Mayıs,Haziran,Temmuz O Bebiş Bu Göbüşe Gelecek :)

kızlar selam, işler tatil derken çok yoğundu epeydir gelemedim güzel haberler varmı? bu arada bizim bu 3. denememiz bir sorum olacak size benim en sonadet tarihim 10 haziran ama leke leke damla damla geldi 14 hzirandada yoğunlaştı adetim. 10 hazirana göre 25 gün 14 hazirana göre 21 gün geçti üzerinde hala hasta olmadım. normalde 24 günde olurum adet mutlaka ilk tarihe göre günüm geçti ama ikinci tarihe göre 3 gün daha var. sizce ilk lekeyi gördüğüm ve damla damla kanama geldiği tarihimi baz almalıyım yoksa kanamanın yoğunlaştığı tarihimi. bu arada cumartesiden beri sürekli başım dönüyor ve tansiyonum ölçtürdüümde çok düşük çıkıyor yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

kızlar selam, işler tatil derken çok yoğundu epeydir gelemedim güzel haberler varmı? bu arada bizim bu 3. denememiz bir sorum olacak size benim en sonadet tarihim 10 haziran ama leke leke damla damla geldi 14 hzirandada yoğunlaştı adetim. 10 hazirana göre 25 gün 14 hazirana göre 21 gün geçti üzerinde hala hasta olmadım. normalde 24 günde olurum adet mutlaka ilk tarihe göre günüm geçti ama ikinci tarihe göre 3 gün daha var. sizce ilk lekeyi gördüğüm ve damla damla kanama geldiği tarihimi baz almalıyım yoksa kanamanın yoğunlaştığı tarihimi. bu arada cumartesiden beri sürekli başım dönüyor ve tansiyonum ölçtürdüümde çok düşük çıkıyor yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

merhaba canım, istersen bi test yap evde belki hamilesindir, üstüne görmüş olabilirsin belki.
Bi baktır bence.

Merhaba arkadaslar..Bende tam 1.5 seneye yakın denemeden sonra hamıle kalanlardanım :)
2 kez hap ve ıgne tedavısı gordum baslangıc olarak..Fakat ıkısındede olumlu haber alamadım.Temmuz ayında yaklasık 15 gunluk bı tatıle cıktık ve ben o tatılde yedım ıctım hopladım ve aklımdan bebek dusuncesını cıkardım ..Tabıkı yınede aklımdaydı ama artık agustos eylul gıbı yogunlasırım dıyordum..Sonra Agustosun 3nde yanı dun test yaptım koskoca ıkıtane cızgı cıktı..Soklara grdım gıdıp hemen bır test daha aldım o da pozıtıf...Doktorumda keseyı gorunce ve evet hamılesın deyınce uctummmmm.. Kesınlıkle stres hormonu bızlerı cok kötu etkılıyor. Beklentı ıcersıne gırıyoruz ve işi resmen zorlastırıyoruz..

Suan göbusumde 2 kese var ıkız olma ıhtımalıde var tekız olma durumuda..HAyırlısı neyse o olsun tabıkıde ama tekızden yanayız..Bazen bu durumlarda 2.kese yok olabılıyormus kuucuk oldugu ıcın..Allahım herkesın gonlune gore versın bu mubarek ayda..

Back
X