- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #2.641
ayy bakalım sonumuz ne olacak ya benımde son ıkı gunum var ama benımkı yumurta catlamadıysada gecıkebılıyor
Kizlar bende yapcm bugun test daha erken ama adetten once bile cikanlar oluyomus gaza geldim bakarsın cikar merak ediyorum cikmazsa da olmazsam iki uc daha tekratlarim testi atesim hala yuksek..
selam kızlar bnde burada yeniyim 10 ay oldu evleneli 6 ay korunduk sora bıraktık gurbette olduqumuz için bebek istiyoruz korunmayı bıraktık ama hala bişey yokrabbimden hayırlısını istiyorum ama kızımn olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım yardım edin
dur canım bekle bıraz ınsallah rabbım verecek bende sarımsı akıntı var bakalım ne olacak
selam kızlar bnde burada yeniyim 10 ay oldu evleneli 6 ay korunduk sora bıraktık gurbette olduqumuz için bebek istiyoruz korunmayı bıraktık ama hala bişey yokrabbimden hayırlısını istiyorum ama kızımn olmasını çok istiyorum ne yapmalıyım yardım edin
Bende akşam yapıcam İnşaAllah güzel sonuçlar alırız İnşaAllah haberleşelim yapar yapmaz :)Kizlar bende yapcm bugun test daha erken ama adetten once bile cikanlar oluyomus gaza geldim bakarsın cikar merak ediyorum cikmazsa da olmazsam iki uc daha tekratlarim testi atesim hala yuksek..
canım senin bat kaç?
Cnm bnm bizler daha cok yeniyiz saglikli ciftlerin ilk alti ay ve oniki ay icinde kendiliginden oluyo. Burda iki uc senedir cocuk askiyla yananlar var. Bende 5 aylik evliyim dun 5. Ayimiz doldu. Daha cok erken bakalim stres yapma bebek icin calismalara dikkat edersen olur. Yada doktora gidip tahlil yaptir istersen hormon falan ..
Bende akşam yapıcam İnşaAllah güzel sonuçlar alırız İnşaAllah haberleşelim yapar yapmaz :)
hayrolsun canım inşallah benimde gecikmem olabiliyor ama geçen ay aşılama oldugu için bu ayda 28 günde olmam gerekiyordu ilkindede öyle olmuştu geç mi çatladı bilmiyorum progesteron da 14.16 çıkmış
canım ya benimde bat 12 mayıs bende hafif sarımsı akıntı var.regl mi olcaz ki
Aaa spermden sonra adet düzensizliğimi oluyor yoksa yoksa adet belirtilerinin olmaması adet günümün degişceğinin mi habercisiAyrica yeni evlenenlerin vucudunun spermlere alismasi bi kac ay aliyomus diyo arkadaslarimiz bnmde oyle oldu 5 aylik evliyim ama hic korunmadik 3 ayinda duzensiz adetimle ugrastim zaten simdi simdi duzene girmeye basladi.
Ayrica yeni evlenenlerin vucudunun spermlere alismasi bi kac ay aliyomus diyo arkadaslarimiz bnmde oyle oldu 5 aylik evliyim ama hic korunmadik 3 ayinda duzensiz adetimle ugrastim zaten simdi simdi duzene girmeye basladi.
canım ya benimde bat 12 mayıs bende hafif sarımsı akıntı var.regl mi olcaz ki
uzayan akıntı yumurta catlaması acaba yenımı catladı yumurtan[/QUOT
Olabilir mi acaba !! Ben 9-10 gibi adet oluyorum hesapladım yumurtlama tarihini buldum ve o döngüdede aynen böyle akıntım olmuştu 3 gün falan sürmüştü ..Benim arkadaşım adetine 4 gün kala korunmamış nasılsa hamile kalmam diye şuan 4 aylık hamile :)
olabılır canım bence sen bugunu bos gecırme derım:)
Benimde negatif çıkabilir sonuçta umitlenmek istemiyorum ama çok merak ediyorum hayırlısı :)Tbiki tatlimama bnm cikmayabilir test yapmak icin adetin bi hafta gecmesi gerekiyo biliyosun bn sadece bazi arkadaslarin adetten once bile cikmis bnde belki cikar diye meraktan yapiyorum. Negatf ciksada moralimi bozmicam yani. Daha yolum var :)
Aaa spermden sonra adet düzensizliğimi oluyor yoksa yoksa adet belirtilerinin olmaması adet günümün degişceğinin mi habercisi
Kizlar bende yapcm bugun test daha erken ama adetten once bile cikanlar oluyomus gaza geldim bakarsın cikar merak ediyorum cikmazsa da olmazsam iki uc daha tekratlarim testi atesim hala yuksek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?