Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın embriyomuz 5. Güne geldi 5AA ve transfer oldu olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor bir türlü 😔
[
oyyyyy oyyyy ne mutlu sana hemi de 5aa ve transfer de olmuşsun daha ne olsun😍 yani demem. o ki heyyy dostum icin de senden bir parça var ona böyle olumsuz düşuncelerle mi hosgeldin diyorsun yapma annesi. surda bir hafta sonra burda hamileyim diyeceksin öyle de oldu amin.💐🥰

oyyyyy oyyyy ne mutlu sana hemi de 5aa ve transfer de olmuşsun daha ne olsun😍 yani demem. o ki heyyy dostum icin de senden bir parça var ona böyle olumsuz düşuncelerle mi hosgeldin diyorsun yapma annesi. surda bir hafta sonra burda hamileyim diyeceksin öyle de oldu amin.💐🥰
🙏amin

Nasil olmus kizlar tabi duzenliycez bilgileri daha siz soyledikce😎😃
Ben yokum ya gızzz zati pisikom bozuk listelere bile giremiyom iyi mi 😀 Zeyno Antalya yaş 36 bat dündü takıl kafana göre 😀 cocuk yok

4 evrede canısı kanserin de en kötü cinsinden. bilime gore uzatmalardayiz tabirabbim bilir. insallah onada banada nasip eder. tesekkur ederim cok sagol☺💐🙏🏼
Çok çok geçmiş olsun babacığına Armin. Tabiki görecek torununu, sevecek, koklayacak, moral olacak ona da.

Son düzenleme:
panic_attack panic_attack senin kedilerin varya daha önce toxoplazma tahlili verdin mi ?yani şimdi keseden sonra isterler muhtemelen de bu konuda çok bilgiye sahip değilim arkdşımın köpeğinin yavruları oldu çok görmek istiyorum ama bilemedim

Yaptırmıştım kuzum çünkü benim ömrüm sokak hayvanlarıyla geçiyo. Bağışıklığım var.
Evcil kedi köpekten çekinme. Seversin, yıkarsın ellerini oldu bitti.
En büyük risk dışarıda yıkanmamış halde salatası yapılan yeşillik ve az pişmiş ette.
İkinci risk sokaktaki yavru kedilerde ve kedilerin dışkısına temas ettiğinde, o eli ağzına götürdüğünde.
Kedi köpek sevmekle parazit bulaşmaz yani.
Ülke hayvan düşmanı olduğu için felaket tellallığı yapıyor.
Sev oyna ellerini yıka, bişicik olmaz.

NICKNAME❤YAŞ🤓ŞEHIR🌍KAÇ ÇOCUGU VAR👼BAT Tarihi👀
flx77 flx77 42116 Haziran
B Birumutbekleyen 16 Haziran
suvesu suvesu 18 Haziran
E Efembahya 23 Haziran
can09e can09e 40Ankara1
NorthCarolina NorthCarolina 35Yurtdisi125 Haziran
F Fatma KTL 25 Haziran
Armin Armin 28 Haziran
seheryeli77 seheryeli77 42Istanbul-11 Temmuz
Beni de ekleyiniz pls.
Ben sizi hep okuyorum ama pek yazamıyorum. Ben sizi hep tanıyorum ya siz de beni tanıyorsunuz sanıyorum. :KK15:
Yazmıştım ama farkedilmemiş sanırım.
Yaş 42
Çocuk yok
Bat 15 haz.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :halay:

panic_attack panic_attack panik baci selam.
Yaptigim listeyi en bas sayfaya goyen mi?
Uzerinde duzenlemeler yapmamiz gerekiyo. Duzenleme surem dolmus😄

Goyem ama akşam goyem. Derse gircem şimdi. Sen eklenecekleri de özelden yaz bana. Topluca ekleyem akşam. Ya da olmayanlar direkt bana da yazabilir bilgilerini.

Back
X