Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetın gecıktıgı gunde dıyo, erken demek kı sankı
bilmem ki türk değildi eczanedeki kız zor anlaştık zati :) tamam rusça anlıyozda hiç bu kadar derin konulara girmemiştim rusçamla :)) ya rabbim hepsimi beni bulur :) bide ilk idrarıda kaçırdım zati.. amannn yaa olaydı bundada çıkardı yok belli ki .. o değilde hiç gecikmezdi bu yeni adetler canımı sıkıyo geçen ay da 1 gün geciktiydi..

o kedi buraya gelecek gulum, dık duran tavrımı hıc bozmuyorum, ahan da bura kırmızı kart gormeyı beklıyorum :) bu ay vıtamınlerımı tam ıcıp lambada derslerıne tam devamlılık gostremeyı umıt ederek devam, yas 45 olmadan tutturmam lazım yaneeee :) hommmmmmmmmmmm
evet gelecek aynen katılıyorum sana.. :).. ay yada gelmesemi bilemedim 1 gün geçikip test yapıp negatifi gören sonra gebeliği öğrenen varmıdır ki ?bence abarttım yoktur heralde..inşallah canım tuturacaksın inanıyorum.. dik durmaya devam.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zeyno bulduysan patlat bi test ortalık şenlensin, güzel olaylar güzel olayları çeker nolurrrr sen de hamile ol, pozitif haberler ben de bi heyecan bi heves yaratıyor daha pozitif oluyorum valla 🍀
patlattık canım ama test elimizde patladı.. :)

ne yazdın da sildin merak ettim gıı.. hadi kalk uyannn test bekliyoruuuuzzz
Yok gıı bişey panic e cevap ver yapicama kendime cevap ver yapmışım 2 tane olmasın diye sildimdi birini. Canooom saklamıyom senden bişey 😀😁

Canlarım kırmızı kart yedim🙆‍♀ bugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız 😘
😑 hayırlısı olsun.diğer aya inşallah. Herkes klomen kullanio. Nedir bu ya ☺ ne icin

😑 hayırlısı olsun.diğer aya inşallah. Herkes klomen kullanio. Nedir bu ya ☺ ne icin
Valla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acaba 😏

Canlarım kırmızı kart yedim🙆‍♀️ bugün klomen kullanmıştım önümüzde ki tedavi aşılama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama pes etmek asla yok yolun en başındayız 😘
aşılamayla alırsın inşallah müjdeli haberini hakkında hayırlısı canım...

valla gezdim tozdum kayınvalide çenesi çektim 10 haziran günü de doktor Bülent Tıraşa gittim geldim bakalım düşünüyoruz şu an
arada o çene olmasaymış iyiymiş herşey.. eee ne düşünüyorsun görüşme nasıl geçti ?

Valla şişip kalmistim cokta umutlu degildim dedigim gibi de oldu catlatma ignesi de olmadim 4 yumurtam oldugu icin doktorum onermedi catlayacak diye su an tek korkum kist oldu mu acaba 😏
İnşallah olmaz 😑ben de çok korkuyorum bu kist olaylarından. Nedır bu kadınların çektiği ya. Her gün yeni bişey cikio

Back
X