• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlısı olsun strese girip de bebeği de etkilemeyin olur mu? Kanama yok demi?
Yok bi kere kötü kanamam olmuştu ama durdu şükür. Çamur gibi akıntı geldi sonradan o da durdu. Pozitif düşünmeye çalışıyorum, değerleri yavaş artıp da bebeğini kucağına alanlar da var forumda. Okudukça rahatlıyorum tabi.

Rabbim emeklerinizi sonuçsuz bırakmasın. Hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz inşallah☺️😊

nasıl canım anlamadım benim zaten hipotroidim var onun için ilaç içiyorum yükselmişmi diye baktırmaya gittim gitmişken beta verdim daha kese muaynesi yarın yani bugün transferin 18 günü beta 16800 çıktı ona takıldı kafam fazla değilmi 🤦‍♀️
Benim 16. Gün 10.000 e yakın çıkmıstı. İki kese gözüktü seninde öyle olabilir 🥰🥰

Aldıım ve eve geldik yani daha doğrusu annemlere geldik 2 gün burada kalıcaz:) ya çok garip yaptığım her hareket ay acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum 😂
Maşallah canım yorma kendini ne güzel annen yanında iki gün dinlen keyifle 🥰 keske ben de söyleyebilseydim anneme artık test sonucundan sonra söylicem cagircam inşallah 🙏🏻 yarın gelsin artıkta birlikte test gününü bekleyelim 😇

Maşallah canım yorma kendini ne güzel annen yanında iki gün dinlen keyifle 🥰 keske ben de söyleyebilseydim anneme artık test sonucundan sonra söylicem cagircam inşallah 🙏🏻 yarın gelsin artıkta birlikte test gününü bekleyelim 😇
Hadi kuzum hayırlısıyla sen de al gel 🤲 bayram olsun buralar 🥳

Canlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata 🤭😄
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.

1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.

2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.

3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.

4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.

ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.

Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah 🙏
Gözünüz aydın olsun dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı

9. Gün kan değerim 124 dü. 2 gün sonra tekrar yaptım 225 çıkmıştı keseyi görene kadar hiç anlamadım ben çoğul olduğunu iki kese gördük ikiz dedi doktor 2 hafta sonra kalp atışına gel dedi 3 bebek kalbi dinledik 🙈
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ay canım seninde ikizdi değilmi normal canım demi çok şaşkınım çok yüksek gibi geldi banada çift embriyo transfer edildi bügün transferin 18.günü
Yani biliyorsun ki hcg de belli olmuyor ikiz olup olmadığı tabiki Allah gönlüne göre versin. Benim doktor kesede bile anlamadı kalp atışında anladık ikiz olduğunu

cnm allah kolaylık versin sana da içince bir kaç saat bir yere gitmiyorum evde oluyorum,etkiliyor..
evet canım. Sana da kolaylık versin. ben de öğlene doğru ağrısı çok artınca yatıyorum yarım saat geçiyor gibi. Yakında çalışmaya başlıcam, o zaman ne yaparım bilmiyorum.

Back
X