Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olumsuz dusunme canim adetin 3. Ve ardindan 11 veya 12. Gunu bile gitmen yeterli. Asilamada oyle cok muayene olmani gerektirecek bir durum yok. Asilama yapilacagi gun esinin spermi bir labaratuvarda alinacak yikanacak ve sana yerlestirilecek. Islem sadece 5 dakika. Yani gununu bi sekil ayarlayabilirsin eger uzun sure burda olmani engelleyecek bir durumun yoksa.
Yok canım adetin 2. Günü gidip bi hafta falan il dışında olucam inşallah planıma göre ilerler her şey bide bunu stres yapmasam bari 😢

Sen mutlaka git doktoruna bir çaresi bulunur, 1 hafta sonra kontrol eder belki. Zaten benimki iğneli olduğu için sık sık çağırdığını söyledi. Femara ya da klomenle yapmaya karar verirse doktorun daha geç de çağırabilir.
Öyle yapıyım canım inşallah bi çaresi bulunur umarım ona göre ayarlayacak bi hormon ilacı verir 🙏

Kızlar ben gittim bugün hastaneye gonal f verdi iki kutu perşembe başlayıcam 6 gün boyunca kullancıam siz kaç kutu kullanmıştınız

Canim ben sadece progestan 200mg kullaniyorum gunde 3 kez ve ovitrelle catlatma ignesi yapildi o kadar 😇
Anladım canım sen yumurta geliştirmek için bişey kullanmadın galiba . Ya benim prolaktin yüksek çıktı 44 😢

Anladım canım sen yumurta geliştirmek için bişey kullanmadın galiba . Ya benim prolaktin yüksek çıktı 44 😢
Aslinda dr. Onerdi ama esim fazla hormon almami istemiyor. Normal kontrol yapildi. 8 mayista gittim yunurta 16mm di. O gun ptogestan basladim bugun son gunu olacak. 9unda gece 3.30 da catlatma ignesi yapildi. 11indede asilamam yapildi

Gozunuz aydun canim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Kendim gibi seviniyorum boyle yazilar gorunce.
Teşekkür ederim, Allah razı olsun. Rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah 🤲🏻
Bu arada sizin so4un neydi canim ? 🙏
Canım bizimki 7 yıllık bir süreç. Birkaç sene sebepsiz infertilite denildi, daha sonra aşılamaya karar verildi 4 sene önce tam aşılama için beklerken doğal yoldan hamile kaldım ancak 11. Haftada sonlandı kürtaj oldum. Bir süre psikolojik olarak toparlanmak gerekiyordu. Sonrasında doktor değiştirdim, yumurtalık rezervin çok az, doğal yoldan da, aşılama ile de hamile kalma sansin çok düşük hemen tüp bebek yapmamiz lazım yoksa yumurta bulamayacagiz vs beni çok korkuttu. Guvenrmedigim için şuan devam ettiğim doktora gittim, tekrar Hsg çekildi ve maalesef kürtajdan dolayı rahim içi de yapışıklık kalmış. Histereskopi ameliyatı oldum, sonrasında doğal gebelik için beklendi ama olmayınca aşılama yaptı doktorum ve tuttu Allah'a şükürler olsun. Tek doktorla kalmayın derim ve ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin.

Canım bizimki 7 yıllık bir süreç. Birkaç sene sebepsiz infertilite denildi, daha sonra aşılamaya karar verildi 4 sene önce tam aşılama için beklerken doğal yoldan hamile kaldım ancak 11. Haftada sonlandı kürtaj oldum. Bir süre psikolojik olarak toparlanmak gerekiyordu. Sonrasında doktor değiştirdim, yumurtalık rezervin çok az, doğal yoldan da, aşılama ile de hamile kalma sansin çok düşük hemen tüp bebek yapmamiz lazım yoksa yumurta bulamayacagiz vs beni çok korkuttu. Guvenrmedigim için şuan devam ettiğim doktora gittim, tekrar Hsg çekildi ve maalesef kürtajdan dolayı rahim içi de yapışıklık kalmış. Histereskopi ameliyatı oldum, sonrasında doğal gebelik için beklendi ama olmayınca aşılama yaptı doktorum ve tuttu Allah'a şükürler olsun. Tek doktorla kalmayın derim ve ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin.
Cok gecmis olsun canim. Allah saglikla kucaguna almayi nasip etsin insallah 😇🙏

Kızlar ben gittim bugün hastaneye gonal f verdi iki kutu perşembe başlayıcam 6 gün boyunca kullancıam siz kaç kutu kullanmıştınız
Ben 12 gün kullandım, 37,5 vurduğum için her gün sadece bir kutu kullanmış oldum. Doktor bana da iki kutu aldırmıştı, ama doz artırmaya gerek görmedi tek kutu yetti. Tedavin, tedavilerimiz pozitifle sonuçlansın inş

Bize umut oldunuz teşekkürler, yavrunuzu sağsalim kucağınıza alırsınız inş :) Doktorunuz kimdi?

Aslinda dr. Onerdi ama esim fazla hormon almami istemiyor. Normal kontrol yapildi. 8 mayista gittim yunurta 16mm di. O gun ptogestan basladim bugun son gunu olacak. 9unda gece 3.30 da catlatma ignesi yapildi. 11indede asilamam yapildi
Sonucu öğrenmene az kaldı sanırım. Sen de hayırlı haberler verirsin bize de umut olursun umarım :)

Hayırlısı olsun canım bir yumurta olsun bizim olsun 🥰 benim aşılamam ertelendi prolaktin hormonum yüksek çıktı iki ay kadar korunucam inşallah sizin tutar bu ay ♥️

Back
X