• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün keseyi gördük kızlar, çok şükür 🙏🏻 Sabah bikaç damla leke gelmişti, tedirgindim.. Kanama alanı da çıkmadı, olabilir böyle şeyler bu süreçte dedi. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına 🙏🏻 Sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah 🌸🐣
Hadi gözün aydın darısı kucağına almaya inşallah 🤲🏼

Merhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu
Benim ensemde var ama dönemsel olarak kuduruyor. Birkaç gün önce kaşıntı hissetim ama bu ara çok şampuan değiştirdim ona yordum. Sürekli kaşınmıyor ama şükür aciz değilim.

Bugün keseyi gördük kızlar, çok şükür 🙏🏻 Sabah bikaç damla leke gelmişti, tedirgindim.. Kanama alanı da çıkmadı, olabilir böyle şeyler bu süreçte dedi. Darısı bekleyen arkadaşlarımın başına 🙏🏻 Sağlıkla kalp atışını da duyarız inşallah 🌸🐣

Hayırlı uğurlu olsun 😍 darısı kalp atışına inşallah 😍💜

Merhaba arkadaşlar. Bizde hayırlısı ile 6+1 deyiz. Kullandığınız ilaçlar egzamasini azdiran oldumu ? Ensem, çenem boynumda iyice yayıldı hangi ilaç yapar acaba bunu

Geçmiş olsun. Benim ellerimdeki egzama başladı yeniden, çoğalmasin diye dua ediyorum. Hangi ilaç bilemiyorum maalesef, umarım şu ilaçlardan hayırlısıyla kurtulabiliriz. 😊

Kuzum benim parmaklarım estrofeme başladığımdan beri mahvoldu normalde egzama yok bende ama oldu. Doktoruma sordum cildiye ye gitsen bile ilaç kullanamazsın idare et dedi

Kizlar hayirli sabahlar 🤗

Progesteron iğnesi yüzünden poposunda kabariklik olan bir arkadaşimiz vardi. Durumu ne oldu, nasil gecti?
Sabah uyandim popomda 3-4 parmak eninde bir bölge kabarmiş ve kaşiniyor. İğne yüzünden mi acaba?

Back
X