- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi panic_attack
- #6.201
aaa halbuki sen bizi toparlıyorsuunnn kuzuumm sen tosbiksin kendine gel![]()
Ya bu sefer ben toparlandım yanı dağılmadım da, nasıl biriktirip bıktırdıysam adamı artık resti cekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa halbuki sen bizi toparlıyorsuunnn kuzuumm sen tosbiksin kendine gel![]()
o neymiş ya ilk duydum.. eşek zeytini değilmiydi o deseydin.. :)Ay valla ben de sevemedim yerli muzu. Benim sevdiğim essek muzuymuş, tarif edince öyle dedi pazarcı, baktım muhabbet değişik hemen toz oldum![]()
Eşim de bu yıl geçti lucaya, önce logoydu onun daLogo Tıger :)
Ben de ilk defa duydum, pazarcılar bir alem zaten, kaçtım hemeno neymiş ya ilk duydum.. eşek zeytini değilmiydi o deseydin.. :)
iyiymiş yaaa zuper peşpeşe alıntı yapıyo yani.. ay çok cahilmişim... :)ahahha bende evraktayken öyle şiyler içmem
bak ne dicem gıı okuyorsun yaa... cevap vereceğin mesajlara alıntı alıntı alıntı tıkla git sonra mesaj yazıcağın yere gelince alıntıları ekle diyor ona tıkliyivecen :) sonra quotelerin aralarına gire gire cevap yazıcaksın kuzum
elbette güzelim fikirlerini cümlelerini okumaktan mutluluk duyuyorum öperim seni:)
Amin canım![]()
sen beni kınadın zaaryaptım yapmasınada elimde patladı ilk idrarı değerlendiremedim ikinciyle yeni test alıp yaptım cızık mızık yok... reglde yok regl belirtiside memitolar hariç ağrı mağrı yok gebelik belirtisi hiç yok.. yok oğlu yok yanim...
Valla bilemedim canim, herşey olacağına varıyor, geç olsun güç olmasın, sonu güzel olsun da varsın bir ay sonra olsun, bakalım sonuç ne çıkacak, yeter ki sen üzme kendini. Ben transfer öncesi muayenede sormuştum meraktan kaç folikul var diye, su an göremiyorum, baskılayıcı iğne olmustun demişti.Tüp bebek tedavisi gonal f merional ve cetriode kullandım ben sonra birde çatlatma iğnesi.başka bir şey verilmedi.doktorum normal olduğunu söyledi tahlil sonucuna göre aranacak ama kafam çok karıştı. Bu yumurtalar sonradan mı oluştu bunlar yumurta mı niye böyle oldu anlamadım hiç
likom presto bizimkiiEşim de bu yıl geçti lucaya, önce logoydu onun da
likom presto bizimkii
Zeynaap test yaptın mı? Bütün sayfaları şaapamadım da.![]()
kınamadım bacım kınarmıyım ahhh bu hormanlar dedimdi hatta kendi kendime insanın mantığını bile devre dışı bırakıyor.. ama gelde kendine tekrar et o hormanlar kendinde devreye geçince... uçtu bende mantık.. hiç bir şey teselli etmiyor beni şu anda.sen beni kınadın zaarkuzumm rahim bebik arıyor derler bu gecikmeler erken gelmeler ona delaletmiş... bu ay oldu olmadı temmuzda benceeee
kocayla çalışmak zor beyaa..kendimden biliyomHem de ne stres, erimin yanında hemide![]()
tospiğin burda herzaman ki gibi de .. bence o kendisi kasmış sende bi gerginlik yok gibim.. mola iyi gelir biraz öyle takılın.. flx mi dediydi korununca kalan çok zati biz yanlış yolda olabiliruk diye olur mu olurKoca sıyırdı canom ya, bıkmış artık 3 senedir beni toparlamaktan, sevdiği tosbigi istiyormuş geri bla bla bla![]()
:)Ben de ilk defa duydum, pazarcılar bir alem zaten, kaçtım hemen![]()
bmw ye kim ermez ki eski yeni model hiç farketmez...yawww hayaller pariss... kafalar süper contalar yandı.. çizgisiz gebe mi oldum şimdi ben![]()
Tarihe geçiyorum şu anda...Yok sen yatay cızgılı gebe oldun anacım, ne demek cızgısız, en gebeden bıle daha uzun cızgın var senın, enıne degıl boyuna, daha ne ıstıyon, boylu poslu cızgım var dıye gerıne gerıne gez artık gulüüüüm
Amin canım doktor öyle dedi riskli biri ama Allah hayırlısıyla nasip etsinAy ikiz mi bekliyorsun canim, allah ikisini de sana bağışlasın insallah
Tarihe geçiyorum şu anda...![]()
Allah razı lsun kafamı dağıttın benim..ama şaka maka ben üçten sonra olur bişeyler dedim yok hala tık yok...Saygıyla egılıyorum karsında :) bı daha kı aya allah kısmet eder de hamıle kalırsam cızgıyı bır kodeden dıger koseye dogru cıkaran test bulup onunla yapcem testı
kocayla çalışmak zor beyaa..kendimden biliyom