı tabıkı bıtmıyo kesesı kalbı sonrası uc bebegımı kaybettım cok zor bı surec Rabbım bır daha yasatmasın ıns sevındırsın hepımızı banada dua edın ne olur

Ahhhh canım su sürec cok zor cok sancılı hepımız pozıtıf coook ıyı haberlerle atlatırız ıns üzülmeden degerlerımız bol bol cıkar guzelce katlar ıns ya
Amin inşallah biz de pazartesiye kadar heyecanla beklemeye devam edeceğiz. Allah bekleyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏🏻

Teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil😔
Kaçınco gün embriyosuydu? 10. Gün 50’lerde 12. Gün 100lerde olur, 12. Gün istiyorlar genelde 5. Günse, tam o değere gelmiş oluyor.. içinizi ferah tutun kötü bir değer diil

Bugun kanmı vereceksın anlamadm kanı gun asırı mutlaka tekrarla evet cnm benım 4.gun ckmadı 6.gun cooook hayalet gıbıydı senınkınden bile silikti dün yaptım 7.gundu senınkı gıbı cıktı asagı yukarı bugun 8.gunum ıns tutmustur bol dua edelım bırbırımıze destek olalım ıns hep guzel haber alırız ıns
Dualarimdasiniz canm inşallah hepimizin pozitif çıkacak dün akşam verdim bu gün akşamda verecek inşaallah artış vardır

Back
X