Aşılama Mayıs-Haziranda aşılama yaptıracaklar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaklaşık 2 yıldır istiyoruz başlarda çok da takmadık yumurtlama gunlerine vs ama son bir yıldır herşeyi denememize rağmen nasip olmadı. Sen kaç yıldır istiyorsun
Bizim de bir yıl oldu ama çok badireli geçti iki kimyasal düşük bir 13 haftalık düşük ardından kürtaj sonra histereskopi derken konu aşılamaya geldi☺️ Yazarken yoruldum resmen bir yıl içinde yaşarken sen düşün 😅 Ama yine de geleceğe umutla bakmaya çalışıyorum her şeyin bir zamanı var umarım çok beklemeyiz 🥰

Bizim de bir yıl oldu ama çok badireli geçti iki kimyasal düşük bir 13 haftalık düşük ardından kürtaj sonra histereskopi derken konu aşılamaya geldi☺ Yazarken yoruldum resmen bir yıl içinde yaşarken sen düşün 😅 Ama yine de geleceğe umutla bakmaya çalışıyorum her şeyin bir zamanı var umarım çok beklemeyiz 🥰
Eminim çok zordur ama en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek de çok önemli bazen. Ben mesela hiç kalamadım, senin durumun daha umutlu pozitif ol herşey güzel olacak 🤗

Eminim çok zordur ama en azından hamile kalabiliyorsun bunu bilmek de çok önemli bazen. Ben mesela hiç kalamadım, senin durumun daha umutlu pozitif ol herşey güzel olacak 🤗
İnşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Gerçekten güzel şeyler duymaya ihtiyacım var artık. İlk hamileliğim çok sıkıntılı geçti hep lekelenme kanama yaşadım yüreğim ağzımdaydı umarım histereskopiyle sorun çözülmüştür 🤲🤲🤲

Arkadaşlar merhaba bende pkoluyum maalesef 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmadı eşimde bir problem yok . 22 mayısta aşılama yaptırdım dün 14. Günümdü betahcgm 8.84 geldi negatif mi pozitifmi bilemedim yardımcı olabilcek veya böle olup yükselen varmı 🙄

Arkadaşlar merhaba bende pkoluyum maalesef 1,5 yıldır çocuk istiyoruz olmadı eşimde bir problem yok . 22 mayısta aşılama yaptırdım dün 14. Günümdü betahcgm 8.84 geldi negatif mi pozitifmi bilemedim yardımcı olabilcek veya böle olup yükselen varmı 🙄
Çok arada bi değer ben henüz kan vermedim yarına kaldı. Doktorun ne dedi bu değer için

Merhaba kızlar. 2 yıllık evliyim yaklaşık olarak. Bu ay ilk defa aşılama olacsğım. Yaş 36.
Merhaba bende 2 yillik evliyim ve sizinle ayni yastayim ilk asilamami sabah olacagim. Dr once hap verdi clomed 5 gun kullandim azoncede yumurtaliklarima bakti 2si catlamis cok guzel dedi ve igne vurdu sabah 7de asilama icin gelin dedi.

Back
X