mayıs ayında negatif sonuç alanlar haydi burda dertleşelim

sagol canim insallah burada melegime kavusucam inaniyorum
ilk gorusme kac dakika canim yanlis hatirlamiyorsam
internet sitelerinde ilk gorusme 1 saat diye yazmislar insallah dogrudur
cunku o kadar cok sorum varki soracak

inşallah canım rabbim hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin meleğine.ilk görüşmenin saati yok canım senin sorularını cevaplarlar,sana yapılan testler varsa onları ister kontrol eder eksik birşey varmı diye hepsi bu kadar,sakın kendini sıkma kafandaki soruların hepsini cevaplandır.bence sorularını bir kağıda yaz orada telaştan unutup eksik kalan olmasın.biz öyle yapmıştık.hadi bakalım azkaldı görüşme gününe hakkında hayırlısı olsun

çok yoğunlar ben cumartesi gittim tabii en kalabalık gün 1 saat geç girebildim ama çabuk bir şekilde başlarından savmıyorlar tüm raporları vs alıp seni uzun uzun muayene edip konuşmak için yeterli süreyi tanıyorlar. bana bu yaşımda uzun protokol uygulayalım diyen tek yer olmasına rağmen nedense güven verdi

simdi icim daha rahatladi
sanirim iyi bir secim yaptim hastane ile ilgili telefonda da soyle boyle yapariz deyince hosuma gitmisti
ya ben birsey sorucam rahim filmini mi goturuyorsunuz yoksa bir kagit veriyorlar sonuc olarak
hangisine bakiyorlar
bizde buradaki yaptirdiklarimizi goturmek icin ugrasiyoruz genetik testi alamadik daha doktordaymis asli
laboratuar biz veremeyiz diyor doktorada bir turlu ulasamadik

sagol canim insallah burada melegime kavusucam inaniyorum
ilk gorusme kac dakika canim yanlis hatirlamiyorsam
internet sitelerinde ilk gorusme 1 saat diye yazmislar insallah dogrudur
cunku o kadar cok sorum varki soracak

simdi icim daha rahatladi
sanirim iyi bir secim yaptim hastane ile ilgili telefonda da soyle boyle yapariz deyince hosuma gitmisti
ya ben birsey sorucam rahim filmini mi goturuyorsunuz yoksa bir kagit veriyorlar sonuc olarak
hangisine bakiyorlar
bizde buradaki yaptirdiklarimizi goturmek icin ugrasiyoruz genetik testi alamadik daha doktordaymis asli
laboratuar biz veremeyiz diyor doktorada bir turlu ulasamadik

sonunda içine sinen biryere karar verebilmiş olmana çok sevindim canım.inşallahhh buradaki tedaviyle meleğine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sonunda içine sinen biryere karar verebilmiş olmana çok sevindim canım.inşallahhh buradaki tedaviyle meleğine kavuşursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canim buraya gercekten kafam yatti
erkekler icin teknolojileri ve ilgilerinden cok bahsediyorlar
fiyatida diger merkezlere gore de uygun geldi bana
bakalim hakkimda hayirlisi olsun
insallah melegime kavusurum artik cok istiyorum lansorcum :emir_bebek:

eğer kağıt tamamen herşey tertemiz derse sorun yok ama en ufak yapışıklık daralma sıvı birikmesi tıkanıklık polip vs derse mutlaka filmi görmeleri gerekiyor. kağıtta yazan filmi çeken merkezin yorumu ama nerede ne büyüklükte ne var diye hem filmi görmeleri hem muayene etmeleri gerekiyor. bende yapışıklık yazıyordu kağıtta (ben bişi anlamadım ya okuduğumdan) eski dr um bile raporu fakslayınca hemen filmi istemişti. sonra ultrasonda da yapışıklık bölesini görüp gösterdiler bana. ben hale hn a gittim sıcak bir hanım. açıklayıcı da konuşuyor. ama güvenç beyin de özgeçmişi çok iyi kadın doktor takıntım da yok neden hale hn a gittim bilmiyorum?

evet getir eski dosyandan bilgiler varsa onları da getir. zaten soruyorlar ne kullandın ne kadar kaç gün kaç yumurta toplandı vs. ama mesela benim rahim çok ince çıktı ultrasonda ama tedavide birşey dememişlerdi ben de sormamıştım

kızlar ya ben umudumu kaybettm biraz..ama sonra yine geldi.gene gtti..üff gecenin bu saati ağladım.sinirlerim bozuldu.3.deneme için kndmi hazır hssetmiorum..ama böle bi lüksüm yok.siz iki adetmi bekliceksiniz 3 mü?galiba biraz kafada hayel etmek gerekio hamileliği.ben kndmi öle bile düşünemiorum.napıcaz yaa?

kızlar ya ben umudumu kaybettm biraz..ama sonra yine geldi.gene gtti..üff gecenin bu saati ağladım.sinirlerim bozuldu.3.deneme için kndmi hazır hssetmiorum..ama böle bi lüksüm yok.siz iki adetmi bekliceksiniz 3 mü?galiba biraz kafada hayel etmek gerekio hamileliği.ben kndmi öle bile düşünemiorum.napıcaz yaa?

canım sakın ümidini kaybetme,yola devam yılmadan bıkmadan yola devam.ne yapalım bizmde kısmetimizde biraz sıkıntı çekmek varmış.bizde anne olacağız eminim inancım sonsuz.herşeyçok güzel olacak görürsün o zaman diyeceksin bana seb söylemiştin diye.bu bizim imtihanımız ve az kaldı bizim sınavın sonucunun okunmasına moralini yüksek tut sen

xolix06 hemen bu ayki adette deneyebilirmişiz ama ben bu adette histeroskopi olacagım allah izin verirse o nedenle temmuz adetine kalıyor. işten izin alamazsam ağustosa kalıyor

inşallah canım ya inşallah..sen nezaman deniceksin?

canı bence acele etme tedaviye başlamak için kendini toparla moralin düzelsin kendini hazır hissedince zaten hemen başlıyor insan hayal kurmaya artık başlamak istiyorum demeye.ben düşükten sonra daha istemiyorum tedavi filan diyordum.bak şimdi eşime artık başlasakmı diyorum sürekli oda ısrar etme kendini iyice toparla bana bebekten önce senin sağlığın lazım diyor.bizde kısmetse eylül gibi düşünüyoruz.tatili şöyle güzelce sitres yapmadan geçirmek istiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.

merhabalar,
maalesef bende geçen hafta negatif sonucu aldım. bu dördüncü denememdi. çok üzgünüm

merhaba canım.malesef ve üzülerek aramıza hoşgeldin diyorum.inşallahhh çabuk atlatırsın hayal kırıklığını ve yeni tedavini planlamaya başlarsın.bebişleri kucağımıza alana kadar durmak yoooookkkkkkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3ben geldim huuuuu.kimse yok muuuuuCADIARZU

hoşgeldin. nasılsın? sen hala eylülde mi düşünüyorsun? benim ya ağustos ya eylül. temmuzda zaten karar verdiğim dr izne gidiyormuş. hastanedeki tek dr (medicana çamlıca) en önemli kısmı toplama ve transferi rastgele birisi yapsın istemedim. büyük olasılık ramazanda benim. inşallah gerek kalmaz kendi gelir :Saruboceq:

hoşgeldin. nasılsın? sen hala eylülde mi düşünüyorsun? benim ya ağustos ya eylül. temmuzda zaten karar verdiğim dr izne gidiyormuş. hastanedeki tek dr (medicana çamlıca) en önemli kısmı toplama ve transferi rastgele birisi yapsın istemedim. büyük olasılık ramazanda benim. inşallah gerek kalmaz kendi gelir :Saruboceq:

evet canım.ramazandan sonra veya ramazan içinde ama eylülde olacak sanırım.yaaa şu bebişler üzmese bizi kendiliğimden geliverseler annaciklerinin yanına ne güzel olacak di mi

Back
X