MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

Mayıs sonu nasipse ben de ikinci tedavi 3.denememe başlıyorum. (İlkinde 3 kaliteli 5.gün embriyosu vardı. İlk deneme 2 2.deneme kalan 1 dondurulmuş embriyo transfer edildi fakat ikisinde de gebelik oluşmadı).Bahçeci Umutta başladım orada devam ediyorum. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.

Bende bu ay başlayacağım inşallah. Adetin ikinci gününü beklemek bile çok zor. Oda ay sonuna denk geliyor neredeyse. Düşünmek bile stres oluşturuyor. Nasıl geçicek günler bilmiyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin.

Bende bu ay başlayacağım inşallah. Adetin ikinci gününü beklemek bile çok zor. Oda ay sonuna denk geliyor neredeyse. Düşünmek bile stres oluşturuyor. Nasıl geçicek günler bilmiyorum. Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuşturmayı nasip etsin.
Kesinlikle katılıyorum heyecan var zaman geçmiyor sanki bende 14 ü gibi bekliyorum adet olmayı ama inşallah pozitif sonuçlar alırız birde bu tüp bebek tedavisinden önce herhangi bir vitamin vermiyorlarmı bilgisi olan var mı adetin 2.günü gel dedi sadece

Ben de önümüzdeki hafta adet olacağım inşallah tedavim de başlayacak,sabırsızlanıyorum artık iyice

KIZLAR.
bizde 2.tüpe mayısın ortasında başlıycaktık, bugun gittim 1 tane güzel yumurtan olmuş dedi çatlama iğnesi verdi. Normal yoldan bu ay gebe kalabilirmişim, çok sevindim tabi olcak mı allah bilir

KIZLAR.
bizde 2.tüpe mayısın ortasında başlıycaktık, bugun gittim 1 tane güzel yumurtan olmuş dedi çatlama iğnesi verdi. Normal yoldan bu ay gebe kalabilirmişim, çok sevindim tabi olcak mı allah bilir
İnşallah inşallah öyle olur tüp bebeğe gerek kalmaz

KIzlar tabi bi sürede arı sütü, hayıt tohumu koenzim q içtim.

Kesinlikle katılıyorum heyecan var zaman geçmiyor sanki bende 14 ü gibi bekliyorum adet olmayı ama inşallah pozitif sonuçlar alırız birde bu tüp bebek tedavisinden önce herhangi bir vitamin vermiyorlarmı bilgisi olan var mı adetin 2.günü gel dedi sadece

Ben ilk görüşmeye gittigimde folik asit ve çinko kullan dedi. Hatta eşimin de çinkoyu icmesini istedi. Bana da direk 2.gun gel dedi. O gun ne olucak, tahlil mi isteyecek hiç bipmiyorum

Evet adeti ile başlayacak olan arkadaşlar süreçleri yazarsa bizde bilgi sahibi oluruz sizlerin sayesinde

Merhaba kızlar bende dün ginare hapa başladım 21 gün sonra regl olunca 2. günü doktora gideceğim, ilk tüp denemem olacak bundan önce geçtiğimiz kış 2 tane aşılama denedik olmadı.

günde 2 femara, 225 gonal f ve 150 merıonal kullanmamın 5. günü dr kontrolum var.yani yarın. adetin 2. günü ultrasyon muayenesinde 3 antral folikul görüldü. merakla bekliyorum acaba arkada gizlenipte ilaçlarla ortaya cıkacak olan yumurta olacakmı

Amiiin.
Benimde adetim ay sonu olacak gibi duruyor. Beraberce bekleyelim bakalım (: Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?

Amiiin.
Benimde adetim ay sonu olacak gibi duruyor. Beraberce bekleyelim bakalım :-) Hangi merkezde tedavi görüyorsunuz?

İstanbul Bahçelievler'de Prof.Dr.Süha Sönmez var. Onla görüştük. İlk olucak bizim için,
Eşimin tedavisi yapan doktor ona yönlendirdi. Bizde ona güveniyoruz. Eğer son dakika bir karar değişiklği yapmazsak onla tedaviye devam edicez. Sen hangi merkeze gidiyorsun? Bazen düşündüğümde karnıma ağrılar giriyor.

Kızlarr
Bugun inanılmaz bişey oldu. Tüp bebekten sonra toplanıp kalan yumurtalar döllenmiş ve hamileyim. Doktor bile şoka girdi
Darısı size inşallah
Ayyy çook güzel birşey, senin adına çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.

Back
X