Mayıs ayında da hamile kalamayanlar buraya

Denizhifam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
398
137
103
31
Kızlar neden diye soruyorum altı ay oldu bir problem yok ama bir türlü hamile kalamıyorum artık her ay beklemekten yoruldum

canım sen problem olmadığını söylüyorsun ama aslında var.. çünkü umutsuzluğa kapılmışsın ve bu da hamile kalmana engel oluyor.. evet 6 ay uzun bir süre gibi görünebilir ama 2-3 yıl uğraşanlar var.. her ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmaman gerekir.. tıbben bir sorununuz yok ne güzel.. bu hamile kalmanı kolaylaştırır.. umutsuzluk yerine aksine umutlanman gerekir.. yumurta tembelliği sperm sayısı azlığı olup umudunu kaybetmeyenler var.. lütfen psikolojini bu kadar etkileme.. sen bu şekilde davranırsan olmaz kii :(

İster istemez oluyor engel olamıyorum buna her ay gözyaşlarımın hıçkırıklarımın boğazıma gelip düğümlenmesinden bıktım

İster istemez oluyor engel olamıyorum buna her ay gözyaşlarımın hıçkırıklarımın boğazıma gelip düğümlenmesinden bıktım

canım inanırsan insanın kendi kendini iyileştirici gücü var.. ağlamak çözüm getirdi mi bu zamana kadar sana...? hayır ! o yüzden böyle yapmamalısın.. Yani demem o ki kendini yıpratma.. sen böyle kendini üzdükçe beynin olumsuz sinyaller veriyor ve bebek oluşumunu engelliyor..

Back
X