• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Eşime sordum şimdi; sgk üzerinden giriş yapılırsa hemen karşılanıyomuş ama biz allianz üzerinden gittiğimiz için karşılanması (prosödür) uzun sürüyomuş o yüzden aile hekimine yazdırmış 😊 neyse öyle ya da böyle karşılandığını bilmek güzel oldu 🌿
A süpermiş sağol canım bilgilendirme için♥️

Kızlar nasılsınız 🤗
7+0 haftalık gebe olarak bulantım hala baslamamıs durumda 😂 normal mi bulantısı olmayan var mı 😊
Yaa bende de hiç bulantı yok. Önceki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren başlamıştı koku hassasiyeti, bulantı.. bunda bişi yok bakalım inşallah haftaya kalp atışını görürüz

Yaa bende de hiç bulantı yok. Önceki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren başlamıştı koku hassasiyeti, bulantı.. bunda bişi yok bakalım inşallah haftaya kalp atışını görürüz
İnşaallah görürsünüz canım. Ben de bekledim bekledim yok 7 ye geldim yine yok 🤷🏻‍♀️ iyi birşey tabi bu ama sağlıklı gebelikte birazda olsun iştah kaybı olur. Benim tam gaz devam

Ya ne güzel sağlıcakla alırsın kucağına inşallah🤲🏻 Benimde varsa cıkar o zaman tabi eğer varsa😏 idrarda pozıtıf gördüm ama yanlış gibi gelıyor bana inanamıyorum
Negatifleri göre göre üzülmemek için kendimizi olumsuza alistiriyoruz, sonra da pozitifi görünce inanamıyoruz. Ben kalp atışını duydum da anca tamam artık moduna gecebildim 🤭🤭😄. Bizim bu durumun psikolojide bir adı vardır kesin 🤭

Ben varım canım. 8. Haftaya adayım. Çok şükür Allah'a hiç bir şikayetim yok...
Maşallah .. iştahın nasıl peki canım. Benm adet öncesi iştahı gibi maşallah 🤭 sadece bir kerede cok yiyemiyorum hemen alıyor beni. Ama 2 saat sonra tekrar acıkıyorum. Şimdiden diyetisyene gideceğim sanırım kilo kontrolü için.

Maşallah .. iştahın nasıl peki canım. Benm adet öncesi iştahı gibi maşallah 🤭 sadece bir kerede cok yiyemiyorum hemen alıyor beni. Ama 2 saat sonra tekrar acıkıyorum. Şimdiden diyetisyene gideceğim sanırım kilo kontrolü için.
Aynı canım, ne arttı ne azaldı. Sadece biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, benim sicil çok fena da 🤭🤭😄. Bol sigara, bol kahve, hiç meyve, hiç yoğurt nerden baksan rezalet... şimdi toparlamaya çalışıyorum ☺️

Kızlar size annemle babamın hikayesini anlatayım biraz . 10 sene çocukları olmamış bizimkilerin gitmedikleri doktor, hacı hocalar yapmadıkları kürler kalmamış . Hep annemi suçlamışlar söylenmeyen şey kalmamış anneme karşı. Sonra babamdaymış meğerse sorun ameliyat oluyor babam . Hala çocukları olmuyor artık bırakmışlar 10 sene sonunda evlatlık edinmeye karar bile vermişler . Annemin karnında bir şişlik olmuş ve her ay adet görmeye devam ediyormuş. Diyormuş bende hastalık var karnımda hastalık var belki tümör var belki başka bir şey . Sonra yengemle doktora gidiyorlar doktor diyor ki 6 aylık hamilesin oğlun olacak 😁😁😁 annem tabi şok inanamamış kadın şoka girmiş . Abimle aramda 15 ay var benim bi de aramızda bir düşük yapmış bu kadın. O kadar sene beklemişler ama sonra sadece 3 ay hamile olduğunu bilerek almış kucağına abimi 🤗 anneme anlatamadım ben durumumu hani derler ya kızların kaderi annesine çekermiş diye 🥺 o hiç üzülsün istemedim onun çektiğini benim de çektiğimi bilsin istemedim 😢 Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize kolay hamilelik yaşatsın inşallah 🙏🏻

Negatifleri göre göre üzülmemek için kendimizi olumsuza alistiriyoruz, sonra da pozitifi görünce inanamıyoruz. Ben kalp atışını duydum da anca tamam artık moduna gecebildim 🤭🤭😄. Bizim bu durumun psikolojide bir adı vardır kesin 🤭
Orası kesin🤣 süreklı negatıf göre göre inanamıyorum herhalde kalp sesinş duyunca anca inanırım🤣

İnşaallah görürsünüz canım. Ben de bekledim bekledim yok 7 ye geldim yine yok 🤷🏻‍♀️ iyi birşey tabi bu ama sağlıklı gebelikte birazda olsun iştah kaybı olur. Benim tam gaz devam
Diğerinde düşük olacağı zaman kesilmişti benim. Şimdi bunda hiç başlamadığı için biraz umudum var canım.. sen de öyle düşünme demek ki biz şanslı olanlardan olucaz :) 7’ye geldiysen kalp atışını da duymuşsundur, başlayıp kesilse bi şüphe ederdim ama hiç başlamayınca umut var 😀

Aynı canım, ne arttı ne azaldı. Sadece biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, benim sicil çok fena da 🤭🤭😄. Bol sigara, bol kahve, hiç meyve, hiç yoğurt nerden baksan rezalet... şimdi toparlamaya çalışıyorum ☺️
Hadi ya 🤭 benm çikolata problemim var. Eskisi kadar canım çekmiyor ama arada bir kriz geliyor yiyorum napayım 🤷🏻‍♀️ kahve azalttım ilk baslarda canım çok çekiyordu 2 günde bir fincana indirmiştim şimdi hiç istemiyo canım. Ama sigara durumu zor bağımlılık varsa hele. Meyve şu sıralar kiraz şeftali ferahlatıyor karpuz ferahlatıyor iyi geliyor 😊

Hadi ya 🤭 benm çikolata problemim var. Eskisi kadar canım çekmiyor ama arada bir kriz geliyor yiyorum napayım 🤷🏻‍♀️ kahve azalttım ilk baslarda canım çok çekiyordu 2 günde bir fincana indirmiştim şimdi hiç istemiyo canım. Ama sigara durumu zor bağımlılık varsa hele. Meyve şu sıralar kiraz şeftali ferahlatıyor karpuz ferahlatıyor iyi geliyor 😊
Pozitifi aldigimdan beri kahve de sigara da içmedim. Sevmesem de yoğurt yiyorum bir küçük kase. Meyve de erik, nektarin, kayısı yiyorum. Benim bünye bayağı bir affalamistir, noluyo diye 🤭🤭😄😄

Göreceksin cnm Allah'in izniyle. Ahh be kuzum çıktığın gibi başka bi doktora gitsen inan için rahat edecek buna o kadar inanıyorum ki..

Ahh tüylerim diken diken oldu okuyuncaaa😍😍😍 harika cok sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallah. Bi tanesi sürpriz yapmış annesine ne güzel 😍
Inşallah canım, inşallahh aynen geçen tek kese görünmüştü şimdi ikinci de çıktı ortaya ❤❤
Rabbim emek veren gönlünde bu isteği taşıyan herkese nasip etsin sağlıkla dünyaya evlat getirebilmeyi ❣

Inşallah canım, inşallahh aynen geçen tek kese görünmüştü şimdi ikinci de çıktı ortaya ❤❤
Rabbim emek veren gönlünde bu isteği taşıyan herkese nasip etsin sağlıkla dünyaya evlat getirebilmeyi ❣
Beta degerlerin nasıldı CANIM? , benimde 5+0 da vajinal tek kese görüldü inşallah senin gibi birr sevinç yaşarım bende ama bunada şükrediyorum.

Back
X