- 1 Ocak 2025
- 1.018
- 276
- 38
- 27
- Konu Sahibi adenim0011
Arkadaşlar adet bitimimde soğan kürüne başlıyorum başlayacak olan var mı benim gibi (pcosum)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olursam başlayacağım inşallahArkadaşlar adet bitimimde soğan kürüne başlıyorum başlayacak olan var mı benim gibi (pcosum)
Ne zaman olman lazım canım geçti mi gününAdet olursam başlayacağım inşallah
Been ama tam olarak bilmiyorum yani adet bitiminde başlasam ne kadar içmem gerekecekBaşka soğan kürünü deneyecek olan yok muuu :)
Merhaba genelde çevreden duyduğum kadarıyla 15 gün içiyorlar ama regl 3.günü falan başlıyorlarBeen ama tam olarak bilmiyorum yani adet bitiminde başlasam ne kadar içmem gerekecek
Adetliyken kesinlikle yapmayın adet bitecek 2 gün sonra başlayacaksınız 15 gün ben bu ay yaptım ama 9.gun bıraktımBeen ama tam olarak bilmiyorum yani adet bitiminde başlasam ne kadar içmem gerekecek
Adet bitiminin ikinci günü başlanıyor ben bu sabah başladım. Sabah akşam aç karnına bir buçuk su bardağı kaynayan suya bir orta boy soğanı kabuklarıyla 4e bölüp atıyorsunuz 5 dakika kaynıyor çay gibi yudum yudum içiyorsunuz 15 gün boyunca. Şifa olsun İnşallah hepimizeBeen ama tam olarak bilmiyorum yani adet bitiminde başlasam ne kadar içmem gerekecek
Canım bende onu merak ediyorum açıkcası bilen arkadaşlar varsa bizide bilgilendirir misiniz. Sadece forumda okuduklarım kadarıyla 15 gün devam edip hamile kalanlar var olumsuz bişey okumadım bu sebepten 15 gün devam etmek istiyorum zaten pcos olduğum için ne zaman yumurtlama olacağını da bilmiyorumSelaamm bend pcos olduğumu öğrendim adetim biteli 3 gün oldu bugün başladım acaba yumurtalamadada içsek bişey olurmu olumsuz etkiler mi yumurtayı
Canım başladın mı soğan kürüne benim bugün 11.günüm içmeye devam ediyorum. Nasıl gidiyor kasık ağrısı akıntı falan var mı sendeBende pcosum bende başlicam bu ay şuan adetin 2. günündeyim bitsin 2 gün sonra başlicam şifa olsun inşallah hepimize
Hadi şifa olsun İnşallah hepimize. Aslında benimde bu konu kafamı kurcalıyor canım. Döllenme olursa kürle düşer mi acaba diye. Tahminimce dün yumurtam çatladı diye düşünüyorum akıntı ve kasık ağrısından öyle anladım telefonda ki uygulamaya göre de öyle gösteriyor biraz önce kontrol ettim. Bugün kürün 11.günündeyim bıraksam mı devam etsem mi 4 gün daha bilemedimSoğan kürü yaparken gebelikle alakalı bir tık dikkat etmek gerekiyor. Bilmeden hamile kalınır ve devam edilirse düşük tehlikesi doğuruyor. Ben bu ayın 25i gibi adetim zamanında olursa bitiminde hemen başlayacağım. Sonraki ay da adetim biter bitmez incir havuç kürüne başlayacağım. Bir de maydanoz süt buharı var aslında bana biraz saçma gelmişti ama 4 yıldır çocuğu olmayan kuzenin bunu yaptığı ay hamile kalmış bu yüzden yapmaktan zarar gelmez diye düşündüm.
Bence devam et ya 4 günün kalmış sadece soğan kürünün olduğu ay özellikle hamile kalmaya çalışmamak daha iyi bence. Sonraki ay da beslenmene çok dikkat ederek gerekirse takviyelerini kullanarak tüm yumurtlamayı değerlendir bence.Hadi şifa olsun İnşallah hepimize. Aslında benimde bu konu kafamı kurcalıyor canım. Döllenme olursa kürle düşer mi acaba diye. Tahminimce dün yumurtam çatladı diye düşünüyorum akıntı ve kasık ağrısından öyle anladım telefonda ki uygulamaya göre de öyle gösteriyor biraz önce kontrol ettim. Bugün kürün 11.günündeyim bıraksam mı devam etsem mi 4 gün daha bilemedim
Batım 31 mayıs 1 haziran gibi. Ben haziran başında şehir dışında olucam dönene kadar da yumurtlamam geçmiş olur. Bu ay gün aşırı değerlendiriyorum aslında bakalım nasipte varsa olur yoksa haziran değil de temmuza kalıcak çalışmalarBence devam et ya 4 günün kalmış sadece soğan kürünün olduğu ay özellikle hamile kalmaya çalışmamak daha iyi bence. Sonraki ay da beslenmene çok dikkat ederek gerekirse takviyelerini kullanarak tüm yumurtlamayı değerlendir bence.
İnşallah canımm ben 13 gün devam edip bıraktım adet olmam gerekiyor hiç adet belirtim yok normalde bir hafta 10 gün öncesinde başlardı sancılarım sadece sol kasığımda kasılmalar oluyor ve belimin orta kısmı çok ağrıyor. Birkaç kez de baş dönmesi yaşadım. Onun dışında yumurtlamadan sonra başlayıp adete kadar devam eden göğüs hassasiyeti de yok beklemedeyim güzel haberler alalım İnşallahKızlar bende bugün başladım soğan kürüne.. bir kere daha yapmıştım o zaman hamile kalmıştım ama sağlıklı ilerlemedi şimdi tekrardan başladım inşaallah güzel sonuçlar almak dileğiyle![]()