Mayıs ayında hamile kalanlar bizimde bir topiğimiz olsun ne dersiniz?

kovaları unutuyordum

KOVA BURCU ÇOCUĞU (20 Ocak - 18 Şubat)

Özgür, bağımsız, yerinde duramayan, isyankar ve sıra dışı çocuklardır. Genellikle sakin olurlar fakat çok ani çıkışlard a bulunabilirler. Kendilerine özgün düşünceleriyle çoğu zaman karşılarındakini şaşırtırlar ve ani çıkışlar yaparlar. Arkadaşlık onlar için çok önemlidir, okul hayatını çok sevmeselerde arkadaşları için okula gitmeyi severler. Yeni insanlarla tanışmayı, yeni arkadaşlıkları çok severler. Konuşmayı, tartışmayı severler, algılamaları ve hisleri kuvvetlidir, çok zeki ve akıllıdırlar, araştırır ve öğrenirler, sonuca çok hızlı ulaşmayı severler.

Hayatlarında değişiklik önemlidir, rutin ve durağanlık onları sıkar, küçük yaşlarında oyuncaklarından ve oyunlardan çabuk bıkar ve diğerlerine yönelirler. Arkadaşlığı çok sevdiği için, kalabalık ortamlar, aktiviteler ve toplantılar onlar için önemlidir.

Asaely ben günlerdir profil bilgilerimi düzenleyemiyorum önceden avatar felan değiştiriyordum şimdi hata veriyor yada yetkiniz yok falan diye yönetim mesajı geliyor bir çok kez mail attım ama cevap vermediler bildiğin bişey varmı

İkiside çok güzel isimler. Bizde erkek olursa Rüzgar koymayı düşünüyoruz. Rüzgarı ben buldum. Kız olursa babası koymak istiyor.

bilmiyorum ki canım. Sistemsel bir hata olmuş olabilir. Ben en son dün değiştirdim avatarı falan sorun olmamıştı. Tekrar bir bakayım.

Günaydın kızlar,

Bebişlerimiz bugün nasıl acaba? Camcecim akşama doğru benimde bacaklarım şişiyor daha şimdiden. İleride napacağız acaba? Allahtan nasip olura doğumumuz kışa denk geliyor. Yazında meleklerimiz büyümüş olur. Doktor kontrolüm yaklaştıkça zaman geçmek bilmiyor. Onu tekrar sağ sağlim görebilmek için hergün dua ediyorum...

bende dua ediyorum dua ediyor duygulanıyorum sulu göz oldum çok duygusallaştım inşallah şu test iyi çıkar ona bişey olmasın dayanamam :(

Back
X