• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah canım yorma kendini ne güzel annen yanında iki gün dinlen keyifle 🥰 keske ben de söyleyebilseydim anneme artık test sonucundan sonra söylicem cagircam inşallah 🙏🏻 yarın gelsin artıkta birlikte test gününü bekleyelim 😇
Ayyy hadi inşallah senin de transferin harika geçecek inşallah.. hiç bi şekilde korkma yumurta toplamadan daha rahat bi işlem hatta duygusal yani ben embriyo transfer edilirken resmen duygulandım gözlerimden yaş aktı

Canlarım Merhaba, bugün doktor randevum vardı. Kalp atışını duyduk çok şükür, dakikada 144, annesi gibi telaşlı kerata 🤭😄
Doktorumun söylediklerinin size de ileteyim, belki size de faydalı olur.

1. Havuz-deniz olayı: Benim gireceğim havuzun çok temiz olduğundan emin olduğum için doktorum izin verdi ama şimdi değil, Temmuz'da. Şimdi erken dedi. Fazla yormadan. Sürekli değil, iki üç gün gireceğim. Temmuz'da.

2. Aşı konusu: Mayıs ayında gelen yeni verilerle hamilelerle ilgili içimiz biraz daha rahatladı dedi. İlk 3 ay mümkünse yapmayalım, sonrasında yapabiliriz dedi ben 16 temmuza randevu aldım.

3. İlaçlar: estrofem ve Prednolu kestk. Coraspin, Progestan iğne, Oksapar, Progestan fitil, folik asit ve devit damla devam.
Progestan'ı 10 haftada kesecek, oksaparı 12 haftada kesecek.

4. Testler: ben birçok testi daha önce yaptırdığım için sadece açlık kan şekeri, hemoglobin, TSH, toksoplazma, CMV ve tam idrar tahlili istedi.

ilk üç ay tüm gebeler için riskli kabul edilir, hareketlere dikkat, ağır işler, yorucu şeyler yapma dedi.

Umarım sizler için de faydalı olur, hepimiz sağlıkla atlatalim bu süreçleri inşallah 🙏
Hayırlı olsun canım

Back
X