MAYIS AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR BURADA BULUŞALIM

kızlar ben neredeyse 20 gün tatil yaptım, havuza da denize de girdim. cok sukur bir sıkıntı yaşamadım. bu arada mayıs hamilelerinden cinsiyet öğrenen var mi? :KK48:

Kızlar merhabalar nasılsınız çok giremiyorum yeni okudum yazılanları Avrenim Avrenim çok geçmiş olsun dularım hepimizle valla Allah sağlıklı bir şekilde zamanı gelince kucağımıza almayı nasip etsin dikkat etmekten başka çaremiz yok

kızlar ben neredeyse 20 gün tatil yaptım, havuza da denize de girdim. cok sukur bir sıkıntı yaşamadım. bu arada mayıs hamilelerinden cinsiyet öğrenen var mi? :KK48:
İki hafta sonra cnm tahmin oda 12 hafta gidicem sen ogrendinmi cnm hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.

Merhaba arkadaşlar nerdesiniz sesiniz cıkmıyo bebısler nasıl bakım :emir_bebek:benim güzel hamiş anneleri :anneadayı: :nazar:

Herkese merhabalar, yarin kontrole gidiyorum bakalim cinsiyetini öğrenebilecek miyiz? Sağlıklı sıhhatli olsun da kiz da erkek de olsa önemli değil eşimde ben de bu konuda rahatız çok şükür.. İsim konusunda da halen beklemedeyiz, öğrenelim bakalim cinsiyetini isme de sıra gelir acelesi yok.. Sizler nasılsınız nasıl durumlar?

Herkese merhabalar, yarin kontrole gidiyorum bakalim cinsiyetini öğrenebilecek miyiz? Sağlıklı sıhhatli olsun da kiz da erkek de olsa önemli değil eşimde ben de bu konuda rahatız çok şükür.. İsim konusunda da halen beklemedeyiz, öğrenelim bakalim cinsiyetini isme de sıra gelir acelesi yok.. Sizler nasılsınız nasıl durumlar?
hayırlısı olsun insallah bende iki haftaya gidecem ama daha doktor belirleyemedik ozelmi olsun devletmi bilemiyorum bulundugum yerdede doktor yok il merkeze gidecez mecbur

Bana doktor çok erken dedi cinsiyet için 1 ay sonra dedi net 16. Hafta da belli olurmuş baktı kıza benziyor ama bakalım oğlana da dönebilir dedi umutlandırmak istemedi İkili testimi de yaptırdım maşallah gayet sağlıklı

Merhabalar, kurban bayramımız mübarek olsun, Sağlık sıhhat mutluluk versin hepimize hayırlı geceler... Unutuldu gitti bu başlık , kimseler kalmadı herkes bebişinin büyümesiyle meşgul, bu arada doktorumuz kiz olduğunu söyledi ama göstermedi, Eylül 16 da gidiyorum tekrar, kiz bekliyoruz diyebilirim.. Tatlı telaş ta isim sırası geldi artik yavaş yavaş.. İlave olarak elbiseler denk gelmiyor, siz de internetten mi alışveriş yapıyor sunuz.. Vat mi tavsiyesi olan?

Merhabalar, kurban bayramımız mübarek olsun, Sağlık sıhhat mutluluk versin hepimize hayırlı geceler... Unutuldu gitti bu başlık , kimseler kalmadı herkes bebişinin büyümesiyle meşgul, bu arada doktorumuz kiz olduğunu söyledi ama göstermedi, Eylül 16 da gidiyorum tekrar, kiz bekliyoruz diyebilirim.. Tatlı telaş ta isim sırası geldi artik yavaş yavaş.. İlave olarak elbiseler denk gelmiyor, siz de internetten mi alışveriş yapıyor sunuz.. Vat mi tavsiyesi olan?
Canım unutulmadı aklımdasınız sma halim yok yazacak,kanamalarım azaldı bu kez de kasılmalar başladı,doktorum çok erken olduğunu söyledi,anlayacağın yüreğim hep ağzımda,ne yazmaya,ne de alışveriş düşünmeye sıra geldi,bizimkiler de oğlan olacak Allah izin verirse,beşik,puset,kıyafet hiçbir şeyimiz yok,sadece annemin aldığı ve ördüğü birkaç parça ve komşumun aldığı iki adet önlüğümüz var
Sizin iyi olmanıza sevindim,hiç olmazsa hamileliği güzel geçen arkadaşlarım var,bundan sonrası inşallah benim için de iyi geçer canım,çok öpüyorum

herkese iyi bayramlar, bizim bücür erkek olacak allah'ın izni ile. şimdilik gbeligimde bir sıkıntı yaşamıyorum, kanamam, kasılmam yok çok şükür. insallah böyle devam eder ve insallah rabbim hepimize saglikla bebislerimizi kucağımiza almayı nasip eder..:anneadayı::anne:

Merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor benimde kahverengi lekem oldu 16. Haftamda başlarda bişey olmadı bu haftalarda oldu şuanda geçti çok şükür benim bebiş erkekmiş :anne::anneadayı:

Merhabalar nasılsınız nasıl gidiyor benimde kahverengi lekem oldu 16. Haftamda başlarda bişey olmadı bu haftalarda oldu şuanda geçti çok şükür benim bebiş erkekmiş :anne::anneadayı:
cok sukur gecmis peki neden olmus doktor birsey dedimi benimde 12. haftada erkek dedi bu hafta kkontrolüm var kesin belli olur,artik cinsiyeti

cok sukur gecmis peki neden olmus doktor birsey dedimi benimde 12. haftada erkek dedi bu hafta kkontrolüm var kesin belli olur,artik cinsiyeti
Korkulacak birşey değil dedi vajinal baktı rahim ağzı kapalı korkma sıvı birikintisi var yine gelir demişti doktordan sonra geldi yine şimdi maşallah Yok bişeyim bana 12. Hafta baktığında kıza benzetmişti ama daha sonra oğlan da olabilir demişti ki oğlanmış :emir_bebek: Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize :nazar:

Korkulacak birşey değil dedi vajinal baktı rahim ağzı kapalı korkma sıvı birikintisi var yine gelir demişti doktordan sonra geldi yine şimdi maşallah Yok bişeyim bana 12. Hafta baktığında kıza benzetmişti ama daha sonra oğlan da olabilir demişti ki oğlanmış :emir_bebek: Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize :nazar:
rahim agzi kapaliysa korkma allahin izniyle birsy olmaz
hayirlisini versin allahim kiz erkek fark etmez hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin

Back
X