- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.601
ayrıca 14. gün muhtemel kalabileceğimiz gün olarak gösteriliyor. ve belirtilerin son adetten sonra 33. günde başladığını yazmışlar.
hayırlısı şekerim. olursa bu ay seviniriz, olmazsa umutları hazirana taşırız.
Lutfen biriniz cvp verin yumurta aki akintim var bat 11 mayis normalmi adet belirtisimibyani
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
sen adet olmadığın gün yap genelde çıkıyo kanda yumurtlamadan bir hafta sonra çıkanlar bile var
belirtiler tabiki geç başlayı sadece bulantılar erken başlayabiliyo onun dışında bizim gibi takip etmeyen birçok bayanın haberi bile olmuyo
canım ya kan için biraz daha geçtikten sonra gitçem.
sen bilirsin adet gününde idrar testi yap o zaman çıkabiliyomuş
yaparım eve gidince akşama. ya da yarın sabah kalktığımda
sabah ilk idrarınla yap daha net sonuç veriyo diyorlar hadi bizede umut ol iyi haberlerini bekliyoruz
ay canım inşallah yaa... dua ediyorum isteyen herkesin olsun diye. hayırlı saglıklı bebekler inşallah hepinize çifter çifter1 kız 1 erkek
gunaydin kizlar 2015 ocak anneleri olarak dualarimiz sizinle insallah sizlerde biran once guzel haberler alip yanimiza katilacaksiniz
Günaydın.
BAT bugün. bakalım gelecek mi yoksa daha sonraki günlerde mi gelecek, ya da hiç mi gelmeyecek.
ey kırmızılar, ya bugün gelin ya da 9 ay için sonsuza kadar gelmeyin.
gunaydin kizlar 2015 ocak anneleri olarak dualarimiz sizinle insallah sizlerde biran once guzel haberler alip yanimiza katilacaksiniz
secido beni listeden silebilirsin cnm sabah regl oldum
ayy kıyamam ya umutlarımız hazıran ayına kalsın canım rabbım tez vakıtte hayırlısıysa versın
Lutfen biriniz cvp verin yumurta aki akintim var bat 11 mayis normalmi adet belirtisimibyani
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?