Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar bende yapcm bugun test daha erken ama adetten once bile cikanlar oluyomus gaza geldim bakarsın cikar merak ediyorum cikmazsa da olmazsam iki uc daha tekratlarim testi atesim hala yuksek..

ayy bakalım sonumuz ne olacak ya benımde son ıkı gunum var ama benımkı yumurta catlamadıysada gecıkebılıyor

hayrolsun canım inşallah benimde gecikmem olabiliyor ama geçen ay aşılama oldugu için bu ayda 28 günde olmam gerekiyordu ilkindede öyle olmuştu geç mi çatladı bilmiyorum progesteron da 14.16 çıkmış

selam kızlar bnde burada yeniyim 10 ay oldu evleneli 6 ay korunduk sora bıraktık gurbette olduqumuz için bebek istiyoruz korunmayı bıraktık ama hala bişey yok rabbimden hayırlısını istiyorum ama kızımn olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım yardım edin

Cnm bnm bizler daha cok yeniyiz saglikli ciftlerin ilk alti ay ve oniki ay icinde kendiliginden oluyo. Burda iki uc senedir cocuk askiyla yananlar var. Bende 5 aylik evliyim dun 5. Ayimiz doldu. Daha cok erken bakalim stres yapma bebek icin calismalara dikkat edersen olur. Yada doktora gidip tahlil yaptir istersen hormon falan ..

Ayrica yeni evlenenlerin vucudunun spermlere alismasi bi kac ay aliyomus diyo arkadaslarimiz bnmde oyle oldu 5 aylik evliyim ama hic korunmadik 3 ayinda duzensiz adetimle ugrastim zaten simdi simdi duzene girmeye basladi.

Kizlar bende yapcm bugun test daha erken ama adetten once bile cikanlar oluyomus gaza geldim bakarsın cikar merak ediyorum cikmazsa da olmazsam iki uc daha tekratlarim testi atesim hala yuksek..
Bende akşam yapıcam İnşaAllah güzel sonuçlar alırız İnşaAllah haberleşelim yapar yapmaz :)

teşekkür ederim canım hepimize hayrlısı bakalım :

Bende akşam yapıcam İnşaAllah güzel sonuçlar alırız İnşaAllah haberleşelim yapar yapmaz :)

Tbiki tatlim ama bnm cikmayabilir test yapmak icin adetin bi hafta gecmesi gerekiyo biliyosun bn sadece bazi arkadaslarin adetten once bile cikmis bnde belki cikar diye meraktan yapiyorum. Negatf ciksada moralimi bozmicam yani. Daha yolum var :)

hayrolsun canım inşallah benimde gecikmem olabiliyor ama geçen ay aşılama oldugu için bu ayda 28 günde olmam gerekiyordu ilkindede öyle olmuştu geç mi çatladı bilmiyorum progesteron da 14.16 çıkmış

ben bu catlama mevzusunu anlamıyorum :44: 14 se catlamıs sanırım..ben sogan kurune umut bagladım ama bakalım cok umudumda kalmadı benım acıkcası

Ayrica yeni evlenenlerin vucudunun spermlere alismasi bi kac ay aliyomus diyo arkadaslarimiz bnmde oyle oldu 5 aylik evliyim ama hic korunmadik 3 ayinda duzensiz adetimle ugrastim zaten simdi simdi duzene girmeye basladi.
Aaa spermden sonra adet düzensizliğimi oluyor yoksa yoksa adet belirtilerinin olmaması adet günümün degişceğinin mi habercisi

hepimizin olur inşallah ya :) allahım saqlıklı sıhhatli wersin herkeze banada bi kız bebek :))) inşallah

Tbiki tatlim ama bnm cikmayabilir test yapmak icin adetin bi hafta gecmesi gerekiyo biliyosun bn sadece bazi arkadaslarin adetten once bile cikmis bnde belki cikar diye meraktan yapiyorum. Negatf ciksada moralimi bozmicam yani. Daha yolum var :)
Benimde negatif çıkabilir sonuçta umitlenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum hayırlısı :)

Aaa spermden sonra adet düzensizliğimi oluyor yoksa yoksa adet belirtilerinin olmaması adet günümün degişceğinin mi habercisi

Yani bana oyle demislerdi yeni evlendiginde adet duzenlerin degisebiliyomus her konustugum kisi boyle dedi akrabalarim bile. bekarken duzenliydi cunku evlenince bozuldu. vücut spermlere alisiyomus. stres sinir cevre degisikligi kullanilan ilaclar fln hersey etkiliyomus yani

hadi inşallah gelir bebişler haber eet mutlaka kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…