- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim mesajini buldum, ayni kabarilik bende de oldu, ne yapmistin sonrasinda? İgneye devam mi ettin?Kızlar bu arada, hastanedeydim anca bakabildim bir kısmına mesajların. Hani sormuştum ya size, kızarıklık var kavun gibi, çok ağrıyor demiştim. Alerji geliştirmişim.alerji ilerleyen dozlarda da ortaya çıkabiliyormuş. Doktoruma ulaşamadık.şehir dışına çıkmış. Bugün yapılması gereken dozu olmadım, korktum. Kimse de - vebal altına girmemek için- beni yönlendiremedi,düşer vs diye. Bu hafta zaten 2 kez proluton depot oldum.şimdi fitilimi de attım, inşallah pazartesiye kadar bir şey olmazbeta hcg de 800 çıkmış
İnşallah Allah gönlüne göre versinHiç duymamıştım canım. Benim belim ağrıyor hem kasıklarım inşallah bi kız bi erkektir ay çok amin![]()
Ben devam edemedim. Progestan dex mi öyle bir şeye geçtik deri altıAy canim mesajini buldum, ayni kabarilik bende de oldu, ne yapmistin sonrasinda? İgneye devam mi ettin?
Benimki ufak ama iki tane birer lira eninde falan.
Sağol canım senim de gönlüne göre versinİnşallah Allah gönlüne göre versin![]()
![]()
İnşallah isteyen herkese nasip olsunİnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım
Gunaydın herkeseee,Kizlar hayirli sabahlar
Progesteron iğnesi yüzünden poposunda kabariklik olan bir arkadaşimiz vardi. Durumu ne oldu, nasil gecti?
Sabah uyandim popomda 3-4 parmak eninde bir bölge kabarmiş ve kaşiniyor. İğne yüzünden mi acaba?
Amiiin inşallahYok bi kere kötü kanamam olmuştu ama durdu şükür. Çamur gibi akıntı geldi sonradan o da durdu. Pozitif düşünmeye çalışıyorum, değerleri yavaş artıp da bebeğini kucağına alanlar da var forumda. Okudukça rahatlıyorum tabi.
Rabbim emeklerinizi sonuçsuz bırakmasın. Hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz inşallah![]()
Bugün doktor ultrasonla bakıcak ilk defa kese görmek için inşallsh bende ikiz istiyorum dua edinSağol canım senim de gönlüne göre versin![]()
Canım çok erken degil miKızlar bana gülmeyin ama bişey sorucam şimdi ben dün transfer oldum ya ne zaman belirti görmeye başlarımçünkü hiç bişey hissetmiyorum
GunaydinnKızlar bana gülmeyin ama bişey sorucam şimdi ben dün transfer oldum ya ne zaman belirti görmeye başlarımçünkü hiç bişey hissetmiyorum
Tekrar idrar testi yaptın mi canım çizgi falan koyulaştı mi diye bakıyorlar yaGunaydinn7.gunum hala net bir belirtim yok ama poZitif cikti
![]()
Ben devam edemedim. Progestan dex mi öyle bir şeye geçtik deri altı
Gunaydın herkeseee,
Proluton yuzunden kızardı yordu arkadasın ki benimkide oyleydım ama cok yavas vurulması gerekıyor yavas vurulunca olmadı 4. De prospektusu acıp okuma saflıgı ı yaptım ben oysakı hemısre lerın bılıyor olması lazım bunu
Yok yapmadim gidip kan testi vercem bakalim cikar insallahTekrar idrar testi yaptın mi canım çizgi falan koyulaştı mi diye bakıyorlar ya
Allah gönlüne göre versin bazen kesede görmeyebiliyorlar benim öyle oldu kalp atışında anlaşıldı ikiz olduğu yani umut her zaman varBugün doktor ultrasonla bakıcak ilk defa kese görmek için inşallsh bende ikiz istiyorum dua edin![]()
Böyle kalınlsşma gibiyse keserken zorlanıyorsan tırnak mantarı canımAaa tırnak benim de çıkıyor bir parmağımda. Ellemeye korkuyorum. Mantar mi odrum ilaç kullanamazsın o yüzden cildiyeye gitmene de gerek yok diyince ne olduğunu bilemedim.
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar çok şükür trasferimi oldum evdeyim ve şuan uzanıp dinlemediğim sizlerin verdiği bilgiler doğrultusunda herkese Cook teşekkür ederim severek okudum bi sayfa umarım bende güzel haberler paylaşabilirim buraya![]()
Oğlum da hep kasık ağrım oldu hiç bel ağrısı bilmedim bunda da belim agriyor ayakta kalınca.Kızlar annem bir şey söyledi eger belin arıyorsa oğlun olur, kasıkların arıyorsa kızın olur diyesizlerde böyle mi düşünüyorsunuz?
Canım ben ASM de yaptırıyorum dedım kı cok kabardı kasındı tup bebek merkezindeki doktorum ıgne ın cok yavas yapılması lazım yoksa apse oluyor dedı falan diye konusunca yavas yaptı gercekten oyle soyledıler buaradaBugun normal ignemi vurulursam artar mi acaba yakafamda deli sorular
Artarsa sizin yazdiginiz igneden istiyim doktorumdan.
O yüzden oluyor demekk.. Ya simdi ASM deki hemsireye bakin boyle oldu yavaş vurulmasi gerekiyormus desem kaale bile almaz beni, burunlarindan kil aldirmayan tipler genelde onlar
Daha tatli dille nasil anlatabilirim sizce![]()
Beeeennn 9. Gunde yaptım negatıf 11 de yaptım negatıf 12. Gunde kanda cıktı sakın evdeki teste aldanma bazılarıınıjnkı masallah hemen cıkıyor ama bende cıkmadıGünaydın kızlar inşallah hepimizin bebeği tutunur ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Bişey soracam aranızda 8.gün idrar testi negatif olupta 10.gün kanda pozitif gören varmı