- 14 Mayıs 2024
- 199
- 30
- 18
- 24
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #2.721
Öyle yapacağim belki baktım Kan veririm canimÇizgi kuruma çizgisine benzemiyor canım olabilir bir kaç gün sonra testi tekrar et istersen zaten varsa daha koyu çıkacaktır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapacağim belki baktım Kan veririm canimÇizgi kuruma çizgisine benzemiyor canım olabilir bir kaç gün sonra testi tekrar et istersen zaten varsa daha koyu çıkacaktır
Canım naptınÖyle yapacağim belki baktım Kan veririm canim
İyim kuzum sen nasılsınnn bende çok özledim toparlayabildin mi kendini
Toparladım canım sonundaİyim kuzum sen nasılsınnn bende çok özledim toparlayabildin mi kendini![]()
Çok şükür kuzumToparladım canım sonunda![]()
yatıklık gebeliği etkiliyor mu bilginiz var mıBen benimkinin sağa yatık olduğunu görmüştümsen at görseli bi bilen çıkar kuzum hayır mı
Sat 28 mayıs bat 26 haziranHANIMLAR SAT VE BATLARI LÜTFEN ÖZELDEN ATARMISINIZ DİĞER TÜRLÜ KAÇIRABİLİYORUM
Evetttt hanımlar normalde nisan mayıs topiğim vardı küçük bir ceza aldığım için kapanmıştı hesabım ama geri döndümbiraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim
o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSİM
SAT
BAT
@gardenya21 @destinesiaa @Happygirl123 @Eymennnannesi @esra1928 @Pkolu_anneadayi @tinygirl @bahari bekliyorum @kubradar @fatma2041 @ayaaaa @Orangegreysky @Sosyallanne 26 Nisan @zeynepthevideographer 13 Nisan 13 Mayıs @Bahar esinti 29 Nisan 27 Mayıs @medine20 30 Nisan 29 Mayıs @bestemilka 25 Nisan 30 mayıs @guzelgunleruzaktadegil 3 Mayıs 31 Mayıs @burcak29 4 Mayıs 31 Mayıs @Umutlubiri12 27 Nisan 31 Mayıs @gecemavisiiii 3 Mayıs 1 Haziran kurabiyeme-yolculuk
30 Nisan 3 Haziran @CerkesMaria 13 Mayıs 6 Haziran @cansucancan 10 Mayıs 7 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @alyanil 13 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 12 Mayıs 9 Haziran semocann
15 Mayıs 10 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran ArasaNillGerek
15 Mayıs 11 Haziran @yanchar 9 Mayıs 12 Haziran @vanilya85 12 Mayıs 12 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @sakuracicegi 18 Mayıs 18 Haziran Zumruduanka96
24 Mayıs 23 Haziran
Malesef bilgim yokyatıklık gebeliği etkiliyor mu bilginiz var mı
Ben aura eczanesinden aldım ankara balgatkızlar ovitrelle iğneyi ankarada hiç bi yerde bulamıyorum elinde fazla olan var mı ücreti mukabılınde ankarada elden almak isterim