Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

benim bat 10 hazırannn yenicekmisin yoksa hazran topiğimi açılcak:26:

Bu kurler neler acaba? Snrm bendr catlama skntisi var hala adet olmadim batim 5iydi 😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kurler neler acaba? Snrm bendr catlama skntisi var hala adet olmadim batim 5iydi 😢

canım netten buldum bunu:
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.

Ama ben çok araştırdım bu konuları malum beşinci ayımız bu yumurta çatlaması ile adetin pek bir alakası yok diye biliyorum. Döllenme olmayınca salgılanan hormonlar adeti başlatıyor. siz ne kadardır deniyorsunuz? 6 aya kadar normal dedi benim doktorum. yaptırmadıysan adetin 3. günü hormonlara bakılan bir test var onu yaptır istersen.

hakkımızda hayırlısı olsun.

Merhaba bayanlar.sanırım kafayı yemek üzereyim artık insanların kafana takma bukadar demesinden bıktığım için kimseyle paylaşamıyorum şuan beni anlayabilecek tek sizler varsınız..ben 1 yıllık evliyim ve 5 aydır bebek istiyoruz eşimle.geçen ay doktora gittik eşimde herşey normal.özele gittik daha çok ilgilenilsin diye doktor bana sorular sordu ve hiç bakmadan çok acelecisin daha 4 ay denemişsin diye ultrasonla şöyle 2 dk baktı yumurtalığın tertemiz dedi.kan testi yapıldı sonuçlar çok iyi kafana takma olcak dedi.benim akıntım çok oluyo bunu kadına söylememe rağmen bişey olmaz dedi.akıntım hafif sarı renkte ve gün içerisinde çamaşırımı ıslatcak şekilde oluyo ve sürekli.sizce bu etkili olabilirmi hamile kalamamamda? Başka doktora gitmelimiyim ya? Hiç tatmin olmadım.arada kasıklarım ağrıyo.sizce iltihap olabilirmi bu ultrasonda görülmez mi?

Bilgilendirme icin cok tsk ederimmm deniecem bunu tabii adet olursam ;( bu ay 9. Ayimiz hersey normal diolaer ama olmuo hos adette olmaz hale geldim haftaya cumartesi baska bi doktora gitcem bklm ne diecek bilemiorum

Kizlar ben buun bahar temizligi yaptim hali falan kaldirdim yine gecen gunki gibi aniden kirmizi kan gelmeye basladi halada devam ediyor ne oluyor ya kotu birsey olabilirmi en son yara falan yoktu

Arkadaşlar hamileyimmmm!!!

Sabah test yaptım ilk çizgi kadar koyu olmasa da ikinci çizgi çıktı çok şükür. Allahım dileğimi gerçekleştirdi dualarımı kabul etti. Sağlıkla kucağımıza da almak nasip olur inşallah.
Darısı sizlerin de başına inşallah. Dualarım hepimiz için...

Kizlar ben buun bahar temizligi yaptim hali falan kaldirdim yine gecen gunki gibi aniden kirmizi kan gelmeye basladi halada devam ediyor ne oluyor ya kotu birsey olabilirmi en son yara falan yoktu

Canım heyecandan şimdi fark ettim yazdığını. Geçende adetini olduğunu varsayarsak yumurtlama zamanın olabilir mi? çok mu geldi lekelenme gibi mi?Bir doktoruna danış istersen.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Çok sevindimmm allah tamamına erdirsin inşallah...

Oyyyyy masallah cok sukur Allahim ya insallah darisi tum ellerini acan evlat isteyen anne adaylarina ve bana bize dua et olurmu birtanem

Bilmiyorum ya hic birsey yoktu aniden oldu ve sunu fark ettim ne zaman agir falan kaldirsam oluyor kan testide negatif cikti bu niye boyle olduki

Oyyyyy masallah cok sukur Allahim ya insallah darisi tum ellerini acan evlat isteyen anne adaylarina ve bana bize dua et olurmu birtanem

Amin canım tüm kalbimle amin. Benim dualarımda hep bebek isteyenler vardı canım, hep de olacak. Allahım sana da nasip etsin. Bizi burada buluşturdun, herkese de yetişmeye çalışıyorsun. Allahım senin de gönlüne göre versin...

Bilmiyorum ya hic birsey yoktu aniden oldu ve sunu fark ettim ne zaman agir falan kaldirsam oluyor kan testide negatif cikti bu niye boyle olduki

Canım bence doktoruna danış mutlaka. Ve bu esnada da kendini yormamaya çalış. Durumundan da bizi haberdar et olur mu ((
İstanbuldaysan benim doktorumu önerebilirim. Uzun araştırmalar sonucu onu buldum. Çok ilgili ve alakalı. Ben memnun kaldım.

Rica ederim canım. Olmazsın inşallah!!!

Amin canim hepimizin gonul murqdi olsun..acilara ve sevinclere hep beraber fikir sunmak bence bu dunyanin en guzel duygulaeindan biri

Saol canim malatyadayim benim doktorumda alaninda iyi ama cok alakali degil galiba bu gittigimde kobusucam

Canımm hayirli olsun darisi bize ) saglikli sihhatli kucagina al inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…