• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ay hadi inşallah Allah gönlüne göre versin🤲🏼 Bence duyulur sen bi git de bize de rehber olacaksın. Çok düşün ama iyi düşün😂 Pztsi de benim😍
İnşallah kuzum ya. Canlı dersler olmasa haftaici hayatta yarını beklemezdim de işte. İçimde neler oluyor bilmek istiyorum 😂

Evet canım pazar günü başlıyorum iğne, asprin, fitil estrofem verdi bana da.
Canım sizin embriyo neden pgt ye gitti acaba ? Yani hangi durumlarda gönderiyorlar? Mesela şimdi benim ilk tüp bebek denemem ama yine de en baştan sadece kromozom analizi yaptılar normal çıktı ... acaba anormal çıksa o zaman mı gönderirlerdi

Canım sizin embriyo neden pgt ye gitti acaba ? Yani hangi durumlarda gönderiyorlar? Mesela şimdi benim ilk tüp bebek denemem ama yine de en baştan sadece kromozom analizi yaptılar normal çıktı ... acaba anormal çıksa o zaman mı gönderirlerdi
Canım benim de ilk denemem. Bizim eşimle genetik rahatsızlığımız var. İki tarafta da genetik rahatsızlık varsa tüp bebeğe yöneltip pgt yaptırıyorlar.

Inş öyledir ya moralim acayip bozuldu yıllarca sperm bekledik tam onu bulduk derken dedim yumurtaları bu sefer kötü ettin evet yarinda kullanacakmışım iğneyi sonrada kontrolde belli olur zaten .şimdi sen böyle yazınca için biraz rahatladı çok tesekkuer ederim😊
merak etme canım, strese sokma kendini, stres yumurtaları kotü ediyor asıl. Bundan sonra dikkat edersin olur ,biter. Bol şans canım.

Zaten hep evdeyim canım bir yere çıkmayağım. Yatakta uzanır vaziyette mi yatmak lazım diye dedi senin doktorun? Yani otursan ıstrahat sayılmıyormuymuş?
İlk 3 gün bana da full yat dedi doktorum canım. 7.günde kanamam oldu pembe şekilde, yine yatmaya devam dedi. Oturma maalesef sayılmıyor 15 dakika da bir oturursun ama dikkat etmelisn

Benim sonucum negatif arkadaşlar
canım çok üzgünüm, bu sefer değilmiş zamanı demek ki, biraz kendini toparlayıp tekrar denemeni tavsiye ederim bitanem. Maddi manevi çok yorucu ama yumurta varsa hep umut da var. Bir sonraki tedavinde kalite arttıran takviyeler de kullanmanızı tavsiye ederim.

Back
X