• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
cnm triod hastalığı olupta berlirti göstermeyen bir hastalık olabiliyor.bazı durumlarda tetiklenebiliyor.hamilelikte tiroid hastalığı çıkan bir çok insan var.bızlarında snradan çıkabiliyor.testi yaptırdığın iyi oldu doktor yarın ilaç verir sana.

benim kardeşimde hamilelik sonrasında çıktı mesela.bende de 8 yıldır var bu hastalık.çok üşüdüğüm için genel tahlillerimi yaptırmaya doktora gitmiştim şans eseri öğrenmiştim.birde tsh hipofiz bezinden salgılanır yani beyinden.çok stresli durumlarda da artış gösterebiliyor..

cnm triod hastalığı olupta berlirti göstermeyen bir hastalık olabiliyor.bazı durumlarda tetiklenebiliyor.hamilelikte tiroid hastalığı çıkan bir çok insan var.bızlarında snradan çıkabiliyor.testi yaptırdığın iyi oldu doktor yarın ilaç verir sana.

benim kardeşimde hamilelik sonrasında çıktı mesela.bende de 8 yıldır var bu hastalık.çok üşüdüğüm için genel tahlillerimi yaptırmaya doktora gitmiştim şans eseri öğrenmiştim.birde tsh hipofiz bezinden salgılanır yani beyinden.çok stresli durumlarda da artış gösterebiliyor..
nasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmi 🤦‍♀️

nasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmi 🤦‍♀️
Canım fazla değil, boşa evham yapma, benim 17. Gün 6080 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu. Senin 5. Gün embriyosu ve 18. Gün. Boşuna üzme kendini, gayet iyi sonucun 😘

Canım fazla değil, boşa evham yapma, benim 17. Gün 6080 çıkmıştı. 4. Gün embriyosu. Senin 5. Gün embriyosu ve 18. Gün. Boşuna üzme kendini, gayet iyi sonucun 😘
ya cok korktum canım çok fazla gibi geldi 2 tane transfer edilmişti ama transferin 18. günü 16800 nasıl cıkar şaşırdım senin tek mi

kızlar ya bugün tsh için kan verdim yarın kese muayne günüm gitmişken beta baktırdım çok yüksek cıkmış neden böyle oldu bilen varmı 2.kan değerim 06.06 verdim 388 di bugün sonuç 16800
Senin 8 günde olmuş. Benim 4 günde(pztsi) 900den (cuma) 6900e çıkmıştı normal canım sıkıntı yok Allahın izniyle.

cnm ben yanlış okumuşum tsh anladım😅

Canlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata 🤭😄
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.

1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.

2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.

3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.

4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.

ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.

Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah 🙏
Teşekkürler canım rehber gibi olmuş. Ellerine sağlık💜

Back
X