• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Hidrosalpinks, PGT, Tup bebek, Rahimde yapisiklik!

19 bin tl tutuyor özel hastaneden hariç başka yerde alınmıyormu bu test
Siz bi gidip danisin, bu isi yapan yerler genetik tani merkezleridir. Hastanein kendi labi yoksa, bu merkezlere yollarlar. Ve tum merkezlerin fiyati farklidir. Bu fiyat sadece setup icin tabiiki, uzerine tup bebek ucreti, ilaclar ve gerekiyorsa diger islemlerin ucreti de ekleniyor.
Malesef devlette yapilmiyor.

Siz bi gidip danisin, bu isi yapan yerler genetik tani merkezleridir. Hastanein kendi labi yoksa, bu merkezlere yollarlar. Ve tum merkezlerin fiyati farklidir. Bu fiyat sadece setup icin tabiiki, uzerine tup bebek ucreti, ilaclar ve gerekiyorsa diger islemlerin ucreti de ekleniyor.
Sağol teşekkürler çok yardımcı oldun

Sizin tedaviniz tamamlandımı toplam ne kadar verdiniz

Sizin tedaviniz tamamlandımı toplam ne kadar verdiniz
Ben pgt den sonuc bekliyorum, henuz tedavim tamamlanmadi ama simdilik 2500dolar +12.000tl tup bebek paketi + 3000 gibi ilac parasi + 750 lira rahim filmi + bazi testler olarak bi harcama yaptik.
Pgt den saglikli gelen embriyolarin kromozomlarina da baktiracagiz, onun adi da Ngs oluyor. Onun ucreti de benim gittigim merkezde embriyo basina 295 dolar.

Memorial Şişli yemi gidiyon. Ben orayı aradım aynı bu fiyatları söylemişti bana

İnşa
Ben pgt den sonuc bekliyorum, henuz tedavim tamamlanmadi ama simdilik 2500dolar +12.000tl tup bebek paketi + 3000 gibi ilac parasi + 750 lira rahim filmi + bazi testler olarak bi harcama yaptik.
Pgt den saglikli gelen embriyolarin kromozomlarina da baktiracagiz, onun adi da Ngs oluyor. Onun ucreti de benim gittigim merkezde embriyo basina 295 dolar.
İnşallah hayırlısıyla saglıklı gelirler

Diyarbakır da oturuyorum bide hasta çocuğum var benim bırakamıyorum yoksa oraya giderdim. Bende dicle memorial le gidiyorum
Allah kolaylik versin, insallah oradan da memnun kalirsin, saglikla cocugunu kucagaina almani dilerim. 🌻🌻🌻 Aklina takilan bir sey olursa yine yaz buraya 🙌

Allah kolaylik versin, insallah oradan da memnun kalirsin, saglikla cocugunu kucagaina almani dilerim. 🌻🌻🌻 Aklina takilan bir sey olursa yine yaz buraya 🙌
Sağol teşekkürler. Kaç embriyo pgtye yolladın onun için ne kadar ödedin

Sağol teşekkürler. Kaç embriyo pgtye yolladın onun için ne kadar ödedin
Pgt setup yapinca kac embriyo cikarsa ciksin o paket icinde degerlendiriliyo. Benim 9 embriyom setup dahilinde genetik hastalik elemesine girdi. Bundan saglikli cikanlari bir de ngs ye yollayacagiz, kromozomlari incelenecek. O da embriyo basina 295 dolar memorialde. Sanirim ngsde en uygun Memorial

Arkadaslar Merhaba benim bir kac sorum olucak cevap bulmakta cok zorlaniyorum umarim kafayi yemem😞

Oncelikle ben PGT ile tup bebek yaptirmaya basladim kasim ayi sonunda 2020 de. Pgt ile tup bebek yaptirmam gerekiyordu bende onu yaptirdim yaklasik 3 aydie bekliyorum sonuclarim gelmedi guya cok iyi bir yermis ama sonuc falan yok ortada herkesten duyuyorum 1 ayda cikiyor diyorlar bu dogrumu?

ikinci sorumda ilacli rahim filmi cektirdim bu tup bebek surecinde hidrosalpinks her iki tupte ve rahimde yapisikliklar var dendi bunun icin laparaskopi ve histereskopy olacagim sonuclarim aciklaninca ve bu ameliyatlar sonrasi 4 ay beklemem gerekiyormus. Hic bir soruma cevap bulamiyorum com ilgisiz ve kotu bir yere dustum kim oldugunu aciklayacagim hic memnun degilim. Cok iyi unlu diye gittik oraya ama cok uzucu hic ilgi yok. Birsuru kotu sey var ama aciklama yok. Buraya yazmak istedim.
Bu arada 2 dusuk birde 6 aylik benegimi kaybettim hamile iken😞 5 yildir ugrasiyorum ve her seferinde sorunlarim buyuyerek devam ediyor. Sizler nasil dayanihorsunuz?
Tesekkurler
Merhabalar basliginiz ilgimi çekti bende aynı durumdayım. Beş yıllık evliyim 2020 Aralık sonunda bı doktor rahim filmi istedi çektirdim.bir tüpün komple kapalı bir tüpün hidroselpenks dedi ben doktor arayışına girdim birçok prof Dr ile görüştüm filmimi attım hepsinn bana tek söylediği laparoskopi histereskobi yapılması lazım tüplerin alınması gerek dedi sekiz Şubat'ta Ankara üniversitesinde ameliyatın yapıldı iki tupumde alindi filimde görülen sadece bir tüpte hidroselpenks ama iki tupumde işlevini yitirmis kan toplamis rahim bağırsağa yapışmış her yeri çikolata kisti sarmış derken yumurtalarımi kurtararak bu ameliyatı atlattım iki adet dönemi gecir başlayalım tüp bebeğe dedi doktorum Mayıs ayında inşallah baslicam ama merkez arastrmasindayim şuan.allah yardımcınız olsun çok zor süreçler ama güzel biseye kavuşmak için çabamız umudumuz.umudunuz hiç bitmesin

Merhabalar basliginiz ilgimi çekti bende aynı durumdayım. Beş yıllık evliyim 2020 Aralık sonunda bı doktor rahim filmi istedi çektirdim.bir tüpün komple kapalı bir tüpün hidroselpenks dedi ben doktor arayışına girdim birçok prof Dr ile görüştüm filmimi attım hepsinn bana tek söylediği laparoskopi histereskobi yapılması lazım tüplerin alınması gerek dedi sekiz Şubat'ta Ankara üniversitesinde ameliyatın yapıldı iki tupumde alindi filimde görülen sadece bir tüpte hidroselpenks ama iki tupumde işlevini yitirmis kan toplamis rahim bağırsağa yapışmış her yeri çikolata kisti sarmış derken yumurtalarımi kurtararak bu ameliyatı atlattım iki adet dönemi gecir başlayalım tüp bebeğe dedi doktorum Mayıs ayında inşallah baslicam ama merkez arastrmasindayim şuan.allah yardımcınız olsun çok zor süreçler ama güzel biseye kavuşmak için çabamız umudumuz.umudunuz hiç bitmesin
Merhabalar suan gordum yazinizi,
Ben okurken yazinizi sizin adiniza hem sevindim attatiginiz icin hemde uzuldum☹️ Zor surecler bunlar gercekten cok cok gecmis olsun. Doktorunuz kimdi? Soyledikleriniz cok ilgimi cekti. Bende operasyona girecegim belki haftaya belki daha sonraki haftaya. Ve endiseliyim benimde tuplerim alinacak. Suanda ne durumdasiniz?

Merhabalar suan gordum yazinizi,
Ben okurken yazinizi sizin adiniza hem sevindim attatiginiz icin hemde uzuldum☹️ Zor surecler bunlar gercekten cok cok gecmis olsun. Doktorunuz kimdi? Soyledikleriniz cok ilgimi cekti. Bende operasyona girecegim belki haftaya belki daha sonraki haftaya. Ve endiseliyim benimde tuplerim alinacak. Suanda ne durumdasiniz?
Çok geçmiş olsun.gercekten psikolojik olarak çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun🥺Ankara tıp fakültesinde yavuz emre şükür hocamdi gerçekten çok anlayışlı iyi bir doktordu ben dört saat ameliyatta kaldım tüpleri alma taraftarı değildi önce birçok yöntemle açmaya çalışmış biraz açılmış fakat içinde kan depolandgindan işlevini yitirmiş mecbr almış ama diyorum ya çok şükür bağırsaklara ve yumurtalıklarda zarar gelmeden atlattım umarım sizinde operasyonunuz başarılı geçer.ben Şubat ayında oldum laparaskobi histereskobi yapıldı genel anestezi ile.suan iyiyim çok şükür.ayrica çikolata kistimde varmış sorunun hepsi bundan kaynakliymis ve ben ameliyattan sonra kistim oldgnu öğrendim zaten

Çok geçmiş olsun.gercekten psikolojik olarak çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun🥺Ankara tıp fakültesinde yavuz emre şükür hocamdi gerçekten çok anlayışlı iyi bir doktordu ben dört saat ameliyatta kaldım tüpleri alma taraftarı değildi önce birçok yöntemle açmaya çalışmış biraz açılmış fakat içinde kan depolandgindan işlevini yitirmiş mecbr almış ama diyorum ya çok şükür bağırsaklara ve yumurtalıklarda zarar gelmeden atlattım umarım sizinde operasyonunuz başarılı geçer.ben Şubat ayında oldum laparaskobi histereskobi yapıldı genel anestezi ile.suan iyiyim çok şükür.ayrica çikolata kistimde varmış sorunun hepsi bundan kaynakliymis ve ben ameliyattan sonra kistim oldgnu öğrendim zatenBende

Merhaba tekrardan,

Tuplein alinmasi en iyi şey gibi. Ben 2 aydır arastiriyorum bunu saglıga bir zararına yok diyorlar bak kist falan bile görünmüyormuş. alinmasi iyi bile olmustur belki. ama çok uzun sürmüş senin ameliyatın. Gercekten zor dolmuştur. yoksa 4 saat hiç duymadım. Peki ameliyattan ciktindan sonra nasilsin ne kadar zamanda toparlandın ? ben de gireceğim belki bu hafta belki bir sonraki hafta ama ayni zamanda okula gidiyorum ve korkuyorum bir kaç gun surecekse haftasonuna getireyim ameliyatımı. Bu arada size mesaj attım ozelden gordunuz mu?

Bu arada bende de belki kist falan vardır yapisiklik gozuktu ama kist falan demedi doktorum. Benimde sol bacağımda yani rahme yakin olan kısımda 2 yıldır kronik bir ağrım var ve rahim grisi gibi agrilarim oluyor zaman zaman. Sizde boylar seyler olmusmuydu acaba ?

Simdiden teşekkürler. Gecmis olsun ikimizede ins saglikli bebislerimiz olur. Bu arada son olarak Tup bebek icin doktor buldunuz mu?

Merhaba tekrardan,

Tuplein alinmasi en iyi şey gibi. Ben 2 aydır arastiriyorum bunu saglıga bir zararına yok diyorlar bak kist falan bile görünmüyormuş. alinmasi iyi bile olmustur belki. ama çok uzun sürmüş senin ameliyatın. Gercekten zor dolmuştur. yoksa 4 saat hiç duymadım. Peki ameliyattan ciktindan sonra nasilsin ne kadar zamanda toparlandın ? ben de gireceğim belki bu hafta belki bir sonraki hafta ama ayni zamanda okula gidiyorum ve korkuyorum bir kaç gun surecekse haftasonuna getireyim ameliyatımı. Bu arada size mesaj attım ozelden gordunuz mu?

Bu arada bende de belki kist falan vardır yapisiklik gozuktu ama kist falan demedi doktorum. Benimde sol bacağımda yani rahme yakin olan kısımda 2 yıldır kronik bir ağrım var ve rahim grisi gibi agrilarim oluyor zaman zaman. Sizde boylar seyler olmusmuydu acaba ?

Simdiden teşekkürler. Gecmis olsun ikimizede ins saglikli bebislerimiz olur. Bu arada son olarak Tup bebek icin doktor buldunuz mu?
Bende dört saatlik bir ameliyat beklemiyordum. Fakat sıkıntılar göründüğünden fazla olunca ugrasta fazla olmuş.kistten dolayı rahim bağırsağa yapışmış tüpler rahim filminde hidroselpenks olarak görülüyor ama açtıklarında kan toplamis içi kist zarar vermiş.ve rahme yayılmış.ama gerçekten çok şükür ki yumurtalarim kurtuldu oda gitse napardim 😢çok şükür.benim tek belirtim karnimda aşırı bı gurultu oluyordu ve adetim üç günden sonra kahverengi lekeye dönüyordu aslında bunlar belirtiymis ama ne ben ne de gttigim hiç bir doktor farketmedi bunu.suan için konaklama ve gidiş gelme yönünden masraf açısından Diyarbakır Memorial ugur değer düşünüyorum aklım Ankara'da ama malesef maddi durumlar😢

Merhaba tekrardan,

Siz ameliyatı nerde hangi doktorda olacaksınız acaba ben bu ameliyatı yaklaşık bir ay araştırdım ve gerçekten hiç planında yokken garip bı şekilde Ankara tıpa düştü yolum ve çok şükür sağ salim atlattım.benim işlemlerim çok uzun oldgndan ameliyat uzun oldu yani aslinda bir hidroselpenks diye bakılırken dört ayrı hastalık temizlendi.ama kist tekrar eden bir kist olduğu için acele etmem gerek

Merhaba tekrardan,

Ameliyathanede uyandrdilar zaten çok şiddetli ağrım vardı hemen ağrı kesici iğne yaptılar kolumda serum vardı dörtte ameliyattan çıktım sekize kadar bişe yiyip içmesi dedile sekizde sıvı gıda sadece laparaskobide karnını gazla sisirdikleri için o gazın çıkması gerekiyor.sekiz Şubat'ta ameliyat oldum 9 Şubat'ta sekiz saatlik yolla evime geldim ağrım oldu tabiki iki hafta kaynanam baktı yemekti ev işiydi derken iki hafta sonrasında ben yavaş yavas yapmaya başladım.ama sizinki benmki gibi olacak diye bişe yok inşallah ta olmaz benm içimi komple yiksmislardi diren takiliydi sonda takiliydi

Back
X