MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

simdi evdeyim 2. denememdi dondurulmus da yok ilk denemeyle arasinda 1 yil var cok uzulup arayi uzatmistim bakalim bundan sonra ne yapacagim
bence bundan sonra bu kadar ara verme 1-2 ay sonra doktorunla gorusup tekrar deneyin canim insallah tez vakitte hayirli haberler alirsin

Biz bugün keseyi gördük çok güzel dedi :nazar::nazar::anneadayı: ama daha bebiş gözükmüyor içinde 5 hafta 2 günlük yazıyor usg kağıdında sezeryan olur dedi tüp bebek genelde sezeryan olur normal Doğum olmaz dedi bilemedim neyse hayırlısı artık olsunda rabbim kucağımıza versin de nasıl olursa olsun haftaya kalp atışları için gidicem inşallah haftaya bugün randevu verdi salam sucuk yasak mide bulantıların başlar yakında dedi takviye vitamin yazdı mide bulantısı başlarsa kahvaltılık ye dedi mutfağa girme yudum yudum su iç lıkır lıkır kusarsın dedi

Kızlar ya çürük dişi olup tüp bebeği tutan var mı , engel midir tutmasına , bilgisi olan var mı? İki gündür diş kliniğine gidiyorum ama işlem yaptırmadan geldim . Çünkü gerçekten zerre temiz değiller . Herşey göstermelik en isim yapmış hastanede bile. Ne yapsam bilmiyorum Temmuz başında tüp bebeğe başlayacaktım ama bu yüzden tutmazsa diye korkuyorum

Kızlar ya çürük dişi olup tüp bebeği tutan var mı , engel midir tutmasına , bilgisi olan var mı? İki gündür diş kliniğine gidiyorum ama işlem yaptırmadan geldim . Çünkü gerçekten zerre temiz değiller . Herşey göstermelik en isim yapmış hastanede bile. Ne yapsam bilmiyorum Temmuz başında tüp bebeğe başlayacaktım ama bu yüzden tutmazsa diye korkuyorum
ben tüp bebek tedavisine başlamadan tüm sorunlu dişlerimi halletmiştim , tavsiyem dişlerini hallet öncelikle.
Zaten gebeliktede sağlıklı dişler şart

kizlar sonucum 154 mus :nazar::nazar::nazar: ben simdi hamile oluyorum demi :confused:hala inanamiyorum ya hani herkes olurda ben olamam derdim:110:.ne bilim 2 tane doktora gittik ikiside tup bebek tedavi sonucu 1 tane yumurta olusamaz bile dedi orta kalite embriyoyu transfer ettiler doktorum umudum yok % 3 ihtimal ddiyordu o yuzden erken transfer ettiler nasip kısmetmiş inşallah saglicakla sihhatle huzurla mutlulukla kucagima alirim tum olmayanlarada isteyenlerede nasip etsin
Canım gözün aydın. Transfer sonrası neler yaptın? Nelere dikkat ettin? Progestan isimli iğneden kullandınmı?

Sana tavsiyem diş bakımını ihmal etme,ben diş tedavimi tamamladım önce,diş hekimim de vücudumda iltihap olmaması gerektiğini söylemişti tüp bebek sürecinde

Biz bugün keseyi gördük çok güzel dedi :nazar::nazar::anneadayı: ama daha bebiş gözükmüyor içinde 5 hafta 2 günlük yazıyor usg kağıdında sezeryan olur dedi tüp bebek genelde sezeryan olur normal Doğum olmaz dedi bilemedim neyse hayırlısı artık

Tüp bebek sezaryan olur diye birşey ilk defa duyuyorum..

Ben de 5h2g lükken gittim 11mm ölçmüştü keseyi, sizin kese ne kadar di?

Kese 25 mm olunca kalp atışlarını duyabiliriz ve günde 1 mm büyür kese demişti doktor.. Ben de 23 ünde gideceğim kalp atışlarını duymaya.. ;)

Tüp bebek sezaryan olur diye birşey ilk defa duyuyorum..

Ben de 5h2g lükken gittim 11mm ölçmüştü keseyi, sizin kese ne kadar di?

Kese 25 mm olunca kalp atışlarını duyabiliriz ve günde 1 mm büyür kese demişti doktor.. Ben de 23 ünde gideceğim kalp atışlarını duymaya.. :KK66:
– Tüp bebek yöntemi ile gebe kalan hastalarda sezaryen ile doğum oranı hemen hemen %100’e yakın. Sezaryen için en önemli gerekçe, yıllarca çocuk sahibi olamamış ailelerin uzun, maddi ve manevi sıkıntılar sonrasında elde ettikleri gebeliklerin “değerli gebelikler” olması ve bu yüksek değer nedeni ile daha “güvenilir!?” bir doğum yöntemi olan sezaryen yapılması gerekliliğidir.

İnternette de böyle yazıyor. Benimki 8-9 mm ama tüp bebek merkezindekiler de 21 Haziran'da kalp atışlarını duyarsınız demişti şuanda doktorum da öyle söylüyor mm hesabı yapmadı hafta hesabı ile kalp atışlarını duyarız dedi

Canım gözün aydın. Transfer sonrası neler yaptın? Nelere dikkat ettin? Progestan isimli iğneden kullandınmı?
canim benim tesekkur ederim darısı senin basina inşallah
agir birsey kaldirmamak disinda hiçbirşeye dikkat etmedim hatta cogu zamam unutuyordum transferi birkac tanede sigara bile ictim :((progestani igne olarak değilde,fitil olarak gunde 3 defa 2serli fitil olarak kullandim birde 3gunde 1 yapilan proluton igne vardi

Back
X