- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #3.861
Günaydın kızlar yeni hamileyim dün öğrendim
Günaydın canm hayırlısı olsuuun inşallah diğer ay saglıkla gelir bebişin bitanem hiç üzülme bi ay kafanı dınlersin normaldede yaşadıgın belirtilere bakarsın hem cogu şey psikolojık bızde herhalde anlamış oluruz😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar yeni hamileyim dün öğrendim
Baştan üzüldüm kaybedince sonra atlattım tekrar deneriz hemen dedik. Sonra bu ayı atlamamız gerektiğini öğrenince yine üzülür gibi oldum ama en azından hamile kalabiliyorsun öyle düşün dedi doktor. Halimize şükür her şeyin var bir zamanı bekleyeceğiz napalım. Bizim bebiş de nazlı herhalde nazlansın bakalım biraz
Aynen aynen çok şükür evet enazından hamile kalabiliyosun öteki ayada direk günler üzeründe calısırsın ohhh gelsin bebişler inşallahh😁😁 bu arada bişi sorucam ama kendime bile soramadım😜göğüs agrımla uyanıyorum iki gündür agrı sancı gbi satım 30 nisan regl dongumde 26 30 gün arası değişiyo bilemedim hala yumurtlamamı yoksa tarıhım mi yaklasıyo bilemedim 😩
Ayyy inşallah hamileyimdir canm yaa Benimde hiç almıyo sorma cnku aynı tablodakı gbi olmuyo hiç benm maaleseff regl günümü bekliyim ama hangisini beklicem bilemedim son ay 26. Günü hiç bekletmeden geldi ama bakalım bu ay en az dört gün daha bekliyim demek ki dediğin çok dogru sen olmasan göğüs agrımla uyandım ya hemen eczaneye koşcaktım ha az daha😁😁Canım şu tarih işinden hiç anlamıyorum 😔 ben akıntıyla anladım tesadüfen yumurtlama günüm olduğunu 3 gün sürmüştü. Göğüslerimde hiç belirti olmadı hatta hamile olduğumu öğrendiğimde bile yoktu. Ama herkesin belirtileri farklı.
Bugün 22. gündesin o zaman. Benim adete 1 hafta kala belirtiler oldu. Ay hadi inşallah öyledir ama tavsiyem adet tarihini geçir öyle test yaptır canım erken öğrenince kan değerleri artacak mı diye beklerken helak oluyor insan
Günaydııın Allah tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim güne hamile haberiyle başlayıncaaa💃💃💃
Günaydııın Allah tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim güne hamile haberiyle başlayıncaaa💃💃💃
Allah tamamına erdirsin canım :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Ayyy inşallah hamileyimdir canm yaa Benimde hiç almıyo sorma cnku aynı tablodakı gbi olmuyo hiç benm maaleseff regl günümü bekliyim ama hangisini beklicem bilemedim son ay 26. Günü hiç bekletmeden geldi ama bakalım bu ay en az dört gün daha bekliyim demek ki dediğin çok dogru sen olmasan göğüs agrımla uyandım ya hemen eczaneye koşcaktım ha az daha😁😁
ama ben ve cemreyiz de varbizi saymıyonuz mu? (((
Tebrik ederim sizleri kızlar darısı bizlere olsun inş.benimde bat bugün gelmedi ama ümitlenmiyorum yine hamiş değilimdir kesin gecikmistir yine
hayırlı olsun canım :) lıstede gormemıstım adını.. senın belırtılerın nelerdı ? boyle 2 gun wc ye gıtmemıssın gıbı karın agrın oluyo muydu
İnşallah gelmiştirrr canım benimm tak tak gece gunduz tak emzirirken memişler fora gezceksin zaten😁o belirtiler bile mutlu edıyo düşün kucagına bi melek inicek hayırlısıyla inşallah kolaycacık gecicek tatlım haftaların 💃💃💃👼
Çok sağol canım. Ben pek bir belirti yaşamadım aslında. Adet günü göğüs uçlarında hafif iğnelenme, ertesi günde hafif sızlama oldu. Adet olacak gibi sancı da oldu ama o herkeste olduğu için belirti olarak saymıyorum.
Şu anda sadece gaz sorunu var biraz ama çok zorlamıyor. Ara ara da kramp oluyor çok hafif.
Hakkında hayırlısı olsun canım En kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah. Dualarım sizinle.
Cemreyiz ve ben de varım canım. Hayırlısıyla. Ben sürekli buradayım üstelik. Ocak annelerine katılayım dedim ama bırakamıyorum burayı :) merak ediyorum güzel haberler var mı diye :)
canım sana birşey sormak istiyorum akıntın olmuşmuydu :26:
bu arada allah hayırlsısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Merhaba kizlarr ben kirmizilari gordum sukurler olsunki agridan oluo olsamda regli olduguma bu kdr sevinecegimi hic dusunmezfim 😘😘😘😂😂😂😝😝 yeni batim 18-20 haziran
Secido indirebilirsin beni listeden ahaha 😁 umudum haziranda 😝🙏❤️🐣
Canım kaç gündür giremedim nete. İşe başladım malum yoğunluk. Çok sevindim hamilesinn. Ayy ne kadar mutlu oldum bilemezsin Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün 2. kez kan verdim. Bakalım değerler yükselecek mi çok heyecanlıyımmm. Dua et bana nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?