• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik planlayanlar (Mart 2026)

Benim ilk gebelikte 9. Gun negatif cikmisti kan 2.0 doktor dedi değilsin . 2 gun sonra 11. Gun testte silik cizgi cikti 10.98 ile hamileydim. Senin de 2. 30 çıkmış arada bir deger o yüzden 2 gun sonra tekrarla varsa artışa gecer zaten
Şöyle genelde de iki buçuk çıkar ben onu 12 günlüğe verdim dün yani bugün de 13 Yarın da Adet günüm zaten bugün de gebelik testi yaptım negatif çıktı diğerleri silik çıkmıştı ondan umutlanmıştım Hala da içimde bir hevesi var Bilmiyorum belki çok istediğim için yanılıyorum işte adet sancısız da yok gebelik belirtisi de yok şu an sadece bekliyorum

Şöyle genelde de iki buçuk çıkar ben onu 12 günlüğe verdim dün yani bugün de 13 Yarın da Adet günüm zaten bugün de gebelik testi yaptım negatif çıktı diğerleri silik çıkmıştı ondan umutlanmıştım Hala da içimde bir hevesi var Bilmiyorum belki çok istediğim için yanılıyorum işte adet sancısız da yok gebelik belirtisi de yok şu an sadece bekliyorum
Anladım hayırlısı olsun Allah sağlıkla nasip etsin hepimize insallah 🙏🤗

Dpo 10 . Gun tertemiz bir negatif var . Ama ben hamile olmadığımı biliyordum belirtiler adet belirtisi . Sabah ilk idrarla test yaptim negatif cikti . Erken gebelik bebetime testi @YA KUDUS @papatya5571
Hersey vaktinde gelir ve vaktinde guzel olur emin ol bu ay olmadi bir daha ki ay olur insallah üzülme senin nasibinde elbet gelecek insallah

Hersey vaktinde gelir ve vaktinde guzel olur emin ol bu ay olmadi bir daha ki ay olur insallah üzülme senin nasibinde elbet gelecek insallah
Amin İnşallah ya🥺 Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla tez zamanda nasip etsin 🙏🌸

Kızlar napiyorsunuz kimseden ses çıkmıyor durumlar nasil . Ben güya kan verecektim bugun gidemedim . Dünkü testim de saatler sonra baktığımda cizgi var gibi ama emin olamadım sanki kendi cizgisi gibi. Bugun dpo 11 . Gun gogus hassasiyetim düne gore azaldı şişlik indi ama beyaz akıntı düne gore artti pazartesiye kadar adet olmazsam kan verecem . Siz de durumlar nasil ?
Yok mu hamile olan bize de umut olacak kimse 🤗

Yumurtalık testlerinin dun başladım ben tabi ilk olarak negatif çıktı insallah gününü tuturup hamile kalırım bende bu ay ve insallah sende hamilesindir o çizgi dahada belirginleşir hcg yükselir bir anda ve bize müjdeyi veririsin canım @bezgininsan2 😘 ben bu ay çok umutluyum gerçi her ay çok umutlaniyorum🤣 sonu hüsran olmaz inşallah ve kızlar benim eşim varikosel ameliyati oldu iki defa aceba ondan mi kaynaklanıyor bu süreç bilemedim doktor hersey yolunda sorun yok dedi en son kontrol ve tahlilerinde bakalım Allah büyük inşallah hepimize sağlıklı yavrular nasip eder inşallah 🥰

Herkese merhaba..👋
Ben 30-35 günde bir regl olurum. Bir yıldır ikinci çocuk için uğraşıyoruz ve bu bir yıl içerisinde altı haftalık düşük yaptım. Ve yeniden denemeye karar verdim. Bu sefer tam planlı gebelik 🤰🏼 istiyoruz Allah izin verirse ve takrar ovulasyon testi kullanmaya başladım. Daha önce yumurtladığım günleri kaçırdığım için hamile kalamamışım, bende diyorum neden olmuyor? Neyse bu ay umutluyum! No panik, no stress… 😉🤭 Böyle topikler çook gördüm okudum özendim açıkçası herkes birbiri ile güzel anlaşıyor, arkadaş oluyor birbirlerini tanımadan bile ve en önemlisi de yardımlaşma oluyor. O yüzden benimle birlikte bu ay burada olmak istiyenler gelebilir. 🌼🤭

Bayramdan sonraya inşAllah sevinçli haberleri alabiliriz.:)
Ben bu yöntemle hamile kaldım.

Yumurtalık testlerinin dun başladım ben tabi ilk olarak negatif çıktı insallah gününü tuturup hamile kalırım bende bu ay ve insallah sende hamilesindir o çizgi dahada belirginleşir hcg yükselir bir anda ve bize müjdeyi veririsin canım @bezgininsan2 😘 ben bu ay çok umutluyum gerçi her ay çok umutlaniyorum🤣 sonu hüsran olmaz inşallah ve kızlar benim eşim varikosel ameliyati oldu iki defa aceba ondan mi kaynaklanıyor bu süreç bilemedim doktor hersey yolunda sorun yok dedi en son kontrol ve tahlilerinde bakalım Allah büyük inşallah hepimize sağlıklı yavrular nasip eder inşallah 🥰
Hayirli olsun canim insallah tutturursun seninle birlikte hepimiz seviniriz senin icin 😘 maalesef bugun yine bebetime normal testi yaptim negatif cikti zaten kasik agrisi şişliği falan kalmadı gogys ağrım da azaldı her an adet gelebilir artik bu ay piki de yakaladım ama olmadı ben cok stres yapıyorum diye olmuyor doktor da öyle demişti zaten yoksa bir sorun yok . Esin icin de gecmis olsun doktor sorun yok dediyse yoktur içini ferah tutmaya çalış bazen fazla düşünmek de engel oluyor maalesef keske takmasak hic ama olmuyor iste . Hayırlısıyla kolaylıkla tez zamanda nasip etsin rabbim hepimize 🙏🌸

1000259419.webp

Kızlar üste ki belirgeşen çizgi 9 mayıs testi alta çizgi olmayan 10 mayıs aklım karıştı pik gormek icin ikinci çizginin daha koyu olmasi gerekiyor ken her gun neden bugun daha koyu degil de silik gibi aceba benim kullandığım testler mi bozuk yada 9 mayıs yumurtalik günüydü de bugün çatladı mi adetim 30 nisanda başlayıp 6 mayısta bitti.
Kullandığım testin adı laboquick ovulation rapidt test kit i iyice kafam karıştı yani

Eki Görüntüle 3732196
Kızlar üste ki belirgeşen çizgi 9 mayıs testi alta çizgi olmayan 10 mayıs aklım karıştı pik gormek icin ikinci çizginin daha koyu olmasi gerekiyor ken her gun neden bugun daha koyu degil de silik gibi aceba benim kullandığım testler mi bozuk yada 9 mayıs yumurtalik günüydü de bugün çatladı mi adetim 30 nisanda başlayıp 6 mayısta bitti.
Kullandığım testin adı laboquick ovulation rapidt test kit i iyice kafam karıştı yani
Açıkçası cok bilgim yok ilk kez bu ay yaptim ben de . Ama araştırdığım ve okuduğum kadarıyla t cizgisi ya c ile aynı renk yada daha koyu olması lazim . Ama bazı kadınlar senin gibi üstteki test gibiyken yumurtlamış oluyor bazılarında yumurtlama ve çatlama ayni gun oluyor bazılarında ise 24 36 saat aralığında çatlama oluyor burda önemli olan sadece pik degil belirtiler de yumurtlama çatlama belirtisi ağrı akıntı vs bunları da takip etmen gerekiyormus

Açıkçası cok bilgim yok ilk kez bu ay yaptim ben de . Ama araştırdığım ve okuduğum kadarıyla t cizgisi ya c ile aynı renk yada daha koyu olması lazim . Ama bazı kadınlar senin gibi üstteki test gibiyken yumurtlamış oluyor bazılarında yumurtlama ve çatlama ayni gun oluyor bazılarında ise 24 36 saat aralığında çatlama oluyor burda önemli olan sadece pik degil belirtiler de yumurtlama çatlama belirtisi ağrı akıntı vs bunları da takip etmen gerekiyormus
Çok karışık şeyler neyi takip edeceğimi şaşırdım canım herhangi başka bir belirtim yoktu akinti agri gibi yarın yine yapacam bakim ne olucak🤔

Çok karışık şeyler neyi takip edeceğimi şaşırdım canım herhangi başka bir belirtim yoktu akinti agri gibi yarın yine yapacam bakim ne olucak🤔
Sen yine de değerlendir koyu gunu ve ertesi yani siliklestigi günü ne olur ne olmaz boşa gitmesin insallah değerlendirmissindir tutar canim 😘

Ben elendim kizlar hasta oldum . Boşa gecti yine . Anlamiyorum ya o kadar pik i de yakaladim catladigini da anladim olmadi. Zaten benim hep boyle oluyor ymurta var çatlıyor ama dollenmiyor . Nasip artik ... Allah hayırlısıyla size bu ay nasip etsin insallah 🙏🌸

Ben elendim kizlar hasta oldum . Boşa gecti yine . Anlamiyorum ya o kadar pik i de yakaladim catladigini da anladim olmadi. Zaten benim hep boyle oluyor ymurta var çatlıyor ama dollenmiyor . Nasip artik ... Allah hayırlısıyla size bu ay nasip etsin insallah 🙏🌸
Nasip gerçekten umut kesme Allahtan inşallah bir dahaki ay olur inşallah 🥰 benimde bu ay yumurtlama olmadı maalesef değerlendirdim ama umudum yok bayramdan sonra hastaneye gidicem

Iyi akşamlar arkadaşlar bacılar ses çıkmıyor güzel haber alan varmı aramızda 🙏🫂

Back
X