Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KIZ olabılır, hem ruyalar tesrıne cıktıgı hem de tutunmakta annesını uzmedıgı ıcın dıyorum, kızlar daha tutungac olur gıbı bı hıssıyatım var nedense

bu mantık cok ıyıymıs, kesme şeker de erıyo, en cok onu tuketelım o halde cok guzel bahane tam benlık tuttum bunu,ben kıraz yemeye baslayınca yarım kılo yıyorum rahat ve catlayacak gıbı sısmese mıdem daha da yemeye devam ederım bı de cılegı severım oylesıne offf

bende de olmadı ama ovu testi yaptım pik yaptıgını da gordum testın, her ay aynı olmuyor zaten sanırım kullandıgımız ılaclar falan da cok etkılıyor canım
Hmm demk ki olmazsa da oluomus. Hic ilac kullanmadim.tsk ederm

Ota çöpe çok güvenemiyorum ama incir di, çörek otu bal tarçın dı abrrmadıktan sonra faydası olacaktır, benim gebelikler hep yaz sonu oldu,taze inciri çok yemiştim o dönemler,hep acaba ondan mı derim

incir de kadın meyvesı derler zaten, rahmi ve yumurtalıkları temsıl edıyor ya. hanı bı soz var meyve hangı organımıza benzıyosa o organa faydası cok dıye, hatta kanıtlamıs bunu bılım adamları usenmeden. ıncır kadınalr ıcın faydalı dıye dusunuyorum ben de her zaman. tesaduf degıl bence kuzum

ama hani spermler sıcağı sevmezdi, sıcak dus yapmayın hamıle kalmak ıstıyorsanı ılıskıden sonra denıyordu, hangısı dogru sımdı kuzum kafada delı sorular, spermden sperme de degısıyor mu acaba ısı meselesı yavv

yok karın agrısı deme bence, mıdem bulanıyor basım donuyor de, o zaman sorar vertıgı falan var mı dersın yokkk ne alakası var, der hamılelık rıskınız var mı dersın vaaaaaarrr, patlatır sana bı test gulum

Nebileyim yaa hep o negatif test yüzünden kurup duruyorum hiç gecikmezdim ki böyle nerden cikti bu ya diye

yalnız hatırlatırım benım de testım negatıf cıkmıstı hamıle kaldıgımda, hatta bat gunu de bı kanama gelmıstı, sonra cıddıye almadım regl de az geldı hamıle de dgılım dıye bı baktık 8 haftalık hamıle hadı bakalım

Aynen ben de yarım kilo yerim 12 kirazı görünce hiç bulaşmıyorum. Bence yaz meyveleri az yenemiyor. Bir dilim kavun veya karpuz yiyeceksem hiç yemem daha iyi :)

Avokado için de öyle diyorlar, ama pek sevmiyorum ben :) küçükken babaannemin bahçesinde yediğim incirler geldi bak aklıma. Ne kaşınırdım o ağaçtan inince ama :)

Aynen sperm sıcağı sevmiyor diye biliyorum ben de. Ama bu testislerde beklerken mi geçerli sadece bilmiyorum. Yalnız bu sıcak duşun sorun olacağını sanmıyorum ben. Yani ne kadar sıcak suya maruz kalıyoruz ki sanki duş alırken..

Aynen ben de yarım kilo yerim 12 kirazı görünce hiç bulaşmıyorum. Bence yaz meyveleri az yenemiyor. Bir dilim kavun veya karpuz yiyeceksem hiç yemem daha iyi :)

yanii, kesinlikle katılıyorum canım yazın gözünü seveyim ben yaa, yerim meyvelerini hiç acımam

Avokado için de öyle diyorlar, ama pek sevmiyorum ben :) küçükken babaannemin bahçesinde yediğim incirler geldi bak aklıma. Ne kaşınırdım o ağaçtan inince ama :)

aynen incir sütü kaşındırır çok, bi de çıkmaz yapiş yapış, avakadoyu ben de sevmedim ya bilmiyorum belki bana lezzetlisi denk gelmedi

ben ılıktan biraz daha sıcak sevıyorum dusu, okudugum kadarıyla hep hamıle kalmak ısteyenlere tavsıyelerde ılıskı sonrası sıcak dus almayın dıye yazmıslar, ben de o kadarını bılıyorum kuzum, spermler ölüyormuş ya sıcakta, garıbanlar yazık beee

Bence sağlıklı bir şey akıntıya kapılmak bir noktada. Benim de kayıplar ve değiştiremeyeceğim şeylerle erken yüzleşmek hayata bakış açımı epey yonttu. Gelen herşey hem ödülüyle hem bedeliyle geliyor hayatta. Açık olmak lazım. Bakalım inşallah bu anne olma meselesi de olabildiğince iyi yanlarıyla değer bize. Ama herşeyin dışında, kendimizin ve hayatımızın değerini bilmek gerek.

valla c kadar koyu olmalı deniliyor ama emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…