• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında gebelik planlayanlar🌼🐣

Sibelcimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
338
Puanlar
103
Merhaba hanımlar💕 aylar öncesinde burada epey aktiftim aralık ayında düşük yapınca biraz dinlenmek istedim bu ay yeniden denemek istiyorum 29 yaşındayım. 2 senedir evliyim hiç çocuğum yok. 1 düşüğüm var. Şuan regl ikinci günündeyim ovulasyon testlerimi sipariş verdim. Beraber ilerlemek isteyenleri beklerim 🌸💖

Merhaba hanımlar💕 aylar öncesinde burada epey aktiftim aralık ayında düşük yapınca biraz dinlenmek istedim bu ay yeniden denemek istiyorum 29 yaşındayım. 2 senedir evliyim hiç çocuğum yok. 1 düşüğüm var. Şuan regl ikinci günündeyim ovulasyon testlerimi sipariş verdim. Beraber ilerlemek isteyenleri beklerim 🌸💖
Merhabalar 🌸
Dilerim her şey gönlünüzce olur inşallah. Benim de 1 hafta önce reglım bitti yumurtlama dönemine giriş yaptım bakalım bekliyoruz neler olacak 🥰

Merhabalar 🌸
Dilerim her şey gönlünüzce olur inşallah. Benim de 1 hafta önce reglım bitti yumurtlama dönemine giriş yaptım bakalım bekliyoruz neler olacak 🥰
Amin inşallah sizin de gönlünüzce olsun💕 yumurtlamınızı kendiniz mi takip ediyorsunuz

Bende bu ay dönüş yaptım uzunca bir aradan sonra mayısta da devam zaten 🌼

Hersey gönlünüzce olsun öncelikle 👼🏻❤️ 28 yasindayim 1 senedir evliyim bende. Son adet 12 nisan 16 Nisan da rahim filmi çektirdim. Beklenen adet mayıs 6 dan sonra gösteriyor. Rahim filminden sonra çok duydum ona umutluyum 🌸💖

kızlar selam aralık ayında kürtajım oldu 29 yaşındayım kalp atışı oluşmadı 8 haftalıkken alındı bu ayda letu ile yumurta takibi yaptık dpo 5 inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıp pozitifi görürüz

kızlar selam aralık ayında kürtajım oldu 29 yaşındayım kalp atışı oluşmadı 8 haftalıkken alındı bu ayda letu ile yumurta takibi yaptık dpo 5 inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alıp pozitifi görürüz
Merhaba ben de bu ay Letu kullandım. Adetliyken 5 gün sabah akşam aldım sonra hiçbir şey yapmadım inşallah güzel sonuçlar alırız ✨

Ben de yerimi alayım. 29 yaşındayım. 3 yıllık evliyim ilk denemem. Sat 11 nisan bat 9 mayıs ☺️

Bende şubat sonu boş gebelikten kürtaj oldum. Mayıs ayı hepimiz için güzellikler getirsin.
Bugünlü yarınlı regl olurum

Hanımlar ben dün başladım ovulasyon testine şimdilik düşük değerim. Bugün akşam yine yapacağım koyulaşmaya başlayınca sabah akşam şekilde yapacağım dün 8. Gündü akşam yaptım bu arada 🥰💖
IMG_1554.webp

IMG_1559.webp

Bugün 9. Gün biraz daha yükselmiş

Hanımlar ben dün başladım ovulasyon testine şimdilik düşük değerim. Bugün akşam yine yapacağım koyulaşmaya başlayınca sabah akşam şekilde yapacağım dün 8. Gündü akşam yaptım bu arada 🥰💖Eki Görüntüle 3728778
Selam canım bu programın ismi nedir bende 9. Gün başladım ovulasyon testi yapmaya
Hanımlar ben dün başladım ovulasyon testine şimdilik düşük değerim. Bugün akşam yine yapacağım koyulaşmaya başlayınca sabah akşam şekilde yapacağım dün 8. Gündü akşam yaptım bu arada 🥰💖Eki Görüntüle 3728778
selam canım hangi program bu ? Bende ovulasyon testi yapmaya başladım bakalım hayırlısı sanki bu sabah yaptığım biraz silikleşmi gibi

Eklentiler

• IMG_1577.webp
    IMG_1577.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 90
Selam canım bu programın ismi nedir bende 9. Gün başladım ovulasyon testi yapmaya

selam canım hangi program bu ? Bende ovulasyon testi yapmaya başladım bakalım hayırlısı sanki bu sabah yaptığım biraz silikleşmi gibi
Sizde pcos var mı? Uygulamanın adı PREMOM

Yok canım 16 martta düşük yaptım bir ay ara verdim yeniden deneyeceğim ne oldu ki??
Testler baya belirgin de iki çizgisi de genelde ovülasyon bu kadar net olunca pcos diyorlar bazen de gebeliğini böyle öğrenenler olmuş sizin gebelik olamaz değil mi şuan ?

Testler baya belirgin de iki çizgisi de genelde ovülasyon bu kadar net olunca pcos diyorlar bazen de gebeliğini böyle öğrenenler olmuş sizin gebelik olamaz değil mi şuan ?
Olmaz sanırım adetim 18 Nisan benim yumurtlamalarım böyle çıkıyor artı med ovulasyon testinden çok memnunum tavsiye ederim

Gebelik testine hep yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar ovulasyon testi iyi o zaman. Bende şuan innovita var olmazsa onu da alırım

Back
X