- Konu Sahibi tombixsx11
pnar81 teşekkür ederim..inşallah rabbim hepimizi bebişsiz bırakmaz..bir arkadaş anlatmış ama bende ayrıntılarıyla anlatayım istersen..bu arada sende izmir lisin sanırım bilirsin sanıyorum bornova şifa hast.yaptırdım işlemimi..27 nisanda başlayarak 7 gün fostimon 75 kullandım göbekten vuruyorsun.5 mayıs ta yine göbekten bi çatlatma iğnesi vurdum.7 mayısta aşılama için 11 de hastanedeydim..eşimden sperm aldılar yıkama işlemi için..saat 2 de beni aşılama için aldılar ameliyathane gibi bi yerde olacak sanıyordum ama normal muayene odasında oldu..10 dakka falan sürdü..hiç acı olmadı.. bu işlemden sonra hiç ayağa kaldırmadan sedye ye aldılar ve 4 saat hast.yattım...şuan beklemedeyim 22 mayısta kontrole gitcem..hayırlısı bakalım...:1rolleyes:
sağol canım verdiğin bilgiler için inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda...ben izmirdeydim ama 1 yıl önce ankaraya taşındık,burda özel bir hastaneye gidiyoruz,bende adeti bekliyorum rahim filmi çektirmek için arkasındanda inşallah aşılamayı yaptırıcam...inşallah anlattığın gibi kolay geçer benimkide allah herkese hayırlı evlatlar nasip esin inşallah.