• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında soğan kürüne başlayacak olanlar hadi gelin beraber ilerleyelim bu süreçte

Ben de bugün başladım adetim bir gün gecikti. 15 gün yapın diyolar ya hani hadi hamileysek o zaman ne olacak ? 5 gün falan daha gecikirsem test yapacağım çıkar mı hamilelik?
Canım adetin gecikmiş yapma soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun. Hamileysen düşüğe sebep olur Allah korusun

Herkese selam
adetimin 2. Günü soğan kürüne başladım
Bugün 6. Günümdeyim.
15 gün sonra yumurtlama günüme denk geliyor. Ozamana kadar küre devam edip ov günlerini değerlendireceğim.. bakalım hepimizi güzel bir süpriz bekliyor mu :)
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsun hepimiz için. Bende bende adet bittikten sonra ikinci gün başladım 13 gün devam ettim. Bir dolu bir boş olarak da değerlendirdik bu ayı. Adet olmadım daha İnşallah bebeklerimiz bu ay bizimle olur 🥲🌸

Canım adetin gecikmiş yapma soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlıyorsun. Hamileysen düşüğe sebep olur Allah korusun
Maalesef soğan kürünü bir gün yapabildim geciktim 4 gün. Ama bugün kahverengi leke geldi karnım ağrıdı hafif kırmızımsı pembe de geldi. Adetlerim 2 aydır düzensizleşti.... Geçen ay da 4 gün geciktim ve 9 gün oldum. Hiç böyle olmazdım. Süt ve maydanoz denemek istiyorum ama nasıl yapılır biliyor musunuz? Herkes başka bir şey söylemiş. Adet bitiminde mi yapacaz bi de hemen ilişkiye girin demişler banyo yapmayın su değirmeyin vücudunuzu üşütmeyin falan demişler

Maalesef soğan kürünü bir gün yapabildim geciktim 4 gün. Ama bugün kahverengi leke geldi karnım ağrıdı hafif kırmızımsı pembe de geldi. Adetlerim 2 aydır düzensizleşti.... Geçen ay da 4 gün geciktim ve 9 gün oldum. Hiç böyle olmazdım. Süt ve maydanoz denemek istiyorum ama nasıl yapılır biliyor musunuz? Herkes başka bir şey söylemiş. Adet bitiminde mi yapacaz bi de hemen ilişkiye girin demişler banyo yapmayın su değirmeyin vücudunuzu üşütmeyin falan demişler
Canım sopan kürünü adet bitiminin 2. Günü başla ve mutlaka devam et bence bende bu ay 13 gün yaptım ben etkisi olduğuna inanıyorum. Süt maydonoz da atetin bittikten hemen sonra yap 3 gün üst üste. Sütle maydonozu kaynat bi kaba dök alt kısmında bişey olmayacak o şekilde kabın üzerine tuvalete oturur gibi otur kendi üzerini de bir battaniyeyle ört hiçbir yerin dışarıda kalmasın o buhar bütün içindekileri temizliyor bende yaptım. Battaniyeyle de kendini ört ki terle güzelce kalktıktan sonra hemen yatağa geç üşütmemen gerekiyor. Buharı yaptıktan sonra ilişkiye gir sabah duş al Rabbim şifa etsin İnşallah

Test yaptınmı canım
Yok canım bu ay yapmamaya yeminliyim☺ tek çizgi korkum oluştu artık. Adet de olmadım olacak gibi de değilim kimyasal gebelikte yaşadığım gibi af edersib su gibi akıntım oluyor iç çamaşırımı ıslatıyor kimyasalda da o dikkatimi çekmişti. Bu ay da böyle oldu. İnşallah gebelik vardır ayın 11 i dr randevum var varsa da yoksa da orda öğrenmek istiyorum

Yok canım bu ay yapmamaya yeminliyim☺ tek çizgi korkum oluştu artık. Adet de olmadım olacak gibi de değilim kimyasal gebelikte yaşadığım gibi af edersib su gibi akıntım oluyor iç çamaşırımı ıslatıyor kimyasalda da o dikkatimi çekmişti. Bu ay da böyle oldu. İnşallah gebelik vardır ayın 11 i dr randevum var varsa da yoksa da orda öğrenmek istiyorum
İnşallah müjdeli haberini alırızz :)

Back
X