Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla ben de sevemedim yerli muzu. Benim sevdiğim essek muzuymuş, tarif edince öyle dedi pazarcı, baktım muhabbet değişik hemen toz oldum 😂
o neymiş ya ilk duydum.. eşek zeytini değilmiydi o deseydin.. :)

ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmem :63:

bak ne dicem gıı okuyorsun yaa... cevap vereceğin mesajlara alıntı alıntı alıntı tıkla git sonra mesaj yazıcağın yere gelince alıntıları ekle diyor ona tıkliyivecen :) sonra quotelerin aralarına gire gire cevap yazıcaksın kuzum :KK70:
elbette güzelim fikirlerini cümlelerini okumaktan mutluluk duyuyorum öperim seni:)
iyiymiş yaaa zuper peşpeşe alıntı yapıyo yani.. ay çok cahilmişim... :)

yaptım yapmasınada elimde patladı ilk idrarı değerlendiremedim ikinciyle yeni test alıp yaptım cızık mızık yok... reglde yok regl belirtiside memitolar hariç ağrı mağrı yok gebelik belirtisi hiç yok.. yok oğlu yok yanim...
sen beni kınadın zaar :D kuzumm rahim bebik arıyor derler bu gecikmeler erken gelmeler ona delaletmiş... bu ay oldu olmadı temmuzda benceeee

Tüp bebek tedavisi gonal f merional ve cetriode kullandım ben sonra birde çatlatma iğnesi.başka bir şey verilmedi.doktorum normal olduğunu söyledi tahlil sonucuna göre aranacak ama kafam çok karıştı. Bu yumurtalar sonradan mı oluştu bunlar yumurta mı niye böyle oldu anlamadım hiç
Valla bilemedim canim, herşey olacağına varıyor, geç olsun güç olmasın, sonu güzel olsun da varsın bir ay sonra olsun, bakalım sonuç ne çıkacak, yeter ki sen üzme kendini. Ben transfer öncesi muayenede sormuştum meraktan kaç folikul var diye, su an göremiyorum, baskılayıcı iğne olmustun demişti.

Zeynaap test yaptın mı? Bütün sayfaları şaapamadım da. 😌
sen beni kınadın zaar :KK70: kuzumm rahim bebik arıyor derler bu gecikmeler erken gelmeler ona delaletmiş... bu ay oldu olmadı temmuzda benceeee
kınamadım bacım kınarmıyım ahhh bu hormanlar dedimdi hatta kendi kendime insanın mantığını bile devre dışı bırakıyor.. ama gelde kendine tekrar et o hormanlar kendinde devreye geçince... uçtu bende mantık.. hiç bir şey teselli etmiyor beni şu anda. :D bebiş mebiş aradığı yok o tembel tenekenin bi sürü fırsatı vardı az gaza getirseydi yumyumları sperleri yok öğle beklesin. yok öyle ağlamayana meme.. ne diyom ben yaaa.rahmimle kavga ediyorum şuanda sanırım senin üzerinden :) neyse silmeyede üşendim yolladım gitti :)

Koca sıyırdı canom ya, bıkmış artık 3 senedir beni toparlamaktan, sevdiği tosbigi istiyormuş geri bla bla bla 😁
tospiğin burda herzaman ki gibi de .. bence o kendisi kasmış sende bi gerginlik yok gibim.. mola iyi gelir biraz öyle takılın.. flx mi dediydi korununca kalan çok zati biz yanlış yolda olabiliruk diye olur mu olur :D

bmw ye kim ermez ki eski yeni model hiç farketmez...yawww hayaller pariss... kafalar süper contalar yandı.. çizgisiz gebe mi oldum şimdi ben :KK70:

Yok sen yatay cızgılı gebe oldun anacım, ne demek cızgısız, en gebeden bıle daha uzun cızgın var senın, enıne degıl boyuna, daha ne ıstıyon, boylu poslu cızgım var dıye gerıne gerıne gez artık gulüüüüm

Yok sen yatay cızgılı gebe oldun anacım, ne demek cızgısız, en gebeden bıle daha uzun cızgın var senın, enıne degıl boyuna, daha ne ıstıyon, boylu poslu cızgım var dıye gerıne gerıne gez artık gulüüüüm
Tarihe geçiyorum şu anda... :D

Saygıyla egılıyorum karsında :) bı daha kı aya allah kısmet eder de hamıle kalırsam cızgıyı bır kodeden dıger koseye dogru cıkaran test bulup onunla yapcem testı
Allah razı lsun kafamı dağıttın benim..ama şaka maka ben üçten sonra olur bişeyler dedim yok hala tık yok...

Back
X