• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

G galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcam 🤗 siz neler yapıyorsunuz ?
Ben de pazartesi gidicem doktora bakalımm bana ne ilaç verecek🌸 hadi hayırlı olsun kuzum

Meraba kızlar bi sorum olacaktı .eşim azosperm bizde dondurulmus spermlerle deneme yapacaz yumurta takip işlemlerine başladık bugün 9.günümdü dr.Gurur polat a gidiyorum .iğnelerimi yapiyorum yarın cetrodite ignesine de başlayacaktım ama tamemen unutmusum bugün yaptım cetrodite iğneyi asistaniyla konuştuk pazartesi kontrolde belli olur dedi.daha once başına böyle bisey gelen var mı yani cetrodite bi gün erken başlamış oldum çok sorun olur mu acaba
ben bir problem olacağını zannetmiyorum canım, cetrotide büyük yumurtalar çatlamasın, küçükler de onlara yetişsin diye veriliyor bildiğim kadarıyla. Sen bir gün fazla almış olacaksın. Yarın tekrar yapman gerekiyor mu onu iyice öğren ama, büyük ihtimalle doktorun yarın da yapmanı isteyebilir. Doktoruna bildirmişsin de zaten, boşuna strese sokma kendini canım.

G galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcam 🤗 siz neler yapıyorsunuz ?
Ben de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorum 🙏😇

Bak bizden iyi çıkmış çok şükür testen teste siliklik değişiyor canm inşallah sagliklica katlanarak devam edecek 🤲🥰
Ins canım ınş hepımızınkı katlansın kucagımıza alalım ıns coook dua edelım ınş senın 6.gun cnm dha cok normal 8.gun bnle aynı olr

ben bir problem olacağını zannetmiyorum canım, cetrotide büyük yumurtalar çatlamasın, küçükler de onlara yetişsin diye veriliyor bildiğim kadarıyla. Sen bir gün fazla almış olacaksın. Yarın tekrar yapman gerekiyor mu onu iyice öğren ama, büyük ihtimalle doktorun yarın da yapmanı isteyebilir. Doktoruna bildirmişsin de zaten, boşuna strese sokma kendini canım.
Inş öyledir ya moralim acayip bozuldu yıllarca sperm bekledik tam onu bulduk derken dedim yumurtaları bu sefer kötü ettin evet yarinda kullanacakmışım iğneyi sonrada kontrolde belli olur zaten .şimdi sen böyle yazınca için biraz rahatladı çok tesekkuer ederim😊

Back
X