- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.621
24 ÜNDE adet olmam gerekiyor erkenmi tekrar alasam çıkar mı
neden canım ne oldu kiCanım erken bence bide erken öğrenince de beklemek kötü. Değerler artacak mı diye. Bence bekle tam gününe ben acele ettim şimdi üzgünüm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neden canım ne oldu ki
Bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum. 7. Gunu baslamayi dusunuyorum. Daha once bu yontemi uygulayan oldu mu? Ne kadar ise yarar acaba. Hakiimizda hayirlisi
samsung
anşadım canımteşekkure ederımHcg değerim düştü canım doktora ulaşamadım ama muhtemelen kimyasal gebelik. O yüzden tam gününü bekle ki tam zamanında öğren. Yoksa durmadan test yaptırırsın benim gibi arttı mı düştü mü diye
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım fark etmıyor sen 3. gunu kacırma yeter:)
Canim ben gecen idrar testi yaptim farkli markalarda 4 tane hepside 2.cizgi silik cikti kan testi yaptirdim 26.02 cikti kimyasal gebelik dediler 48 saat sonra tekrar kan testi yaptirdim oda 104.62 cikti doktorum hamilesin ama keseyi gormemiz gerekiyo 1 hafta sonra diyo dis gebelik olmasindan korkuyorumolabilirmi degerler nasıl
Masallah canim rabbim saglikla kucagina koysun. Bence degerin 2 katindan fazla yukseliyor gonlunu ferah tut canim nasil dusunursen oyle olur insallah dogumunuda mujdelerain bize
Ben yapmıştım kimyasal da olsa kaldım ilk kullanımda.şimdi yine sipariş verdim. Günlerim kaydığı için... hem adete üç gün kala da çift çizgi olursa gebelik demek oluyor
Cok tesekkur ederim. Ise yariyo olmasina sevindim. Ben de siparis verdim gelmesini bekliyorum. Insallah mutlu haberlerimizi veririz burada...
samsung
Bir şey değil. Ahh ah çok bekletmeden inşallah hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimiz olsun
amin amin amin aaaaaaamiiiin kalan bütün kızların başına inşallah :))
gelsin bebişlerrr
Ayyy canim cok tesekkur ederim inşallah rabbim hepimzin gönlüne göre versin hala sevinemiyorum korkuyorum bi aksilik cikacak diye eşime bile daha soylemedim
Bu ay ovulasyon testi yapmak istiyorum. 7. Gunu baslamayi dusunuyorum. Daha once bu yontemi uygulayan oldu mu? Ne kadar ise yarar acaba. Hakiimizda hayirlisi
samsung
Merhaba,
Ben bu ay ovülasyon testi kullandım canım. Adet döngüne göre teste başlaman gereken günü belirleyebilirsin testte bu bilgiler mevcut. Ama fazla testin var ise erken başlamak en iyisi ben öyle yaptım. Çift çizgiyi gördüğüm gün dahil üç gün üst üste denedik. Normalde doktorlar bunu önermiyor ama geçen dört ayda günaşırı deneyip başarılı olamayınca bi de böyle deneyelim istedik :)
Testlerini atma üstüne adetinin gününü, tarihi ve testi yaptığın saati yaz. Testlerini geriye dönük kontrol edebilirsin böylece. testi yapmadan 2-3 saat önceden sıvı tüketimini azalt, dayanabilirsen 4 saat idrara sıkışık ol ve testi her gün aynı saatte yapmaya çalış. Bir de sabah ilk idrar ile test yapılmasını önermiyorlardı ben akşam üzeri saatlerini tercih ettim.
Bugün adet günüm ama henüz gelen giden yok, ovülasyonla ilk denemede tutturmuşuzdur inşallah.
Allah gönlüne göre versin. Aklına takılan bir şey olursa seve seve cevap verebilirim :)))
Canım elinde fazla varsa ovulasyonu yap ikiside aynı koyuluktaysa gebelik oluyor... sen çift çizgiyi ne zaman gördün? İnşallah olmuştur
Hamileyim kızlaaaar,
bhcg değerim 89 çıktı.
Allah'a şükürler olsun :))
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Biraz harekenlendi Mayıs ayı hadi bakalım devamı gelir inşallahhhh!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?