- Konu Sahibi tombixsx11
canım hosgeldın o kıstlerle ne yapacagız bılmem bende de var aynı dert ve 2 aydır o yuzden kaldı asılamam senağlamaselam kızlar...
Ben de muhtemelen mayısta aşılama olucam..3. olacak bu...Bugün ultrasona girdim...Kİstlerimin olduğunu yarın tekrar gelmemi, aşılama olup olmayacağına yarın karar vereceklerini söyledi.Eğer ok derlerse salı günü olur..Bi evvelki aşılamam sırasında da kistim vardı ama doktor bi sakınca görmedi aşılama olayında...Üçüncüden sonra ne yapacağımı tam bilemiyorum ama...3'ten daha fazla aşılama yaptıran var mı aranızda? 3.cüden sonra şansın çok azaldığını söylüyorlar...Biz 3'te de olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz...Benim kanalların biri açık ama diğeri problemli..Eşimde de morfoloji problemi var..1-2 tüp bebek merkeziyle görüştük..Onlar aşılama yaptırmanız anlamsız hemen tüp bebek yapalım dediler...Bense şu an devlet hastanesine gidiyorum...Onlar da aşılama yapılmasına mani bi durumun olmadığını söylüyorlar..Kafam iyiden iyiye karıştı anlayacağınız..
suan sogan kurune basladım ve bıtkı cayları ıcıyorum bıde dogum knt hapıverdı drum asılama yaparsak kıst varken ıyıce buyuturuz dedı ıns bu ay bırsey yoktur adetın2.gunu gıdecegım canım tup bebegı ortalama ne kadara yapıyolar bı bılgın var mi