Mayıs Haziran Temmuz Anneleri Bebeklerinizin Cinsiyeti Belli Oldumu

siirim53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
89
53
88
43
12+4 de ikili taramada bize pipi göremedim bu durumda kız olabilir ama daha küçük belli olmaz demişti kesin bir şey söylemedi bakalım haftaya randevumuz var bakalım bişey diyecek mi.

Hamile kaldığım günden beri ne mide bulantım oldu ne kusmam sadece yemeklerden tiskinti oldu yemek yiyemedim sadece kuru meyve kuru yemiş ve meyve yiyordum ikinci gebeliğim ilkinde de aynı şekildeydim bir değişiklilik yok bunda da cinsiyet ile alakalı mı bilmiyorum ilk gebelikte oğlum olmuştu bakalım hayırlısı

papp-a 2.74

b-hcg 33,1

doktor normal 3 lüye gerek yok dedi ultrasyon ölçümündede bir sıkıntı çıkmamıştı herşey yolundaydı.

Zaten yeşil tik var ise tahlil sonucunun karşısında normal kırmızı tik var ise riskli oluyormuş e nabızdan bakabilirsinzi.

12 de kıza benziyor ama daha küçük erken belli olmaz demişti 18 de kız değişmez dedi 3 hafta sonra detaylıya gireceğim hayırlısı bakalım
Bana da 11+3 te 12 haftayla uyumlusun kız bi ihtimal dedi bacak arasına baktı bende acaba değişir mi diye çekiniyorum acıkcası

Bana da 11+3 te 12 haftayla uyumlusun kız bi ihtimal dedi bacak arasına baktı bende acaba değişir mi diye çekiniyorum acıkcası
Bende ayrıntılıyı bekliyorum netleşsin diye artık öğle çok şey okudun ki değişen yanılma vesaire kafam çok karışık.

Back
X