- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun o sizin rahim kalınlığına ve kan değerlerinize bağlı eğer uygun görürse hemen transfer olunur ama değerler farklıysa 1 ay rahim dinlendirme olabiliyorBen de başladım. Umarım güzel sonuçlanır tedavimiz. Opu sonrasında 6. Gun doğrudan transfer oluyor mu belirli bir süre hazırlık mi yapılıyor yine. Bilginiz var mı? Ben şu an iğneleri oluyorum. O aşamalarda değilim henuz
Canim oncelikle hayirli ugurlu olsun..opuden sonra sizin embriyonuza bavli..benim daha once bir kere negatif deneyimim oldu..yumurtam kalitesizde o yuzden 3. Gun transfer oldu..opuden sonra size jel ve suan ismini hatirlayamadigim bir ilac veriliyo..bunlar rahmi hazirlamak icin sanirim..onun diainda bisey yaptirmiyolar..transfere kadar..Ben de başladım. Umarım güzel sonuçlanır tedavimiz. Opu sonrasında 6. Gun doğrudan transfer oluyor mu belirli bir süre hazırlık mi yapılıyor yine. Bilginiz var mı? Ben şu an iğneleri oluyorum. O aşamalarda değilim henuz
Merhaba tubis..seninde hayirli ugurlu olsun caimm..bende carsamba basladim ignelere..anlattigin durumlar bendede var.esimdede sizinkiyle ayni durumlar var..Bende cuma günü iğnelere başladım. İlk tüp bebek tedavim de gonol f ve merional ile 9 yumurta oluştu. 1 tane embriyo 5.güne gitti.ama kalitesizdi tutmadı. Taze transferdi. Yumurtalıklarım zayıf. Eşimin sperm sayı ve hızı düşük. Bu tedavimi özelde yaptırıyorum. Doktorum merional150 ıu ve fostimon 150 ıu başladı. İşallah sonu güzel olur
Oncelijle hayirli ugurlu olur insallah canim..masallah butun degerlerin guzell..sen icini rahat tut bence.sadece 3. Gun embriyosu neden yaptilar..transferde genellikle 5. Gunu bekliyolar..ama belki dondurma isleminde beklemiyo olabilirlerr..Ben de mayis ayinda tedavime basladim kizlar.Su an 5 adet dondurulmus 3.gun embriyom var.1 tanesini de yarin haber almak icin bekliyoruz.Yasim 35 amh 1.45 fsh 8.Yeni evliyim oyalanmak istemedigimiz icin tup bebek denedik.Transfer icin adet olmayi bekliyorum.Neden bilmem cok umutsuzum.Doktorum da bir o kadar rahat ve umutlu.
Birde canim bisey sormak istiyorum neden toplama islemi sonrasi hemen transfer yapmadilar..bi sonrai adeti beklediler..Ben de mayis ayinda tedavime basladim kizlar.Su an 5 adet dondurulmus 3.gun embriyom var.1 tanesini de yarin haber almak icin bekliyoruz.Yasim 35 amh 1.45 fsh 8.Yeni evliyim oyalanmak istemedigimiz icin tup bebek denedik.Transfer icin adet olmayi bekliyorum.Neden bilmem cok umutsuzum.Doktorum da bir o kadar rahat ve umutlu.
Hayirli ugurlu olur insallah..benimde 27 mayis kontrolum var..eger uygun gorulurse..yani yumurtam olur ve erken catlamamissa 29 mayisa yada 30 mayisa banada yumurta toplama gorunuyo ..Selamlar benim de 29 mayısta transferim olacak inşallah 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olacak hayırlısı ile
Doktorunuz ilk adet gunu dediyse bu adettir..doktorunuzla gorusun..Kizlar opu nun 6.gunundeyim ve adet oldum.Ama bu transfer icin uygun olan adet mi yoksa bi sonrakini mi beklemem gerekicek![]()
Insallah canim hayirli ugurlu olsun..insallah tutunacak..3. Gun embriyosu olcak sanirim..5. Gunu neden beklemiyolar acaba..kac hucreli oldugunu soyledilermi size..Merhaba hanımlar. Benim de cuma günü yumurtalarım toplandı. 4 yumurtadan 3'ü kaliteli ve bunlardan sadece 1'i döllendi dedi embriyolog. Pazartesi sabah inşaallah transferim olacak. Dua edin. Dua edelim birbirimize.
Bisey kullandik dedi adini da vererek o yuzden bu ay dogru olmaz ilk adetinle baslariz transfer icin calismalara dedi canim.Birde canim bisey sormak istiyorum neden toplama islemi sonrasi hemen transfer yapmadilar..bi sonrai adeti beklediler..
Yumurtanin dollenme asamasinda ilk gunden itibaren takip ediliyor..gun gun.hergun belli bir oranda bolunmesi gerekiyor yumurtanin diye biliyorum ben.mesela benim daha onceki dememde toplandiktan sonraki 3. Gun 5 hucreliydi..ama 6 ve 8 arasinda olmasi gerekiyodu o yuzden 2. Kalitede bir durum oldu..kalitesizdi yani..kotunun iyisi.o yuzden zaten 5. Gunu beklemediler..hemen transferim gerceklesmiatii..ama negatifle sonuclandi..Yumurtalar toplandıktan sonra kalitesi anlaşılıyor mu? Doktorum şekle bakıp kaliteyle ilgili karar vermek doğru olmaz demişti.