Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

belirtiler tabiki geç başlayı sadece bulantılar erken başlayabiliyo onun dışında bizim gibi takip etmeyen birçok bayanın haberi bile olmuyo

Lutfen biriniz cvp verin yumurta aki akintim var bat 11 mayis normalmi adet belirtisimibyani

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Lutfen biriniz cvp verin yumurta aki akintim var bat 11 mayis normalmi adet belirtisimibyani

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ya canım o kişiden kişiye değişiyo.benim geçen ay aynen öyle akıntım vardı ve adet oldum.ama akıntısı olup da hamile olan da var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

belirtiler tabiki geç başlayı sadece bulantılar erken başlayabiliyo onun dışında bizim gibi takip etmeyen birçok bayanın haberi bile olmuyo

valla ben belirti namına bişey bulamıyorum. benim midem zaten normalde hassastır hep bulanır arkadaşlar bile bilir

o yüzden karar veremiyorum. ya bekleyip görücez.

gunaydin kizlar 2015 ocak anneleri olarak dualarimiz sizinle insallah sizlerde biran once guzel haberler alip yanimiza katilacaksiniz

Günaydın.

BAT bugün. bakalım gelecek mi yoksa daha sonraki günlerde mi gelecek, ya da hiç mi gelmeyecek.

ey kırmızılar, ya bugün gelin ya da 9 ay için sonsuza kadar gelmeyin.

Hah aynen duygularmız aynı canımmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…