Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım ovülasyon testini tekrarla istersen. Büyük ihtimalle bugün yumurtlayacaksın. Öbür yazını da gördüm. Kocanın kafasına bir bardak su dökebilirsin hakkındır:) şaka bir yana tabi. bu akşamı mutlaka değerlendirin. Olacak hayırlısı ile.

Allah yardımcın olsun.

Cok sukur canim bence stresten olmuyordun

Olabilir tatlim kan aldirmami bekledi resmen psikolojik olarak erteledi kendini neyse oldum cok sukur artik onumuzdeki aya bakalim 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canım benim ilk hamileliğimde çok akıntım olmuştu ama bazı arkadaşlarda akıntı olmadanda hamilelik olmuş..

Değerim düştü. Kimyasal gebelik. çok üzgünüm (((

Değerim düştü. Kimyasal gebelik. çok üzgünüm (((

aaaaaa çok üzüldüm canım. Hayırlısı olsun. Bir dahaki ay mutlaka tekrar dene. Kimyasal gebelik sonrası hamle kalma şansı çok yüksek oluyormuş.
ya ben kan tahlili bile yaptıramadım.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Dualarım seninle ((

iyiyim canım ya.sen nasılsın? misafirlerim vardı yaklaşık 10 gündür.dün gittiler.arada girip okuyup hemen çıkıyorum.

cıkma ozledık senı:) nasılsın gıttınmı Denıhan denıze ben bugun gıdıcem bakalım yıne hangı kotu haberı alıcam

ınsallah canım.guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım :)

cıkma ozledık senı:) nasılsın gıttınmı Denıhan denıze ben bugun gıdıcem bakalım yıne hangı kotu haberı alıcam

ayyyyy canım ya teşekkür ederim.tekrar gitmedim ama telefonda konuştuk.ameliyat olalı 6 ay olduğu için birkaç ay daha bekleyecegiz.olmazsa aşılama falan ugraşmadan direk tüp bebege geçecez.bu arada incir havuç kürü yapıyorum.ilk 21 günlük kısım bugün bitiyor.
kaçta gidecen?kötü düşünme canım ya.ben neler yaşadım.allah hayatımızı tehlikeye sokacak bir rahatsızlık vermesin de gerisi kolay.hadi inşallah iyi haberler verirsin?

kızlar aranızda parlodel kullanan war mı prolaktın ıcın , ya da onceden kullanmıs olan. benım bu ay 2. ay ve ılacı kullanırken hamıle kalabılır mıyım bılmıyorum. en azından bırının bı fıkrı warsa paylasırsa sewınırım.

gecen ay 28.gun adet oldum.bu ay karnım 10gun oncesınde agrımaya basladı.gece ay boyle olmamıstım.gazım war we karnım sıs,canım tatlı bıseyler ıstıyo. bunlar benım adet belırtılerımdır bılıyorum. ama ne bılım ınsan yıne de yazmak ıstıyo ya oyle bısey ıste..

5 bucukta randevum var .. oyle tabıkı rabbım sağlık huzur versın ınsallah tez vakıtte bebıslerımızı versin

oyyy yerım senın karnını inşallah inşallah bebktir canım belli olmaz allahın işi bu ol der ve olur inşallah bebişin seninledir.

canım sıkma canını aynı sorun bende de war. kasıklarım gurulduyo sokuluyomus gıbı gır gır edıyo karnımda sıstı ben bu ay artık garantı adet olcam dıyebılıyorum kendımı bılıyorum cunkı....

oyyy yerım senın karnını inşallah inşallah bebktir canım belli olmaz allahın işi bu ol der ve olur inşallah bebişin seninledir.

canım ınsallah dedıgın gıbıdır bu ay olmasını cok ıstıyorum ama karaqnlıktayım resmen onumu goremıyorum cırpınıp duruyorum sadece. esımde dıye belkı bebıs tutunmaya calısıyodur kendını fazla sarsma dıyo :/

karanlıkta olmayalım uzukuyoruz aglıyoruaz kaldıgımız yerden devam ediyoruz çünkü başka yapacak birşeyimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…