- 5 Nisan 2017
- 179
- 208
- 103
Canım daha öncede volkan hocada mı yaptırdınSağol canm insaĺah.genartta yapiyorum..Ankara volkan baltaci ve Aysun baltaci
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım daha öncede volkan hocada mı yaptırdınSağol canm insaĺah.genartta yapiyorum..Ankara volkan baltaci ve Aysun baltaci
hyr ilk denemem gaziantep te yaptik..İkinci novaart ta ahmet erdem de yaptirdim..3. denemem volkan baltaci da yaptiriyorumCanım daha öncede volkan hocada mı yaptırdın
siz nerde yaptiriyorsunuzCanım daha öncede volkan hocada mı yaptırdın
Göztepe medikal park İstanbulAllahım utandırmasın,tedaviye nerede başlayacaksın
Kesinlikle katılıyorum heyecan var zaman geçmiyor sanki bende 14 ü gibi bekliyorum adet olmayı ama inşallah pozitif sonuçlar alırız birde bu tüp bebek tedavisinden önce herhangi bir vitamin vermiyorlarmı bilgisi olan var mı adetin 2.günü gel dedi sadeceBende bu ay başlayacağım inşallah. Adetin ikinci gününü beklemek bile çok zor. Oda ay sonuna denk geliyor neredeyse. Düşünmek bile stres oluşturuyor. Nasıl geçicek günler bilmiyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin.
Ben de önümüzdeki hafta adet olacağım inşallah tedavim de başlayacak,sabırsızlanıyorum artık iyiceBende bu ay başlayacağım inşallah. Adetin ikinci gününü beklemek bile çok zor. Oda ay sonuna denk geliyor neredeyse. Düşünmek bile stres oluşturuyor. Nasıl geçicek günler bilmiyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin.
İnşallah inşallah öyle olur tüp bebeğe gerek kalmazKIZLAR.
bizde 2.tüpe mayısın ortasında başlıycaktık, bugun gittim 1 tane güzel yumurtan olmuş dedi çatlama iğnesi verdi. Normal yoldan bu ay gebe kalabilirmişim, çok sevindim tabi olcak mı allah bilir
Kesinlikle katılıyorum heyecan var zaman geçmiyor sanki bende 14 ü gibi bekliyorum adet olmayı ama inşallah pozitif sonuçlar alırız birde bu tüp bebek tedavisinden önce herhangi bir vitamin vermiyorlarmı bilgisi olan var mı adetin 2.günü gel dedi sadece
Allahım hayirli eylesi inşallah. Olani biteni, ilerleyişi bizimle de paylaşırmısın lütfen Umarım güzel haberlerini alırız .Ben de önümüzdeki hafta adet olacağım inşallah tedavim de başlayacak,sabırsızlanıyorum artık iyice
Bende bu ay başlayacağım inşallah. Adetin ikinci gününü beklemek bile çok zor. Oda ay sonuna denk geliyor neredeyse. Düşünmek bile stres oluşturuyor. Nasıl geçicek günler bilmiyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin.
Amiiin.
Benimde adetim ay sonu olacak gibi duruyor. Beraberce bekleyelim bakalımHangi merkezde tedavi görüyorsunuz?
Ayyy çook güzel birşey, senin adına çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.Kızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah