• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Herkese merhaba 5+1 deyim şuana kadar hiç kabızlık problemi yaşamamıştım ama 2 gündür gerçekten zorlanıyorum. Devamlı kuru kayısı yiyorum, su içiyorum ve transferin başından beri de bunları tüketiyorum. Benimle aynı problemi yaşayanlar var mı? Doktorum mecbur kalırsan duphalac iç demişti. Ben de içtim ama korkmaya başladım şimdi

Herkese merhaba 5+1 deyim şuana kadar hiç kabızlık problemi yaşamamıştım ama 2 gündür gerçekten zorlanıyorum. Devamlı kuru kayısı yiyorum, su içiyorum ve transferin başından beri de bunları tüketiyorum. Benimle aynı problemi yaşayanlar var mı? Doktorum mecbur kalırsan duphalac iç demişti. Ben de içtim ama korkmaya başladım şimdi
Bazen oluyor bende bulantım olduğu için hep kuru ekmek falan yiyorum ondan. Sabah aç karnına kiraz kayısı ve ya karpuz yiyorum bi gün sonra çıkıyorum. Sabah su iç sonra bu meyvelerden ye baya etkili

Yaşadığım yerde bi devlet hastanesi var onda da randevu yok personel olmama rağmen bakmıyorlar🤯 her ilaç yazdırmaya da özele gidip 200-300 lira vermek istemiyorum sinir oldum iyice. Sağol canım♥️
Doktorun ilaçlarını yazsa bile devlet karşılamıyor ki. Folik asit, d vitamini fln yazılmış onlar karşılanmıyor zaten. Progestanı bilmiyorum ama oksaparı tanıdık bir aile hekimine yazdırdık da aldık biz.

Doktorun ilaçlarını yazsa bile devlet karşılamıyor ki. Folik asit, d vitamini fln yazılmış onlar karşılanmıyor zaten. Progestanı bilmiyorum ama oksaparı tanıdık bir aile hekimine yazdırdık da aldık biz.
Bahsettiğim progestan ve proluton ve oksapar. Bunları devlet karşılamıyor mu?

Neden korkmaya başladınız? Bu arada duphalac kabızlığa iyi gelse de şişkinlik yapan bir ilaç. Bu süreçte şişkinliğiniz de oluyorsa içmeyin.

Neden korkmaya başladınız? Bu arada duphalac kabızlığa iyi gelse de şişkinlik yapan bir ilaç. Bu süreçte şişkinliğiniz de oluyorsa içmeyin.
İlaç kullanılması çok önerilmiyor ya henüz başındayken acaba içmesemiydim dedim bir an. Bir seferlik içtim bundan sonra daha fazla meyve tüketeceğim

İlaç kullanılması çok önerilmiyor ya henüz başındayken acaba içmesemiydim dedim bir an. Bir seferlik içtim bundan sonra daha fazla meyve tüketeceğim
Gebelik döneminde kullanılabilen ilaçlarda var. Bu dönemde bağırsaklarınızı düzene sokması açısından entrogermina içebilirsiniz.

Kızlar size bi sorum var. Ben oksapar,coraspin,folbiol,progestan,d vitamini ve proluton kullanıyorum. Sürekli yazdırmak gerekiyor siz nasıl yapıyorsunuz her seferinde kadın doğumdan mı yazdırıyorsunuz yoksa aile hekimleri yazabiliyor mu ? Özellikle proluton haftada 3 kullanıyorum doktorlar bir bir yazıyor deliriyorum
Ben yazdırıyorum aile hekimine, hatta estrofem, Progestan bunlar elimde var gibi görününce annelerin üstüne falan yazdiriyorum:))

Çift transfer yapılan arkadaşlar ne kadar folik asit kullanıyorsunuz daha fazla mı ? Ben folibol kullanıyorum onun mg çok düşük geliyor sanki bana ? Doktora sorsan o d vitamini bile alma diyor sanki güneş var da ordan alabilecez havayı görmüyor 😁 bazı konularda kendi kafama yatanı uyguluyorum valla mesela d vitamini , omega 3 alıyorum bence önemli bunlar
canım folbiol mu yazmak istedin? o devletin ödediği uygun sarı olan mg ı en çok olan hatta bana doktor gün aşırı al demişti

canım folbiol mu yazmak istedin? o devletin ödediği uygun sarı olan mg ı en çok olan hatta bana doktor gün aşırı al demişti
Yanlış yazmışım folidoce diye bir folik asit kullanıyorum bunun mg çok düşük ve paralı devlet karşılamıyor düşük diye doktor bunu verdi . Ama herkes folbiol kullanıyor sanırım artık ben de onu kullanıcam

Back
X