Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Günaydın kızlar yeni hamileyim dün öğrendim

Günaydııın Allah tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim güne hamile haberiyle başlayıncaaa💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baştan üzüldüm kaybedince sonra atlattım tekrar deneriz hemen dedik. Sonra bu ayı atlamamız gerektiğini öğrenince yine üzülür gibi oldum ama en azından hamile kalabiliyorsun öyle düşün dedi doktor. Halimize şükür her şeyin var bir zamanı bekleyeceğiz napalım. Bizim bebiş de nazlı herhalde nazlansın bakalım biraz

Aynen aynen çok şükür evet enazından hamile kalabiliyosun öteki ayada direk günler üzeründe calısırsın ohhh gelsin bebişler inşallahh😁😁 bu arada bişi sorucam ama kendime bile soramadım😜göğüs agrımla uyanıyorum iki gündür agrı sancı gbi satım 30 nisan regl dongumde 26 30 gün arası değişiyo bilemedim hala yumurtlamamı yoksa tarıhım mi yaklasıyo bilemedim 😩

Canım şu tarih işinden hiç anlamıyorum 😔 ben akıntıyla anladım tesadüfen yumurtlama günüm olduğunu 3 gün sürmüştü. Göğüslerimde hiç belirti olmadı hatta hamile olduğumu öğrendiğimde bile yoktu. Ama herkesin belirtileri farklı.
Bugün 22. gündesin o zaman. Benim adete 1 hafta kala belirtiler oldu. Ay hadi inşallah öyledir ama tavsiyem adet tarihini geçir öyle test yaptır canım erken öğrenince kan değerleri artacak mı diye beklerken helak oluyor insan

Ayyy inşallah hamileyimdir canm yaa Benimde hiç almıyo sorma cnku aynı tablodakı gbi olmuyo hiç benm maaleseff regl günümü bekliyim ama hangisini beklicem bilemedim son ay 26. Günü hiç bekletmeden geldi ama bakalım bu ay en az dört gün daha bekliyim demek ki dediğin çok dogru sen olmasan göğüs agrımla uyandım ya hemen eczaneye koşcaktım ha az daha😁😁

Günaydııın Allah tamamına erdirsin inşallah çok çok sevindim güne hamile haberiyle başlayıncaaa💃💃💃

Allah tamamına erdirsin canım :) sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Teşekkür ederim uzun süredir istiyordum tüp bebek'le hamile kaldım haftası belli değil 10 Gün sonra belli olacak

Bekle canım sonra dakikalar bile geçmiyor.. Ben yaptım o hatayı bide gittim erken gebelik testi aldım sonra bekle de değer artsın :/ ortalama regl tarihine göre yapabilirsin testi

Tebrik ederim sizleri kızlar darısı bizlere olsun inş.benimde bat bugün gelmedi ama ümitlenmiyorum yine hamiş değilimdir kesin gecikmistir yine

Teşekürler canım. Hayılısı olsun hakkınızda. Bende adet olacağım gün göğüs uçlarımda hafif iğnelenme ertesi gün de çok hafif sızlama olmuştu. Adet gibbi sancıyı saymıyorum o genelde herkes de oluyor ya: Sende bişi var mı?

İnşallah bebeğin karnındadır canım.

hayırlı olsun canım :) lıstede gormemıstım adını.. senın belırtılerın nelerdı ? boyle 2 gun wc ye gıtmemıssın gıbı karın agrın oluyo muydu

Çok sağol canım. Ben pek bir belirti yaşamadım aslında. Adet günü göğüs uçlarında hafif iğnelenme, ertesi günde hafif sızlama oldu. Adet olacak gibi sancı da oldu ama o herkeste olduğu için belirti olarak saymıyorum.
Şu anda sadece gaz sorunu var biraz ama çok zorlamıyor. Ara ara da kramp oluyor çok hafif.

Hakkında hayırlısı olsun canım En kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah. Dualarım sizinle.

İnşallah canım o günleri de görürüz inşallah. Darısı sizlerin de başına. Dualarım sizinle.

Bir haftadır sürekli kasıklarımda adet sızısı vardı ve midem bulanıyor batım 23-24 mayıs.şuan sızım arttı adet olucam kesin ya

canım sana birşey sormak istiyorum akıntın olmuşmuydu :26:
bu arada allah hayırlsısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Cemreyiz ve ben de varım canım. Hayırlısıyla. Ben sürekli buradayım üstelik. Ocak annelerine katılayım dedim ama bırakamıyorum burayı :) merak ediyorum güzel haberler var mı diye :)

Canım kaç gündür giremedim nete. İşe başladım malum yoğunluk. Çok sevindim hamilesinn. Ayy ne kadar mutlu oldum bilemezsin Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende bugün 2. kez kan verdim. Bakalım değerler yükselecek mi çok heyecanlıyımmm. Dua et bana nolur :)

Merhaba kizlarr ben kirmizilari gordum sukurler olsunki agridan oluo olsamda regli olduguma bu kdr sevinecegimi hic dusunmezfim 😘😘😘😂😂😂😝😝 yeni batim 18-20 haziran

Secido indirebilirsin beni listeden ahaha 😁 umudum haziranda 😝🙏❤️🐣

canım sana birşey sormak istiyorum akıntın olmuşmuydu :26:
bu arada allah hayırlsısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Canım hiç akıntım olmadı benim. Hala da yok. Ben de şimdi onu düşünüyordum biliyor musun? herkeste olur mu acaba diye araştırmak için açtım bilgisayarı :))

Amin canım inşallah o günleri de görürüz. Darısı sizlerin de başına inşallah.

Cok sukur canim bence stresten olmuyordun

Çok teşekkür ederim canım benim. Amiiiin. Bebişin kısmetiyle geldi o zaman. Hem işin hem bebişin hayırlı olsun. İnşallah değerlerin yükselir canım. Ben en iyi ihtimalle Haziranın ilk haftası Türkiyeye dönebileceğim. Hemen doktorda alacağım soluğu. O güne kadar Allaha emanet:)

Dualarım seninle, Allah yardımcın olsun. sende bana dua et olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…