• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar sızler artısa nası baktordınız mesela cuma verıp pzar mı tekrarladınz pazartesı mı
Senin dediğin doğru canım. 48 saat sonra 2 katına çıkması lazım ama dolayısıyla 96 saat sonra da 4 katına çıkmış olması normal. Doktorlar bunun katları şeklinde istiyorlar.

D dusunen kdn benım daha sılıktı ıdrarda hayalet gıbi benım dha az cıkarsa dıye korkuyorm
image.webp

Bu benim bu sabah yaptığım idrar testi dünkü teste göre daha belirgin o yüzden kan vermeye cesaret edebildim. Bence biraz belirginleşene kadar bekle kan vermek için.

Seni Takipteyim inşallah bebeğin sana tutunacak ve bana umut olacaksın🤲🏻
Cok teşekkür ediyorum😍 🙏🏼🍀
Bahceci de tedavi oldum canım.
Bence kaliteye odaklanmamalısın,
Mesela ben embriyolog'a kaliteyi sordugumda onemli olan blast olabilmesi ve bölünebilmesi demişti. Dr'umda gebelik vaad ettigini söyleyince hic sorgulamadım ben. Keza burdada daha dusuk kalitede embriyolarin tuttuguna şahit oldum.. 🤗🐣
Bence sende şans ver. Mucizelere açik ol🙏🏼🍀 Allahtan hicbir zaman umut kesilmez çünkü 🖤 ol der oluverirrr💕

Kan testini evime en yakın hastaneden yaptırdım. Sonuç için doktorumu aradığımda toplantıdayken açtı. Çok konuşamamıştık. Az önce tekrar aradı 8. Gün için normal değer Pazartesi günü gel dedi. Bakalım doktor moralimi düzeltti. Pazartesi günü inşallah olması gerektiği gibi yükselmiş olur.
Hadi hayırlısı, moralini yüksek tut tabi herşey yolundadır inşallah🌸

Taze transfer olunca şans oranı düşüyormuş canım. Hep öyle söylüyorlar. Çok umudum yok yani, İkizden gözüm çok korkuyor ama hayırlısıysa ikiz olsun ben razıyım. Yeter ki olsun🥰🥰🥰
Canım ne alakası var düşünme öyle benm doktorum hep taze istedi bana. Opu dan sonra karnım şişince çok kötü olunca dondurmak zorunda kaldık. Hiç öyle değil senin zaten cok az yumurtan toplandığı için hormonların yükselmemiştir fazla pozitif düşün 😊

Kızlar, aranızda opu dönemi e2'si yuksek çıkıp transfer zamanı (taze transfer-3/5 gün sonra) normal değere inen var mı? Benim e2 degerim yüksek çıkmış, doktorum protein ağırlıklı beslenmem gerektigini söyledi. Kısa zamanda normal değere döner mi dönmez mi bilmiyorum.

Ben de yarın doktora gideceğim kalp için. Gerilmemek elde değil. Benim için dua edin kızlar inşallah ikisinin de kalbi sağlıkla atiyordur. Gerçi alttan bakma yanlisi bir Dr değil gormeyedebilir diye düşünüyorum. Çok düşünüyorum 😂
Ben diğer iki gebeliğinde de alttan baktırdım kalp atışına kadar hiçbir sorun yaşamadım

Ben diğer iki gebeliğinde de alttan baktırdım kalp atışına kadar hiçbir sorun yaşamadım
Kuzum bu Dr bakmıyor. Bekleyelim diyor hep. Yoksa kızımda mersindeydik başka dra gidiyorduk 5+4te kalbini duymuştuk. Bu 6 hafta 5 günlük ama işte alttan bakmayinca emin olamiyorum

Back
X