mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

merhabalar,
maalesef bende geçen hafta negatif sonucu aldım. bu dördüncü denememdi. çok üzgünüm

çok üzüldüm canım...ne desem boş ama genede dicem..ilk denememde birlikte transfer olduğum arkadaşımın 6. denemesiydi ve tuttu.allah sana dewam edicek sabrı ve gücü versn inşallah.

kaydirigubbakcemile3ben geldim huuuuu.kimse yok muuuuuCADIARZU

meraba canım...keşke kendiliğinden gelse bebişler....
ya kızlar mayıata neg sonucu alıp haziran adetinde geciken varmı?benim 1 gün geciktide.aptal gbi sewiniom işte bi heves....ilk neg denememdede 5 gün gecikmişti oysakikaydirigubbakcemile3

meraba canım...keşke kendiliğinden gelse bebişler....
ya kızlar mayıata neg sonucu alıp haziran adetinde geciken varmı?benim 1 gün geciktide.aptal gbi sewiniom işte bi heves....ilk neg denememdede 5 gün gecikmişti oysakikaydirigubbakcemile3

kuşummm ne 1 günü 2 günü benim 9 gün geçti hala tık yokkafamçokkarıştı hergün bir test yapıyorum hep tek çizgi malesefffff.sahi 7. gün çoookk silik bir ikinci çizgi görmüştüm.neyse yarın dr.dan randevu aldım.ne var ne yok yarın öğreneceğiz bakalım.inşallahhh seninki bir mucizedir de burdan hepberaber seviniriz canımopuyorumnanaktan

canım ınş gelecek ınş sıkma canını........zor bılıyorum.................ama bak hormonların etkılenıyo.............sen lazımsın bebeklerıne ...........guçlu ol ve yola devam ınş canım o ınatcıysa annesuı daha ınatcı.....................rabbım yardımcın ols ...............umut daıma vardır..........ınş canım

denizcim histereskopi oldnmu?bnde bu ay olucam.

canım oldum1 hafta önce. çamlıca meicana da . ağrı sızı yok. basit işlem. sadece ara ara bir iki damla kan geliyor. sormadım ama normaldir herhalde sonraki aya rahim toplar sanırım kendini. adet de benim hep 25 26 günde bir olurdu bu ay 1-2 damla kan geldi sonunda 29. gün oldu. bazılarının 1-2 hafta gecikiyormuş normaldir

kuşummm ne 1 günü 2 günü benim 9 gün geçti hala tık yokkafamçokkarıştı hergün bir test yapıyorum hep tek çizgi malesefffff.sahi 7. gün çoookk silik bir ikinci çizgi görmüştüm.neyse yarın dr.dan randevu aldım.ne var ne yok yarın öğreneceğiz bakalım.inşallahhh seninki bir mucizedir de burdan hepberaber seviniriz canımopuyorumnanaktan

9 günmüüüü...ne diosuuun.ama çook hafifte olsa silik çizgi varsa bi an tahlili yapsan yaw...umutlanıom bn hala ne biliiiöopuyorumnanaktan

canım oldum1 hafta önce. çamlıca meicana da . ağrı sızı yok. basit işlem. sadece ara ara bir iki damla kan geliyor. sormadım ama normaldir herhalde sonraki aya rahim toplar sanırım kendini. adet de benim hep 25 26 günde bir olurdu bu ay 1-2 damla kan geldi sonunda 29. gün oldu. bazılarının 1-2 hafta gecikiyormuş normaldir

hadi geçmiş osssun canım.darısı başımayerimseniben

9 günmüüüü...ne diosuuun.ama çook hafifte olsa silik çizgi varsa bi an tahlili yapsan yaw...umutlanıom bn hala ne biliiiöopuyorumnanaktan

canım bugün doktora gittim.malesef gebelik yok hatta dahada beteri var son tedaviden kalan embriyolar atılmamış ve rahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş.iğne verdi onunla da olmazsam haftaya bugün kürtaja alacak beni.nedir bu böyle yaaa:sinifsinif: rahimde hiç bebek yokken bu ikinci kürtajım olacak:gitme::gitme::delphin:

ahhhhh canım yaaa...inanmıyoruuum..ya bnde salak gbi sewiniodum sana..:1no2:uffff.inşallah kürtaja gerek kalmaz..yawrum ya neler çekioz böle.nezaman belli olcak senindurum?inşallah o psiklojiyi yaşamazsın bidaa.kurand tövbe suresinde yazıo canım allah sewdiğ kuluna yılda iki büyük imtihan verirmiş.inşalh buson imtihanlarımz olur.ben hala omadım canım.bekliom.doktoruma dedim umutlana dedi.hormonlrdan ilaçardan oluo edi.bnde buakşam istanula yolcuyum.bi hafta kalcam gelcem.çok öptm seni..bn gelee kadar ii haberlerni duyarm inşallah..

canım bugün doktora gittim.malesef gebelik yok hatta dahada beteri var son tedaviden kalan embriyolar atılmamış ve rahmi kalınlaştırmaya devam ediyormuş.iğne verdi onunla da olmazsam haftaya bugün kürtaja alacak beni.nedir bu böyle yaaa:sinifsinif: rahimde hiç bebek yokken bu ikinci kürtajım olacak:gitme::gitme::delphin:

Çok geçmiş olsun canım.nasıl yani embriyolar atılmamış.sen tedavin bittikten sonra hiç muayene olmamışmıydın.canım sen tedavini hangi hast.olmuştun.xolix dediği gibi rabbimin sana imtihanı sabret canım sabrının karşılığını mutlaka alacaksın.

Back
X